Λίγο πριν τους ταλιμπάν, έφεραν στην Ελλάδα την Αμάλ… Ακολουθούν οι ορδές από το Αφγανιστάν, vid

Την ώρα που απαγορεύονται χριστιανικές λιτανείες, υποδέχθηκαν στην Χίο την μικρή Αμάλ.Η μουσουλμάνα ξεκίνησε το ταξίδι της από τα σύνορα της Συρίας, μέσω Τουρκίας, και την υποδέχθηκαν προσφάτως στην Χίο.

Έχει ύψος 3,5 μέτρα και είναι μία κούκλα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο κουκλοθέατρο “The Walk”, το οποίο ξεκίνησε τις παραστάσεις στις 27 Ιουλίου 2021 στην πόλη Γκαζιαντέπ, κοντά στα σύνορα της Συρίας.

Μέσα σε δύο μήνες η κούκλα θα ταξιδέψει σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Γερμανίας! Ξεκίνησε από το Γκαζιαντέπ, στα σύνορα της χώρας της με την Τουρκία, για να φτάσει στην Ελλάδα και να συνεχίσει στην Ευρώπη μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητώντας τη μητέρα της.

Παρόμοια διαδρομή ευελπιστούν να ακολουθήσουν οι ορδές των Αφγανών που σπεύδουν στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό στην χώρα μας. Ίσως και το χρονικό σημείο να μην είναι τυχαίο! Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην Χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία συνοδεύτηκε με την δημιουργία ροών αλλοδαπών.

Η διαδρομή των Αφγανών και όλων των άλλων που έρχονται έχει ως εξής: Τουρκία-Νησιά Αιγαίου, Πειραιάς, πλατεία Βικτωρίας, όπου είτε θα κατασκηνώσουν στο Πάρκο είτε στην πλατεία, ενώ οι διακινητές θα έχουν οργανωθεί, ώστε να παρέχουν όλες τις υπηρεσίες. Μαζί οι περιβόητες ΜΚΟ και οι απανταχού αλληλέγγυοι, που θα έρχονται να δώσουν σάντουιτς, ρούχα και ό,τι άλλο σκεφτούν.

Δεν αποκλείεται να επανέλθει με δηλώσεις της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ζητώντας από τους αλλοδαπούς να δώσουν «λύσεις» στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Δείτε πόσος κόσμος υποδέχθηκε την κούκλα! Εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα με τον κορωνοϊό, ούτε δυσφορία των «ειδικών» στα κανάλια!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications