Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Γαλάτσι, όταν πελάτες διαπληκτίστηκαν με διανομέα για την παραγγελία και στη συνέχεια ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα άρχισαν όταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής που είχε κάνει την παραγγελία είπε στον ντελιβερά να του πετάξει τα κλειδιά από το μπαλκόνι για να ανεβάσει πάνω τους καφέδες. Ο διανομέας αρνήθηκε και ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί που εργάζεται. Ο άνδρας ωστόσο που είχε κάνει την παραγγελία τον ακολούθησε και μόλις τον αντίκρισε άρχισε να πυροβολεί! Ευτυχώς ο δράστης – ο οποίος διέφυγε και αναζητείται – δεν βρήκε στόχο, ενώ κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Τι θα σας πουν οι φερόμενοι ψυχολόγοι: Δεν είχε καλή ανατροφή από το σπίτι και είχε άσχημα παιδικά χρόνια.

Η πραγματικότητα :Πρόκειται για τους μοχθηρούς αλβανούς λόγω φυλής που ειναι κάτι αναμεσα σε Τούρκοι μογγόλοι και Άραβες, εχει και πολλούς Νεοέλληνες τέτοιας ρατσας η καθαρά αραβικής φυλής, (γιατι αν και λίγους όπως και στην Ελλάδα έχει και αλβανούς ευρωπαϊκού γένους ) , ως εκ τούτου δεν παίζει κανένα ρόλο πως θα μεγαλώσουν αυτές οι μοχθηρές φυλές,διότι λόγω φυλης έχουν μοχθηρά πνεύματα εκ γενετής .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications