Πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος κατά Μητσοτάκη: “Τύφλωσες την ηγεσία της Εκκλησίας”

Ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος μιλάει όπως πάντα χωρίς δισταγμό για όλα.Ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μέσα από το site ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα.

Γράφει λοιπόν ο πρώην Καλαβρύτων:
“Λυπούμεθα πολύ με όσα θα γράψουμε στη συνέχεια, διότι θα αναφερθούμε στα «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ» του Πρωθυπουργού μας, ο οποίος με τα έργα Του ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ,

Αναστάτωσε τη Χώρα μας με την υποχρεωτική ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επιβολή του αντικορωνοϊκού εμβολίου Covid-19,κατέκαψε την Ελλάδα με δικαιολογία την κλιματική αλλαγή,κατέστρεψε την Ελληνική Οικονομία,αλλοίωσε την σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού με την πληθωρική υποδοχή των αλλοεθνών Μουσουλμάνων μεταναστών,εβύθισε στην φτώχεια κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών,
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ και ΠΡΟΕΧΟΝΤΩΣ

ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!

Αισθανόμενος δε υπερηφάνειαν για τα κατορθώματά του τόσον Αυτός, όσον και η Κυρία Κατερίνα Σακελ-λαροπούλου, δηλ. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρα-τίας, γλεντάνε τη ζωή τους, είτε κάνοντας τα θαλάσσια μπάνια τους, όπως ο Πρωθυπουργός, ο οποίος εμφανίζεται δημοσίως και επιδεικτικά με το μπανιερό – σορτσάκι του, είτε κάνοντας τουρισμό και τις θερινές διακοπές τους, όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία μεταφέρεται εδώ και εκεί στην Ελλάδα με το ελικόπτερο Σινούκ, ενώ η Χώρα μας κυριολεκτικά φλέγεται από τη μια άκρη έως την άλλη!

Κύριε Μητσοτάκη,
Πολέμα, λοιπόν, όσο πιο πολύ μπορείς την Ορθοδοξία μας! Έκλεισες τους Ναούς! Απαγόρευσες τις Λιτανείες, τις Αγρυπνίες, τις Παρακλήσεις! Έβαλες περιορισμούς στον εκκλησιασμό των πιστών! Επέβαλες την μάσκα μέσα στην Εκκλησία! Και, το κυριώτερο, ετύ-φλωσες την Ηγεσία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, δηλ. την Ιερά Σύνοδο και όλους σχεδόν τους Αρχιερείς μας, οι οποίοι δουλεπρεπώς έσκυψαν το κεφάλι τους και σε προσκυνούν Α Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Η Τ Α, προδίδοντας έτσι, δυστυχώς, τον Σωτήρα του κόσμου, τον Χριστόν μας, και την ΑΓΙΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ ΜΑΣ!

Ιδού και μια πρόχειρη απόδειξη:
Ένας αδελφός Αρχιερεύς τελεί την λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Θεομήτορος, φορώντας μια μάσκα, η οποία κυριολεκτικώς κρύβει ολόκληρο το πρόσωπό του”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications