Πρόεδρος της Ένωσης Δασοφυλάκων: Ηλίθιοι και ανίκανοι! Πότε θα σταματήσουν οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά;

Με «πύρινη» ανάρτηση ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων Γιώργος Παπαδιάς στρέφεται κατά της κυβέρνησης για το ανεξέλεγκτο μέτωπο της πυρκαγιάς που καίει επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες τα Βίλια Αττικής.

Ο Γιώργος Παπαδιάς ισοπεδώνει το αφήγημα της κυβέρνησης για απουσία αντιπυρικών ζωνών αλλά και τις δικαιολογίες για πυκνό δάσος που εμποδίζουν την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Παπαδιάς εκνευρισμένος κάνει λόγο για «ηλίθιους, ανίκανους και άσχετους» που ανέλαβαν τον συντονισμό που έχουν αναλάβει τον συντονισμό, ενώ αφήνει αιχμές για τους εργολάβους και τα «λαμόγια» που θα «κονομήσουν» όπως αναφέρει στη συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Άντε στο διάλο ηλίθιοι και ανίκανοι. Μετά από ποσό χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα .Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα.

Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στο κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση. Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές.

Πότε επιτέλους θα μπουν σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη. Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο με ειδικότητα Δικηγόρου ,Οικονομολόγου ,Γιατρού Επιχειρηματία κλπ. Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνει βόλτες στην Εθνική Οδό όταν περνάει το 2009 τη φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθωνα .

Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι ? Μετά τρίβουν τα χέρια τους για καλή οικονόμα οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες υλοτομίες, κλάδο πλέγματα αναδασώσεις κλπ» καταλήγει ο κ. Παπαδιάς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications