«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» ούρλιαζε η Ελένη πριν τη σφάξει ο σύντροφός της (video)

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα δολοφονία στη Θεσσαλονίκη. Η 55χρονη Ελένη Χ. βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στην οδό Γραβιάς, μετά από επίθεση με μαχαίρι, που δέχτηκε από τον Γεωργιανό σύντροφό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες της περιοχής λίγο πριν δουν τον σύντροφό της να βγαίνει με ματωμένα χέρια από την πολυκατοικία όπου έμενε η άτυχη γυναίκα, άκουγαν φασαρία και φωνές.

Σύμφωνα με μάρτυρα, η 55χρονη γυναίκα επί μισή ώρα τσακωνόταν με τον Γεωργιανό, ενώ λίγο πριν την μαχαιρώσει, εκείνη ούρλιαζε «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Σύμφωνα με τον μάρτυρα, λίγα λεπτά αργότερα άκουσε το θύμα να βαριανασαίνει.

Ο Γεωργιανός δολοφόνος, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή για την βίαιη συμπεριφορά του και την εξάρτησή του από το αλκοόλ, αμέσως μετά τις φρικτές του πράξεις, εξαφανίστηκε. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες. Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ο Γεωργιανός δολοφόνος, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή για την βίαιη συμπεριφορά του (!)....Αυτά γίνονται όταν οι γυναίκες πάνε με ψευδό-Γεωργιανούς στην ουσία Τούρκο-κομμουνιστες ειναι, όπως και πολλοί ψευδό-πόντιοι , η Γεωργία ηταν υπό κομμουνιστικό ζυγό μέτα το 1945 για πάνω απο 50 χρόνια και έσφαζαν όσους ευρωπαϊκού γένους είχαν μείνει ως φασίστες, μόλις το 90 έγινε ανεξάρτητο κράτος ,όταν πλέον δεν είχε μεινει ευρωπαϊκού γένους εκεί πάρα μονο γυναικες επειδή με αιμομιξίες δεν βγαίνουν αντρες ευρωπαϊκού γένους πάρα μονο γυναίκες, ( γιαυτό και κουβαλούν ορδές λαθρο άντρες ) οι οποίες ελέγχονται εύκολα και τις κανουν σαν τα μούτρα τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications