Εισαγγελική έρευνα  για τον Κούβελα επειδή ζήτησε να εξετάζονται οι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων!

Πλέον επιβεβαιώνεται και επισήμως πως κάποιοι δεν θέλουν να καταγράφονται οι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, καθώς διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τα όσα είπε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, για το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, και για το εάν πιθανόν συνδέονται αυτά με τον εμβολιασμό.

Πρόκειται για μια απόφαση που γυρνάει την Ελλάδα στον Μεσαίωνα και θυμίζει κομμουνιστικά καθεστώτα.

Συγκεκριμένα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ζητώντας να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την ανάρτηση του ακαδημαϊκού Δημήτρη Κούβελα. Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ανέφερε δημόσια ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και ότι αυτό θα πρέπει να εξεταστεί ως πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.

«Προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη.

Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δ.Κούβελας.

Αυτή η ανάρτηση ήταν αιτία να δεχθεί πόλεμο από ΜΜΕ και «ειδικούς»:

Ο εισαγγελέας ΔΕΝ έχει κουνηθεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων δεκάδων ιστοσελίδων που κάνουν διασποράς ψευδών ειδήσεων και που ανήκουν στους ίδιους που ανήκουν και οι άνωθεν δηθεν ανεξάρτητοι οργανισμοί, δηλαδή όλες που ειναι στην Λίστα Πέτσα και οχι μονο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications