Σοκ σε έγκυρες πήγες : Στα 1.605 τα νέα κρούσματα και 10 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο , και 176 διασωληνωμένοι!

Σήμερα, Κυριακή 1η Αυγούστου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι κατά το τελευταίο 24ωρο, στα 68.376 τεστ που διενεργήθηκαν συνολικά, καταγράφηκαν 1.605 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ είχαμε 10 ακόμη θανάτους αχαχαχαχα!!! την σκυτάλη πήραν οι έγκυρες πήγες τους :

Όσον αφορά στην Αττική είχαμε 453 νέες μολύνσεις, στη Θεσσαλονίκη 161 και 226 στην Κρήτη. Τέλος, 30 είναι οι συνολικές περιφέρειες όπου καταγράφηκε διψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων, με αρκετές να είναι εκείνες που προκαλούν έντονη ανησυχία, ένεκα συρροής νέων μολύνσεων.

Σημειώνεται πως για μια ακόμη ημέρα είχαμε νέα αύξηση στον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών, από 172 χτες στους 176 σήμερα.

Αναλυτικά η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.605, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 494.907. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 155 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.806 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 10, ενώ από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.975 θάνατοι. Το 95,1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 176, με διάμεση ηλικία τους τα 66 έτη. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.808 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών με Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 163. Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 172 ασθενείς.

Τέλος επίσημης διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον ΕΟΔΥ!

Λέει ένας Νεοέλληνας "ερευνητής" που διατηρεί γνωστή ιστοσελίδα και που τον χρησιμοποίησαν κατα της σελίδας μας επειδή κάποτε του είχαμε πει να μην ξανα πάρει δικό μας Post χωρις πηγή, πηγαίναν και του έγραφαν οι συμμορίτες με το όνομα της σελιδας ώστε να νομίζει ότι είμαστε εμείς και πολλά άλλα, και συκοφαντούσε παντού αυτή την σελίδα , και αφού έκανε την δουλειά για τους ελληνόφωνους γιατι εχει πολλούς θαυμαστές και ακολούθους ως κλασικός ύπουλος Νεοέλληνας , μετά στράφηκαν και εναντίον του , και στο τέλος λέει ειναι παράλογα στα όρια πρόνοιας αυτά που λένε κατα του.

Και του λέω αν σε σένα φαίνονται παράλογα 1 φορά αυτά που λένε και κάνουν οι ελληνόφωνοι που είσαι Νεοέλληνας αραβικού τύπου , σε μενα που ανήκω στο ευρωπαϊκό γένος φαίνονται 100 φόρες χειρότερα, σαν μιλάνε άκρως επικίνδυνοι σχιζοφρενείς που οχι άπλα δεν θα έπρεπε να έχουν κάμια εξουσία αλλα ούτε καν να κυκλοφορούν ελεύθεροι(!), που έπρεπε να τους είχαν μαζέψει ξανα στα ξερονήσια, μαζί με τα κομμουνιστικά μιάσματα τους δήθεν ιδεολογία , κατα παράδοξο τρόπο όλα αυτά που λένε και κάνουν φαίνονται εντελώς φυσιολογικά στους περισσοτερους ..Εκεί στο ΕΟΔΥ τι σχέση έχουν με τα Ελληνικά Hoaxes και έχουν παρόμοια συμπεριφορά? μήπως και εκεί ειναι ορδές άναρχο- μιάσματα που καθοδηγούνται απο ελληνόφωνους?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications