Αφγανή δήμαρχος  περιμένει λέει να πάνε  να την σκοτώσουν, το είπαν οι κομμουνιστές στην Ελλάδα

Τι βάζει "πατριώτικο" el.gr tilestwra κτλ ,για αυτό και για αλλα πολλά σας αποκαλώ Νεοέλληνες επειδή λέτε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων έδω και χρόνια που σας βλέπω, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και με εσάς τους ψευδο-πατριωτες του ιντερνετ και με διάφορους που το παίζουν έξυπνοι στο youtube, και μολύνεται τα μυαλά αυτών που σας διαβαζουν ως πατριώτες, σε αυτη την περίπτωση για να λυπούνται άυριο οι μάζες τις ορδές λαθρο που δήθεν μερικοί ξυπόλητοι πήραν την εξουσία στην χώρα τους από το πουθενά επειδη έτσι λένε οι έγκυρες πήγες συμμορήτων :

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, η νεότερη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν περιμένει τη σύλληψη και εκτέλεσή της από τους Ταλιμπάν… Ενώ πολλοί κάτοικοι της Καμπούλ προσπαθούν να δραπετεύσουν από την αφγανική πρωτεύουσα με κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους, οι γυναίκες φοβούνται ότι θα στερηθούν τις ελευθερίες που έχουν κατακτήσει με κόπο.

Μετά την κυριαρχία των Ταλιμπάν στην Καμπούλ, η αφγανική πρωτεύουσα αδειάζει όχι μόνο από ξένους διπλωμάτες αλλά και από κατοίκους της, που επιχειρούν να δραπετεύσουν θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους.

Η 29χρονη Ζαρίφα Γκαφάρι, η νεότερη γυναίκα δήμαρχος στο Αφγανιστάν, δήλωσε ότι περιμένει τη σύλληψη και εκτέλεσή της από τους Ταλιμπάν.

“Κάθομαι εδώ και περιμένω να έρθουν. Δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει εμένα ή την οικογένειά μου, θα έρθουν για ανθρώπους σαν εμένα και θα με σκοτώσουν”, δήλωσε στο βρετανικό inews. Η Ζαρίφα Γκαφάρι, γεννημένη το 1992, είναι Αφγανή δικηγόρος, υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακτιβίστρια, πολιτικός και επιχειρηματίας.

Από τον Νοέμβριο του 2019 είναι η δήμαρχος του Μαϊντάν Σαχρ, πρωτεύουσας της επαρχίας Βαρντάκ του Αφγανιστάν.Μπλα μπλα μπλα .....

Για να δούμε ποιες έγκυρες πήγες τα λένε αυτά : ουπς! οι συνήθεις ύποπτοι κρυφό-κομμουνιστό-σελίδες που βγαίνουν στην πρώτη θέση με εικόνες στην Google, βρείτε ενα post σε αυτές για τις θηριωδίες των κομμουνιστών στην Ελλάδα, μάλιστα στα σχολεια διδάσκουν ψέμματα ότι οι Τούρκοι εκαναν το παιδομάζωμα όπως μας ενημέρωσαν ,έβαλαν και το προφίλ ενός κομμουνιστή, τώρα θα έχουν διπλό βάρδιες εκτός απο ναζι φασίστες και υπέρ εμβολίων θα λενε και για κακόμοιρους λαθρο απο το Αφγανιστάν :

"Υπέρτατη αξία για τους Κομμουνιστές, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή", εκτός και ειναι αντι-κομμουνιστές δηλαδή άνθρωποι και όχι γκοιμ δούλοι των εκλεκτών του Γιαχβέ , άρα φασίστες που πρέπει αν εξαφανιστούν , η μήπως δεν ξέρει για τις γενοκτονίες του κομμουνισμού του? καθώς η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτη ενός σκύλου (όταν οι ναζι έφτιαχναν πυραύλους και μηχανές jet αυτοι έτρωγαν βελανιδιά ) και καθοδηγουνται απο τους εκλέκτους του Γιαχβέ που δημιούργησαν και τον κομμουνισμό και μάζεψαν όλα αυτά τα ορκ απόγονοι βάρβαρων διαχρονικών εισβολέων στην Ευρώπη και τα δογμάτισαν με την νεα θρήσκεια τους τον κομμουνισμό προς όφελος τους (μάλιστα στην σοβιετική ένωση ηταν γνήσιοι Μογγολοί κατι τέτοιοι σαν αυτόν )... "Ούτε σπιθαμή γης σε φασίστες" άντε να εξηγήσεις τώρα σε όλους αυτούς που διαβαζουν κατι Νεοέλληνες τι στα αλήθεια εννοούν με αυτό, οχι αυτα τα ορκ (αυτα δεν καταλαβαινουν τίποτα και το επίπεδο τους ειναι ίδιο με αυτο των Τζιχαντιστών ) αλλα αυτοί που τα καθοδηγούν , πάντως οχι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι αν οχι ολοί.

Ευτυχώς εκεί στο el δεν κάνετε προπαγάνδα απο την άρια φυλη ειρωνικά έως του ότι η λευκη αδελφότητα ειναι το ίδιο με την μαύρη, και απλά δεν ειναι τοσο κακή όσο η μαύρη (!) και πράσινα άλογα ανάμεικτα με χριστιανικές χαζομάρες, όταν στο σύμπαν υπάρχει το κάλο και το κακό αλλα για εσάς όλοι ειναι του κακού ,το ότι λέτε τα ίδια με αυτούς σε πληθώρα θεμάτων, έχετε κάνει δεδομένα τα παραμυθία τους, και ζείτε και σκέφτεστε ακριβώς όπως θέλουν οι συμμορίτες, δεν το βλέπετε πολλοί Νεοέλληνες ,καθώς δεν ειναι ιδιαίτερα έξυπνοι οπως νομιζουν οι περισσότεροι άπλα ειναι αδίσταχτοι και εχουν ορδες γκοιμ να τους υπηρετούν με απλα λογια αν οι μαζες ηταν εξυπνες δεν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications