Ο 43χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό στο Κρυονέρι παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό ,μέχρι να πέσουν τα τηλεφωνά να τον βγάλουν

Τον εθελοντή πυροσβέστη παρίστανε ο 43χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Μαντρί στο Κρυονέρι Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος που είναι οδηγός αστικού λεωφορείου βρέθηκε στο σημείο όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά υποτίθεται για να βοηθήσει, όμως 50 μέτρα πίσω του προέκυπταν νέες εστίες. Μόλις έγινε αντιληπτή η ύποπτη δράση του εκλήθη η Αστυνομία που τον συνέλαβε. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της πρόκλησης πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (6 Αυγούστου 2021), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής), ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό σε δασική έκταση στην περιοχή Μαντρί στο Κρυονέρι, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για ναρκωτικά, φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Συγκεκριμένα, εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας εντόπισαν τον ανωτέρω, να κινείται με δίκυκλο σε δύσβατο σημείο της περιοχής Μαντρί στο Κρυονέρι. Κατά την παραμονή του στο σημείο, εκδηλώθηκε νέα εστία πυρκαγιάς, η οποία δεν δικαιολογούνταν από τις επικρατούσες συνθήκες ανέμων και ως εκ τούτου το άτομο υποδείχθηκε σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του σε ακόμα δύο αναζωπυρώσεις στο νεκροταφείο Κρυονερίου και στο ρέμα στην περιοχή Μαντρί.Επίσης, κατά την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σπίρτα, αναπτήρες, προσανάμματα, τσόφλια καρυδιών, που χρησιμοποιούνται ως προσανάμματα, φιδάκι, κροτίδες, ποσότητα κάνναβης, σπόροι και τρίφτης κάνναβης και φορητός υπολογιστής.

Κατάλαβε κανένας τίποτα από όλα αυτά? ο τύπος ειναι άναρχο-συμμορίτης για αυτό και τα ναρκωτικά, δεν πήγε από μόνος τους να βάζει φωτιές , οι ελληνόφωνοι θα τον έβαλαν, αυτά τα ορκ μπορεί να ειναι εντελώς ζώα και μοχθηροί αλλα δεν κάνουν τίποτα από μονοί τους,κοινος ειναι σαν ειναι πρακτορας της mossad όπως όλοι οι antifa, για αυτό δεν λένε ούτε όνομα ούτε δείχνουν την φάτσα του .

Και φυσικά καμιά έρευνα με ποιους θα μιλούσε , άρση απόρρητου τηλεφώνων και τραπεζικών λογαριασμών για το ποσά του έδωσαν για πάει να βάζει φωτιές, και δεν θα του κάνουν τίποτα μέχρι να ξεχαστεί το θέμα, αναγκαστικά θα τον έπιασαν επειδή θα τον είδαν πολλοί..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications