Ο Οικονόμου ανακοίνωσε έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους: «Μη αποδεκτός ο μη εμβολιασμός από την κυβέρνηση»!

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών... τελείωσαν, καθώς όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να ζήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο από εδώ και πέρα.

Την ώρα που το φως της δημοσιότητας έχουν δει οι πληροφορίες πως η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει πως οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να πληρώνουν ένα μεγάλο ποσό για να πάνε στη δουλειά τους, καθώς θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον έναν εργαστηριακό τεστ την εβδομάδα, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αποφάσισε να δείξει το λόγο για τον οποίο επέλεξε αυτόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γ.Οικονόμου ουσιαστικά είπε πως από Σεπτέμβριο η κοινωνία θα εξοστρακίσει τους μη εμβολιασμένους, άλλωστε το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η απαγόρευση εισόδου σε εσωτερικούς χώρους στους μη εμβολιασμένους.

Ο Γ.Οικονόμου είπε πως «από τον Σεπτέμβριο θα επιχειρήσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα αλλά δυστυχώς μια μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια γιατί αρνείται τον εμβολιασμό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, αλλά μη αποδεκτοί. Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και να παραμένει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων. προχωράμε αύριο το απόγευμα σε μέτρα που δεν θα εμποδίζουν όσους θέλουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, να διασκεδάσουν αλλά και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του ΕΣΥ. θα εξασφαλίσουμε την ταχύτερη δυνατή επιτροπή στην πληρότητα της ζωής».

Αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους είπε ότι «θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν στα ένα διαφορετικό περιβάλλον», ενώ είπε πως «είναι μη αποδεκτός ο μη εμβολιασμός από την κυβέρνηση».

Στο ερώτημα ποιος είναι ο ποσοτικός στόχος για το τείχος ανοσίας είπε ότι δεν είμαστε εκεί που θέλαμε να βρισκόμαστε αλλά σκοπός μας είναι να πείσουμε να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το δώρο που μας έκανε η επιστήμη και δεν είναι άλλο από το εμβόλιο.

Ερωτηθείς ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων είπε ότι είμαστε σε ένα ποσοστό στις ευπαθείς ομάδες στο 65% που πέφτει στο 55-56% στον ενεργό πληθυσμό.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Τρίτη. Για το αν θα απλώσει η βεντάλια της υποχρεωτικότητας και σε άλλες κατηγορίες πολιτών δεν το απέκλεισε και μάλιστα είπε ότι θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις αύριο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications