Πλακώθηκαν για τα εμβόλια Βασιλακόπουλος και Βασιλείου: «Είσαι γελοίος!» (video)

Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου με τον διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού Σωτήρη Βασιλείου και τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο να διαφωνούν και να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με έρευνες, περισσότερα αντισώματα προσφέρει στον οργανισμό η φυσική νόσηση από κορωνοϊό, παρά το εμβόλιο, με τον πνευμονολόγο κ. Βασιλακόπουλο να απαντάει ότι έχει μελέτες που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ο Βασιλακόπουλος επιτέθηκε στον Βασιλείου κατηγορώντας τον ότι παραπληροφορεί τον κόσμο, όμως δεν δέχτηκε να απαντήσει στο σχόλιο του διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού για τα νοσοκομεία στο Ισραήλ, όπου νοσηλεύονται όπως τόνισε πολλοί εμβολιασμένοι πολίτες. Οι δυο επιστήμονες αλληλοκατηγορήθηκαν ότι δεν γνωρίζουν την βιβλιογραφία και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν γεμάτες ένταση.

«Αντί να ντρέπεστε μιλάτε» είπε ο Βασιλακόπουλος στον κ. Βασιλείου με τον δεύτερο να απαντάει «είσαι γελοίος!». «Δεν μπορώ να μιλάω με έναν άσχετο. Ο κ. Βασιλείου είναι αγράμματος και άσχετος» πρόσθεσε ο με παγερό ύφος σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου ο πνευμονολόγος.

Όσο για τον Νίκο Ευαγγελάτο; Ο ίδιος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, με εμφανή τη στήριξή του ωστόσο στον γνωστό τηλεοπτικό πνευμονολόγο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications