Ελληνόφωνοι μεσώ Γεωργιάδη:  «Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Με τιμωρητική τακτική η κυβέρνηση απειλεί να αποκλείσει τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί από κάθε συνήθεια και κοινωνική δραστηριότητα.

Οι απειλές «πάνε κι έρχονται» από τα στόματα των κυβερνητικών προσώπων που προαναγγέλλουν νέα μέτρα και καταπάτηση των δικαιωμάτων όσων δεν έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό.

Στον «χορό» των προειδοποιήσεων έχει μπει από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος καιρό τώρα διαμηνύει ότι οι ανεμβολίαστοι όχι μόνο θα απολύονται αλλά θα εξαιρούνται και από όλους τους κλειστούς χώρους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Γεωργιάδης έριξε ξανά τις ευθύνες για την πανδημία στους ανεμβολίαστους: «Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία πολιτών, έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χώρας μας στον αέρα» (αχαχαχα!!! το σύστημα υγείας της χώρας μας? που παιρνει εντόλες ακόμα και απο το ΠΟΥ που ίδρυσαν οι συμμορίτες το 1945 για να αποκρύψουν τις ανακαλύψεις των "κακών" για την φυλή τους? ). Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η «η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο» αλλά ότι «δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Με αυστηρό ύφος που θύμισε σκοτεινές εποχές, ο Γεωργιάδης απείλησε ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά». Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν πρόκειται για τιμωρία αλλά για διαχείριση του κινδύνου.

Η κυβέρνηση άλλωστε έχει αποδείξει περίτρανα ουκ ολίγες φορές, ότι αντίδρασή της στην διαχείριση των κρίσεων είναι σχεδόν σουρεαλιστική…

Άραγε πρώτα το εβαλαν σε "έγκυρες" πήγες τους και μετά έκανε τις δηλώσεις που του είχαν υποδείξει η περίμεναν να κάνει πρώτα τις δηλώσεις τους???

Αμέσως μετά βλέπουμε έναν Νεοέλληνα ο οποιος δεν φτάνει που δεν έχει ιδέα τι σελίδες διαβάζει και σε ποιους ανήκουν πόσο δε τι είδους άτομα γράφουν σε αυτές, και κάνει share απο μια αλλη σελίδα τους ενώ τους κατηγορεί !! καλα ρε γίδι νεοέλληνα δεν καταλαβαινεις ότι έτσι στέλνεις τους φίλους σου στην έγκυρη πηγή τους και τους βοηθάς να έχουν ακόμη μεγαλύτερη απήχηση και να μόλυναν τα μυαλά ακόμη περισσότερων? δεν φτάνει δηλαδή που έχουν προώθηση από facebook - Google τους βοηθάτε και έσεις για αυτό όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση ,μονο που διαβάζεις συμμορίτες πέφτεις στο επίπεδο τους πνευματικά επειδή χρησιμοποιούν την εξαπάτηση με τον λόγο και δημιουργούν χάος στο μυαλό υποσυνείδητα, και παίζουν με τις λέξεις αλλάζοντας και την έννοια τους η δημιουργούν νέες, και μιλάνε λες και μιλάνε σε παιδιά, αυτοί ειναι ο ορισμός του κάκου αν δεν το έχετε καταλαβει και αυτο που ξέρετε ως δαίμονες! και στο τέλος κατέληξαν οι μάζες να μην καταλαβαίνουν τίποτα, το χάος ήρθε πρώτα στα μυαλά τους και μετα στην ζωή τους ...

Οσοι διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες τους να μην θεωρούν τον εαυτούς τους ανθρώπους, και ΔΕΝ θα τους λυπηθούν ούτε οι θεοί και θα τους αφήσουν σε αυτό το πλανήτη να γεννιούνται ξανα και ξανα για να γευτούν τι εστί συμμορίτες και τι εστί δαίμονες και κόλαση και θα τους αρέσει κιόλας, έδω στην Γη ειναι η κόλαση και οι δαίμονες αναμεσα τους , αφού δεν φρόντισαν να ανεβαίνουν πνευματικά και να γίνουν άνθρωποι φτάνοντας στην θέωση αλλα να παραμείνουν δίποδα (κατα τον Αριστοτέλη ) και οχι άνθρωποι ....

Στο μεταξύ όσοι και όσες λένε ηλιθιότητες πέρα καθε έννοιας λογικής delete ακόμα και αν ειναι πατριώτες διότι εμποδίζουν την ανοδική πορεία του πνεύματος μονο να βλεπεις τις ηλιθιότητες που βάζουν και λενε απο συμμορίτες και Νεοέλληνες, όπως αυτή η οποία διαβάζει και athens voice που ειναι σαν να μπαίνεις σε ιστοσελίδα στο Ισραήλ (όπως οι ανώθεν ) προφανώς έχει πολλούς ελληνόφωνος σημιτικής ράτσας η Ελλαδα που διαβαζουν σελίδες ομοίων τους, τυχαίο που πολλοι Νεοέλληνες μοιάζουν με άραβες και φυλετικά και στην ψυχοσύνθεση τους? και αυτοι σημιτικής φυλης ειναι του λεγόμενου Γιαχβε, αλλα το πρόβλημα ειναι ότι έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μαυριδερά μούτρα τους και πολλούς με κατώτερους πνευματικά, οι λεγόμενες θνήτες φυλές :

ΥΓ: τελευταία έγινε γνωστό τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες και άπλα επαληθεύουν αυτά που διαπιστώθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια και θυμήθηκες κάποια πράγματα, επειδή η γνώση ειναι ανάμνηση (οχι της τωρινής ζωής ) και διαπιστωθεί οτι ακριβώς αυτο έλεγε και ο Πλάτωνας χωρίς να διαβάσεις τι έλεγαν πριν, άπλα έμαθες τι έλεγαν για να επαληθευθεί οτι και οι μύστες στην αρχαιότητα τα έβλεπαν αυτά που βλεπεις και πράγματι, οχι σαν κατι άλλους που τους διαβάζουν για να το παίζουν μορφωμένοι και "φιλόσοφοι" ενώ οι ίδιοι δεν καταλαβαινουν τίποτα από αυτά που διαβαζουν ούτε το 10% δεν καταλαβαινουν,και σήμερα οι ίδιοι θα τους έλεγαν συνωμοσιολογους, είτε γιατί ειναι άλλης φυλης , είτε γιατι εχουν πέσει σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο, και αν τους τα πει κάποιος σημερα αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι σε νεότερη εκδοσή και με αλλο τρόπο μαζί με σημερινά στοιχεία οι περισσότεροι θα λένε ουγκ τι χαζομάρες ειναι αυτές ουγκ? και δεν έχουν καμιά σχέση με το πνεύμα, αλλιως δεν θα διάβαζαν τέτοιες έγκυρες πήγες, ούτε καν θα τους άγγιζαν τα ψέμματα των συμμοριτών (ποιος ανώτερος πνευματικά θα έδινε σημασία σε αυτα που λένε κατώτεροι και οι μοχθηροί που ειναι σαν αυτους που ξέρετε απο θρήσκειες ως δαίμονες? ) , και ούτε οι γυναικες θα πηγαίναν με μοχθηρούς με δαιμονικά πνεύματα οπως ξέρετε το κακό που τις δολοφονούν κιόλας κτλ κτλ κτλ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications