Ελλαδιστάν 2021:Αλβανός πυροβόλησε   ντελιβερά στο Γαλάτσι

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Γαλάτσι, όταν πελάτες διαπληκτίστηκαν με διανομέα για την παραγγελία και στη συνέχεια ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα άρχισαν όταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής που είχε κάνει την παραγγελία είπε στον ντελιβερά να του πετάξει τα κλειδιά από το μπαλκόνι για να ανεβάσει πάνω τους καφέδες. Ο διανομέας αρνήθηκε και ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί που εργάζεται. Ο άνδρας ωστόσο που είχε κάνει την παραγγελία τον ακολούθησε και μόλις τον αντίκρισε άρχισε να πυροβολεί! Ευτυχώς ο δράστης – ο οποίος διέφυγε και αναζητείται – δεν βρήκε στόχο, ενώ κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Τι θα σας πουν οι φερόμενοι ψυχολόγοι: Δεν είχε καλή ανατροφή από το σπίτι και είχε άσχημα παιδικά χρόνια.

Η πραγματικότητα :Πρόκειται για τους μοχθηρούς αλβανούς λόγω φυλής που ειναι κάτι αναμεσα σε Τούρκοι μογγόλοι και Άραβες, εχει και πολλούς Νεοέλληνες τέτοιας ρατσας η καθαρά αραβικής φυλής, (γιατι αν και λίγους όπως και στην Ελλάδα έχει και αλβανούς ευρωπαϊκού γένους ) , ως εκ τούτου δεν παίζει κανένα ρόλο πως θα μεγαλώσουν αυτές οι μοχθηρές φυλές,διότι λόγω φυλης έχουν μοχθηρά πνεύματα εκ γενετής .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications