Θα πεταχτούν οικογένειες στο δρόμο από 1η Σεπτεμβρίου. Νοσηλεύουμε και εμβολιασμένους, θα αντιδράσουμε, vid

Η 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία λήγει το τελεσίγραφο της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, πλησιάζει.

Μεγάλος αριθμός γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού σε νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας είναι ανεμβολίαστο και δεν φαίνεται διατεθειμένο να κάνει πίσω.

Προ ημερών ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σε διαμαρτυρία έξω από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αγγίζουν τις 10.000, αριθμός διόλου αμελητέος, όταν ήδη το σύστημα υγείας υποφέρει από ελλείψεις σε προσωπικό.

Στο ίδιο κλίμα εξέφρασε την αγανάκτησή της μία υγειονομικός από τη Βέροια, η οποία αναφέρθηκε σε ένα άκρως αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέσα στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα:

«Δεν έχουμε πειστεί ακόμα για την ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και νοσηλεύονται. Η ανοσία δεν ξέρω σε ποιό ποσοστό είναι εφικτή. Λέμε όχι στην υποχρεωτικότητα.

Κάπου παρακάτω αν πειστούμε ότι κάνει όσα υπόσχεται, θα πάμε να το κάνουμε, όχι όμως με το πιστόλι στον κρόταφο. Όχι όπως τώρα που μας απειλούν να βγούμε σε αναστολή να χάσουμε τους μισθούς μας, το ψωμί μας, να πεταχτούν οικογένειες στο δρόμο, γιατί πίσω από εμάς υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν έξοδα που τρέχουν. 1η Σπεπτεμβρίου πάμε σπίτια μας.

Όλο αυτό θα φέρει αντιδράσεις. Ήδη φέρνει και κάπου παρακάτω ίσως προκύψουν μεγαλύτερες».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications