Θάνατος πλήρως εμβολιασμένου  χωρίς υποκείμενα νοσήματα :  Μην θεοποιείται τους εμβολιασμένους

Γεγονός αποτελεί πλέον ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό και στην Ελλάδα χωρίς υποκείμενα νοσήματα γιατί σε ανακοίνωση-σοκ που είχε προχωρήσει ΕΟΔΥ, 182 πολίτες οι οποίοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό (έτσι λένε), κάτι που δείχνει πως τα εμβόλια... μάλλον δεν προστατεύουν πλήρως ούτε από τη βαριά νόσηση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν οδοντίατρο, διπλά εμβολιασμένο, ο οποίος έπαιρνε όλα τα μέτρα, είχε «συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ενώ και όλα τα μέλη της οικογένειάς του ήταν επίσης εμβολιασμένα.

Το αξιοπερίεργο είναι πως μέχρι σήμερα η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» της κυβέρνησης υποστήριζαν πως δεν έχει πεθάνει κανείς πλήρως εμβολιασμένος από Covid-19, μάλιστα προ λίγων ημερών είχαν ισχυριστεί πως νοσηλεύεται σε ΜΕΘ (του νοσοκομείου Παπανικολάου) ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ όμως αναφέρεται σε 56 διασωληνωμένους. Άρα... ποιοι είναι οι υπόλοιποι;
Η ανακοίνωση δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς οι 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι δεν είναι ένας μηδαμινός αριθμός και δείχνει πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν 100% ούτε από το θάνατο και τη βαριά νόσηση.

Όλο αυτό την ώρα που πλέον έχει ανακοινωθεί και επισήμως πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τη νόσηση, αλλά και από τη μετάδοση. Άρα ποιος ο λόγος για πιστοποιητικά εμβολιασμού και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα ο κ. Καπραβέλος σήμερα, τόνισε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν» ενώ ξεκαθάρισε πως οι εμβολίασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής θεραπείας ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Σάββατο 14 Αυγούστου, αναφέρθηκε στην αύξηση των κρουσμάτων και στην πορεία του ιού από το φθινόπωρο και ζητούσε εμβολιασμούς σε ότι κινείται.

Εκρηκτικός συνδυασμός είναι η νυχτερινή διασκέδαση και οι εορτασμοί του 15αύγουστου, ισχυρίζεται ο κ. Βασιλακόπουλος.
«Δυστυχώς δεν είναι όλοι εμβολιασμένοι γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή», τόνισε και έκανε έκκληση να τηρούνται τα μέτρα και να κρατάμε αποστάσεις.

Ο καθηγητής εξήγησε πως «δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία αν δεν εμβολιαστούμε και αν δεν ακολουθούμε ενσυνείδητα τα πρωτόκολλα. Πρέπει όλοι μας να φερθούμε με υπευθυνότητα.»

Επεσήμανε, δε, ότι η αυξητική πορεία δε μπορεί εύκολα να μεταστραφεί. «Έχουμε χάσει νέους ανθρώπους. Όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε ότι δε μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω και να ξεφαντώνουμε όπως θα θέλαμε αν δεν εμβολιαστούμε. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, αλλιώς δεν υπάρχει ασφαλείς τρόπος λειτουργίας της κοινωνίας και θα πηγαίνουμε συνεχώς σε αυξημένο αριθμός κρουσμάτων.»

Ανέφερε, επίσης, πως πέρσι χωρίς τα εμβόλια υπήρχε περισσότερος έλεγχος σε σχέση με φέτος που παρατηρείται χαλάρωση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες και έχουμε τόσα πολλά κρούσματα.
Τέλος, σχολίασε πως οι νέοι βρίσκονται στο επίκεντρο της μετάλλαξης Δέλτα. «Αυτή τη στιγμή έχουμε 15 διασωληνωμένους κάτω των 39 ετών.»

Για το θέμα εμβολιασμού των παιδιών, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε πως πρέπει να εμβολιάσουμε και τα παιδιά, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε το 80% της ανοσίας.

Επειδή εδώ δεν τρώμε κουτόχορτο και το ξερουν οι ελληνόφωνοι γιαυτό έκαναν πόλεμο σε αυτη την σέλιδα οπως σε κάμια αλλή: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου:

Αφήνουν να εννοηθεί ότι και καλα πέθανε απο την πανούκλα τους κατι τέτοιες έγκυρες πήγες τους, πάρα το γεγονός ότι είχε μπολιαστεί ενώ παρουσιάσουν το μπόλιασμα ως θαυματουργό, τους εγκληματίες πάντως έτσι τους καταλαβαινουν επειδή λένε αλλα την μια αλλα την άλλη, οι σχιζοφρενείς στο δρομοκαΐτειο έχουν περισσότερη λογική απο αυτούς και σίγουρα δεν ειναι μοχθηροί σαν αυτούς που απευθύνονται σε γελάδια που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους ..... Δεν λέμε τίποτα άλλο ο νοών νοείτω έστω και αν ειναι 1 στους 1000 καθώς όπως διαπιστωθεί επι σειρά ετών το να λες τα αυτονόητα σε έναν λαό που διαβάζει τέτοιες έγκυρες πήγες βλέπει τηλεόραση η έχει πάρε δώσε με αυτούς που κανουν ολα τα προηγούμενα (goim) πόσο δε με άναρχο-κομμουνιστες που δρουν για λογαριασμό των εκλεκτών του Γιαχβέ, οχι άπλα δεν θα το εκτιμήσει αλλα ειναι σαν μιλάς στο τοίχο,επειδή έχει πέσει σε ζωώδες επίπεδο με την συναναστροφή και μονο με goim .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications