O Πετράκος όπως πολλοί άλλοι τώρα ξύπνησε εν μέρει: Μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι

Ο Γ.Πετράκος τονίζει πως «το κράτος να μας στερεί βασικά μας δικαιώματα», ενώ υποστηρίζει πως «μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι τυραννία».

Τέλος απευθύνει κάλεσμα πως τους πολίτες να καταλάβουν πως «εμείς είμαστε η ανθρωπότητα. Αυτοί είναι η γάγγραινα».

Η ανάρτηση του
«Όπου γυρίσω βλέπω ανθρώπους αγχωμένους γεμάτους ανασφάλεια για το τι άλλο θα τους επιβάλλει αυτό το κράτος την επόμενη μέρα. Το κράτος πού υποτίθεται πως βρίσκεται εκεί για να τους φροντίζει!
Ίσως σε κάποιους φαίνεται πλέον φυσιολογικό το κράτος να μας στερεί βασικά μας δικαιώματα, ακόμη και την ίδια την εργασία, και να βαφτίζει "προνόμια" τις ελευθερίες μας, για να μας προστατεύσει με το ζόρι από - πάντα αόρατους- κινδύνους...

Και μόνο από το ποσοστό της δυστυχίας που έχει προκαλέσει αυτή η κυβέρνηση στους Έλληνες, θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ!

20 χρόνια αοράτων εχθρών μας έχουν φέρει στο σημερινό σημείο της εξαθλίωσης!
Η κρίση της τρομοκρατίας
Η οικονομική κρίση
Η Υγειονομική κρίση
(Και έρχεται με φόρα) Η κλιματική κρίση
Όλοι αυτοί οι "εχθροί" αόρατοι, και ο μόνος τρόπος να σωθούμε είναι να παραδίδουμε κάθε τρεις και λίγο από μία ελευθερία μας.
Μας έχουν καθίσει σε ένα χειρουργικό κρεβάτι, μας πείθουν ότι έχουμε γάγγραινα και για να μας σώσουν μας ζητούν να κόβουμε οικειοθελώς και να τους παραδίδουμε κάθε λίγο και από ένα μέλος μας!

Μην τους αφήσετε άλλο!!!
Είναι έτοιμοι να μας κόψουν και τα πόδια!
Αν συμβεί αυτό δεν θα μπορέσουμε πλέον να σηκωθούμε ξανά..
Ανασηκωθείτε και καταλάβετε:
ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ.
ΑΥΤΟΙ είναι η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ».

Το πρώτο πρόβλημα: αυτό ειναι γνωστό σε όσους ξέρουν αληθινή ιστορία επειδή δεν τρώνε κουτόχορτο, και ειναι η ακριβώς αντίθετη από αυτή που σας λένε ήδη από τα σχολεία ...Τα συμπτώματα σχιζοφρενών σαδιστών μπορείτε να τα δείτε οχι μονο μέσα απο την αληθινή ιστορία αλλα και μέσα απο τους χρήσιμα γκοϊμ τους (στην γλωσσά τους ) που έχουν μαζέψει οι οποίοι δρουν για λογαριασμό τους.

Το δεύτερο πρόβλημα : Oι μάζες κατηγορούν επι σειρά ετών ως κακούς τους εχθρούς τους και οχι αυτούς, ειναι σαν να υποστηρίζουν τον σατανά όπως ξέρουν κακό, επειδή πιστεύουν τα παραμυθία τους που πολλές φόρες δεν εχουν καν στοιχειώδες λογική (!) λένε τα ψέμματα τους ως δεδομένα και τα εντελώς παράλογα που δεν έχουν κάμια λογικη ως φυσιλογικά, και υποστηρίζουν απο έγκυρες πήγες τους έως τα ίδια κόμματα τους 40 χρόνια , η τραγική εικόνα την ηλιθιότητας που επικρατεί αποτυπώνεται και σε μια που έλεγε ότι ψήφισε τον ελληνόφωνο Βαρουβακη (σημιτικής ράτσας φαίνεται απο χιλιόμετρα χωρίς καν να του κάνεις εξετάσεις , όπως όλοι οι γνήσιοι κομμουνιστές πίσω απο τα ορκ ) και το κόμμα του με την γελοία ονομασία ΜέΡΑ25 επειδή την κορόιδεψε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και της ρωτάς για να δεις αν ξέρει αυτό τουλάχιστον:αυτός δεν ηταν στο ΣΥΡΙΖΑ? ναι λέει , άρα τους ίδιους δεν υποστηρίζεις πάλι? εε.... δεν το είχα σκεφτεί έτσι....(!)δηλαδή πως το είχες σκεφτεί? δεν ήξερε τι να πει! το τρομακτικό ειναι ότι σαν αυτήν θα ειναι εκατομμύρια, υπάρχει έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης από δήθεν μορφωμένους με πτυχία και αυτο φαίνεται έντονα και στο ίντερνετ που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους,εδώ δεν ειναι άπλα θέμα ότι μας κορόιδεψαν! σε κορόιδεψαν γιατί είσαι κατώτερός πνευματικά και έχεις ηλίθια λογική και αντίληψη ...

Ας πει κάποιος στον Πετράκο ότι ένας από τους λογούς που δεν ήθελαν οι "κακοί" και οι "φασίστες" ειναι αυτός που λέει και με επιστημονικά στοιχειά ειναι ο ορισμός αυτών που ξέρετε ως δαίμονες, από το 2014 τους βλέπεις να κάνουν σαν σχιζοφρενείς στο ίντερνετ και να λένε εντελώς παράλογα πράγματά μαζί με ψέμματα, και εκτός ίντερνετ το παίζουν φυσιολογικοί "άνθρωποι", για αυτό έβγαλαν και την λέξη ρατσιστής αρχικά αλλα μετά το έκαναν και για το goim τους τα οποία θεωρούνται άνθρωποι ενώ απουσιάζουν όλα αυτά που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζωα λόγω της φυλής τους και του μοχθήρου πνεύματος που διαθέτουν, και οχι μονο ειναι χρήσιμα για αυτούς επειδή δεν εχουν ηθικούς φραγμούς και τους υπηρετούν , αλλα ειναι χρήσιμα επειδή πανε την κοινωνία στο πάτο μονο με το να υπάρχουν σε αυτήν και ρίχνουν το πνευματικό επίπεδο ώστε να ελέγχονται εύκολα οι μάζες (και στο τέλος δεν καταλαβαίνουν καν την μοχθηρή φύση τους και την ύπουλη συμπεριφορά τους για αυτό όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση ), και εκτός ότι ειναι μοχθηρά και εγκληματικά στοιχειά εύκολα μετατρέπονται ακόμη και σε κτήνη και κάνουν δολοφονίες λόγω της φυλής τους, η πρόσφατη περίπτωση στην Φολέγανδρο με την Γαρυφαλλιά με αυτό έχει να κάνει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications