Ο γιος της βιτρίνας των συμμοριτών  ζητά  από  ομοϊδεάτες τους να γκρεμίσουν τον φράχτη στον Έβρο και να ανοίξει τα σύνορά

Ο γιος του Σόρος ζητά από την Ελλάδα να γκρεμίσει τον φράχτη στον Έβρο και να ανοίξει τα σύνορά της στους αλλοδαπούς! ως τι "ζητά από την Ελλάδα"? ειναι η ίδια ιστορία που ελληνόφωνοι βάζουν τα άναρχο-δίποδα του Σύριζα με δείκτη νοημοσύνης ζώου να κάνουν διαδηλώσεις και να ζητούν δήθεν αυτοί αυτα που λένε αυτοί , για να μην φαίνονται οι ίδιοι, σε όλη την ιστορία χρησιμοποιούσαν κατώτερες και βάρβαρες φυλές .

Επισης ο Σόρος ειναι βιτρίνας των διεδνών συμμοριτών, καθώς κάποιος πρέπει να βγαίνει μπροστά και να χρηματοδοτεί με λεφτά για να ταΐζουν τα δίποδα ( όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης άνθρωποι ειναι μονο οι ανώτεροι πνευματικά), δηλαδή εγκληματικές οργανώσεις τους που αποκαλουν οργάνισμους, ΜΚΟ, και ότι φέρει τον τίτλο διεθνές οργανισμός η "ανεξάρτητος" οργανισμός,και που του δίνουν οι ίδιοι ακόμα και μέσω Facebook (!)το facebook οχι μονο τους καλύπτει και κανει λογοκρισία αλλα χρηματοδοτεί και εγκληματικές οργανώσεις τους! , στην πραγματικότητα δεν κάνει ο Σόρος κουμάντο αλλα οι συμμορίτες συγκρινόμενη φυλής που ειναι σε κάθε χώρα, και ειναι πίσω από τα άναρχο-ορκ ιδιας φυλης με λαθρο , έχουν φτιάξει ακόμα και συμμορία δικηγόρων για να καλύπτει νομικά τα ορκ που τα βαζουν να συκοφαντούν ενοχλητικούς,(αυτά τα σημιτικά να τα ξεχάσουν οι ελληνόφωνοι όταν προχωρήσει η αγωγή, ειναι σαν να ειναι δικαστές και δικηγόροι του εαυτό τους οι ίδιοι μεσώ των ορκ τους που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι).

Η ολοκλήρωση του μήκους 40 χλμ. φράχτη στον Έβρο από την Ελλάδα, φαίνεται πως εξόργισε τον γιό του διεθνούς κερδοσκόπου και Ουγγροαμερικανού Τζορτζ Σόρος, Αλεξάντερ Σόρος.

Έτσι σε ένα twitter που ανέβασε ο γιός του πολυεκατομμυριούχου και κερδοσκόπου άσκησε κριτική στην Ελλάδα γιατί ανεβάζει τείχη και φράχτες, προτείνοντας –με πρωτοφανές θράσος – ότι θα έπρεπε να ανοίξει τα σύνορά της και να δεχθεί κάθε αλλοδαπό στο έδαφός της.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κατασκευάζει όλο και πιο ψηλά τείχη και να καταφεύγει σε λύσεις πανικού. Θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες», ανέφερε ο Α.Σόρος που για αυτόν προφανώς κάθε αλλοδαπός από την κεντρική Ασία ή την Αφρική είναι πρόσφυγας.

Να σημειωθεί ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του Έντι Ράμα για την εγκατάσταση Αφγανών στην Αλβανία και δη στη Βόρειο Ήπειρο αφού πάνω από 400 Αφγανοί έχουν ήδη φθάσει στη χώρα.

Πριν από αυτούς όμως έχουν φτάσει τα στελέχη των ΜΚΟ που δρούσαν στο Αφγανιστάν και συνδέονται με τα ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος.Στην πρώτη κιόλας πτήση Αφγανών που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ρίνας, στα Τίρανα, όπως σημειώνει το έγκυρο himara.gr, που συνδέεται με την ελληνική μειονότητα, βρίσκονταν στελέχη ΜΚΟ που σχετίζονται με τα ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος.

Κάτι που αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν «προτεραιότητα» προκειμένου να μεταβούν στην Αλβανία, γεγονός που οφείλεται στις στενές σχέσεις του πρωθυπουργού Εντι Ράμα με τον γιο Σόρος, ο οποίος πρόσφατα καλούσε την Ελλάδα να δεχτεί κι αυτή Αφγανούς, επικρίνοντας φυσικά την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications