Γιαμαρέλλου: «Καλής πρόγνωσης η μυοκαρδίτιδα από τα εμβόλια - Να εμβολιάσουμε άφοβα τα παιδιά»!

Στο «στόχαστρο» των ψευδό-ειδικών που τους μάζεψαν με κριτήριο πόσο πρόθυμοι ειναι να λένε αυτά που τους λένε οι διεθνές συμμορίτες, έχουν μπει τα παιδιά, καθώς εδώ και αρκετές ημέρες συζητιέται έντονα ακόμα και η πιθανότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους κατά του κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση συμμορητών ψάχνει ένα εκατομμύριο ακόμη εμβολιασμούς και προσπαθεί να εμβολιάσει άπαντες, έτσι πλέον έχει ρίξει το ηλικιακό όριο, καθώς εμβολιάζει παιδιά άνω των 12 ετών, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εμβολιασμοί σε παιδιά άνω των 5 ετών.

Μπορεί ακόμη και οι ίδιες οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια να παραδέχονται πως υπάρχουν πιθανότητες εμφάνισης μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό και μάλιστα σύμφωνα με τις έρευνες αυτή αφορά κυρίως τους νέους, παρόλα αυτά σύμφωνα με την λοιμωξιολόγο, Ελένη Γιαμαρέλλου, όλα είναι... καλά! Καθώς όπως είπε η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι «καλή πρόγνωσης»!

«Δεν πρέπει να υπάρχει δισταγμός για να εμβολιστούν τα παιδιά. Δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες στα παιδιά τα εμβόλια. Είναι ασφαλέστατα», είπε η Ε.Γιαμαρέλλου και πρόσθεσε «ο φόβος μήπως κάνει μυοκαρδίτιδα, οι μελέτες που έχουν γίνει έχουν δείξει πως μια πιθανότητα είναι 2,5% στους 100.000 εμβολιασμένους, είναι πολύ καλή πρόγνωσης η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα, σε πέντε μέρες θα είναι εντάξει. Άρα είναι ασφαλέστατα τα εμβόλια».

Απίστευτα πράγματα την ώρα που σύμφωνα με τα στοιχεία της EudraVigilance έχουν πεθάνει 21.766 άτομα μόνο στην ΕΕ μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

Παράλληλα η Ε.Γιαμαρέλλου υποστήριξε πως δεν θα πετάξουμε τις μάσκες, όπως είχαν υποσχεθεί βεβαίως οι «ειδικοί».

«Τις μάσκες δεν τις αποχωριζόμαστε θα δροσίσει ο καιρός σιγά-σιγά και έτσι θα είναι πιο εύκολο να τις φοράει κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Eνώ πρότεινε τα self test των μαθητών να γίνονται μέσα στο σχολείο. Άραγε από ποιον; Από την καθαρίστρια; Από τον οδηγό του σχολικού; Από την δασκάλα;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications