Εισαγγελική παρέμβαση για τους δύο αστυνομικούς  στην Δάφνη για να ρίξουν στάχτη στα μάτια και ότι υπάρχουν!

Τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, με αφορμή τα όσα έγιναν γνωστά αναφορικά με τους δύο αστυνομικούς, που έλαβαν σήμα υψηλής προτεραιότητας και δεν κατέβηκαν καν από το περιπολικό όταν έφτασαν στο διαμέρισμα στη Δάφνη, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της 31χρονης. Η διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης ανατέθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ανδρέα Στεφανάτο.

Οι δύο αστυνομικοί μετά την παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών πιθανότατα να βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες αφού ενημερώθηκαν για συγκεκριμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με σήμα υψηλής προτεραιότητας, παρ’όλα αυτά δεν το διαχειρίστηκαν ως όφειλαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, δεν βγήκαν καν από το περιπολικό. Φέρονται να ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού, στη συνέχεια διαβίβασαν στο κέντρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να τούς υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν. Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τώρα ελέγχονται και ποινικά.

Και να είχαν βγει τι θα γινόταν? θα την εσφαζε την άλλη μέρα η την άλλη εβδομάδα.

Αφού έχουν κανει τις γυναίκες χαζές δουλικές και υποτακτικές δηθεν ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι, να βγαίνουν στο κλαρί απο 15 χρονών κτλ κτλ, και αφού πλέον έχουν γίνει υλιστικές δεν καταλαβαινουν καν με τι αγρίμια ειναι, μέτα βγαίνουν οι ίδιοι και λένε για Γυναικοκτονίες, τρέχτε να γίνεται φεμινίστριες να σωθείτε απο κακούς άντρες δηλαδή από τους ίδιους,εκτός ότι οι ίδιοι κουβαλούν ορδές βάρβαρες φυλές στην Ευρώπη, όλα τα μοχθηρά εγκληματικά στοιχειά και μοχθηρές φυλές, όπως τυπου σημιτικές φυλές, πχ Άραβες που ανήκουν πολλοί νεοέλληνες προωθούν τον εκφυλισμό την γυναικάς και ειναι πίσω απο το φεμινισμό και την π@ρνια ,ότι γινόταν επι Τουρκοκρατίας, και για πάνω απο χίλια χρόνια μετά την εισβολή βάρβαρων στην Ευρώπη παντρευόντουσαν όπως στο Ισλάμ, του τύπου να σου δώσω ενα ντενεκέ λάδι να μου δόσεις την κόρη σου .

Το ότι ίδιοι που δήθεν κόπτονται για την γυναικά ακόμα και στο ίντερνετ σε έγκυρες πηγές τους βάζουν μοντέλα λες ειναι αυτοκίνητα και προωθούν τον εκφυλισμό της δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν? η που κάνουν πλύση εγκεφάλου ειδικά σε γυναίκες για να ειναι εύκολα θηράματα στους μοχθηρούς πάσης φύσεως, έχοντας πλήρη άγνοια του γένους και του πνεύματος και νομιζουν ότι ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος, ώστε να κάνουν παιδιά με αυτούς και να εξαπλώνεται η μοχθήρη φυλή τους? θα πάει η άλλη να κάνει παιδιά με τον δαίμονα αλλα τα διαβολάκια που θα γεννήσει θα γίνουν αγγελούδια με το ζόρι και με το στανιό επειδή θα έχουν καλή ανατροφή από το σπίτι! αυτό νομίζουν εκατομμύρια γυναίκες επειδή έτσι τους είπα ακόμη και οι φερόμενοι ψυχολόγοι .

Πάμε στους φερόμενους εισαγγελείς :Που ειναι η εισαγγελική παρέμβαση για το facebook που λειτουργεί ως εργαλείο προπαγάνδας των διεθνών συμμοριτών και προωθεί δίκες σελίδες και σαμποτάρει ανεξάρτητες ?
Που ειναι η εισαγγελική παρέμβαση για διασπορά ψευδών ειδήσεων υπουργών και του φερόμενου πρωθυπουργού?
Που ειναι η εισαγγελική παρέμβαση για δεκάδες ιουδαϊκές αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τύπου antifa στα πρότυπα Τζιχαντιστών και πράκτορες του Ισραήλ?
Που ειναι η εισαγγελική παρέμβαση για τους άκρως επικίνδυνους άναρχο-κομμουνιστές που ειναι μελή εγκληματικών και σατανικών οργανώσεων και κάνουν δημοσια υποκίνηση μίσους και κάλυψη αυτού πίσω από ταμπέλες ναζι φασίστες ? με βάση τους νομούς αυτό ειναι ρατσισμός προς τα μη γκοιμ δηλαδή ρατσισμός φυλης και εθνικότητας .
Και πολλά άλλα που που δεν φτάνουν να γράψεις 50 σελίδες Α4 !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications