Παράνοια στη Νέα Ζηλανδία: Γενικό lockdown λόγω δήθεν ενός κρούσματος κι ενώ οι πολίτες αρνούνται να εμβολιαστούν!

Σε αυστηρό lockdown σε πανεθνικό επίπεδο μπαίνει από αύριο, Τετάρτη 18 Αυγούστου, η Νέα Ζηλανδία, μετά τον εντοπισμό δήθεν ενός και μόνο νέου κρούσματος κορωνοϊού στο Όκλαντ, τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας!

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα το τελευταίο εξάμηνο στη χώρα επειδή και εκεί αρνούνται το μπόλιασμα .
Το κρούσμα εντοπίστηκε στο Όκλαντ, το οποίο θα παραμείνει κλειστό για μια εβδομάδα, ενώ η υπόλοιπη χώρα για τρεις ημέρες.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι εργάζονται με την υπόθεση ότι το νέο κρούσμα αφορά τη μετάλλαξη Δέλτα.
Η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν δήλωσε ότι απαιτείται να εφαρμοστούν οι πιο αυστηροί κανόνες «επιπέδου 4»: Κλείσιμο σχολείων, γραφείων και όλων των επιχειρήσεων. Σε λειτουργία θα παραμείνουν μόνο οι βασικές υπηρεσίες.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τη Νέα Ζηλανδία ότι έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο. Η άμεση και σκληρή αντίδραση έχει φέρει αποτελέσματα στο παρελθόν», είπε.
Ο ασθενής είναι ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν μολυσματικός από την περασμένη Πέμπτη. Υπάρχουν τουλάχιστον 23 πιθανές τοποθεσίες μετάδοσης.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι υπήρχε ανάγκη για ισχυρή αντίδραση λόγω του φόβου της παραλλαγής Δέλτα και επειδή δεν υπήρχε σαφής σύνδεση μεταξύ του νέου κρούσματος με κίνηση στα σύνορα ή στις εγκαταστάσεις καραντίνας.

Περίπου το 20% του πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Συμπέρασμα? lockdown λόγω ότι δεν κάνουν το μπόλιασμα, στην Ελλαδα το έκαναν προκαταβολικά ώστε να τρέξουν να κανουν το μπόλιασμα για να πάρουν πίσω την "ελευθέρια" τους , και επειδή δεν τρέχουν πανικόβλητοι να τσιμπηθούν ακόμα, συνεχίζουν το παραμύθι με μεταλλάξεις βάζοντας ακόμα και ψευδό-ειδικούς που δεν ξέρει ούτε η μάνα τους άλλα τους εμφανίζουν ως σπουδαίους Γιατρούς μεσώ δεκάδων εγκύρων πηγών τους όλες στην πρώτη θέση .

Και όποιος λέει κάτι το αντίθετο ειναι ψεκας συνωμοσιολογος και λέει αντί-επιστημονικά πράγματα, ενώ αυτοί λένε οχι άπλα αντί-επιστημονικά αλλα εντελώς πέρα καθε έννοιας λογικής σαν να μιλάνε σχιζοφρενείς + μπλοκαρίσματα σε facebook και κατέβασματα βίντεο, όλα αυτά θα είχαν αποτραπεί αν οι μάζες δεν ηταν τοσο πολύ πρόβατα, και φαίνεται έντονα αυτό μεσώ ίντερνετ από τι ιστοσελίδες διαβάζουν, προ ίντερνετ εποχη ούτε αυτοί ειχαν εικόνα οτι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού λειτουργεί ως πρόβατο, και ειναι σαν να προκαλούν τους συμμορίτες να κάνουν όλο και χειρότερα με την ιντερνετική στάση τους, αφού πατάνε like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και δούρειους ίππους δείχνοντας με αυτο τον τρόπο πόσο εύκολα ελέγχονται , λειτουργούν εκ του ασφαλούς, αλλιως θα είχαν εφευρει την πάνουκλα και το 90 και θα έκαναν και τότε lockdown, εκτός ότι υποστηρίζουν τους ίδιους 40 χρόνια αντί να υποστηρίζουν τους εχθρούς των συμμοριτών...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications