«Βόμβα» για τα παιδιά (12-18) από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία -  vid

O πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής, Αντρέας Κωνσταντόπουλος, μιλώντας για τον εμβολιασμό των παιδιών δήλωσε: «Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε τον Σεπτέμβριο να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά 12-18 ετών», αγνοώντας τους όποιου κινδύνους πιθανών παρενεργειών.

Σήμερα μάλιστα, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, είπε ότι λανθασμένα, κατ΄ εκείνον, «το πρόγραμμα εμβολιασμού απευθύνεται στα παιδιά για να χτιστεί τείχος ανοσίας. Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν, αλλά αντίθετα τους αυξάνουμε τον κίνδυνο θρομβώσεων που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην υπόλοιπη ζωή τους».

Για αυτές του τις τοποθετήσεις, ο κ. Κούβελας χαρακτηρίστηκε σήμερα ως «επικίνδυνος» από την κυβερνητική εκπρόσωπο κα Πελώνε, ενώ ο κ. Κωνσταντόπουλος, σε ήρεμο φόντο χαλαρωτικής μουσικής, ζητά μετά τα «μπάνια του λαού» εμβολιασμό ΟΛΩΝ τα παιδιών, τουτέστιν, αν γίνεται, υποχρεωτικό.

Υπενθυμίζεται πως προσφάτως, ο Dr Anthony Fauci, πρότυπο για πολλούς κυβερνώντες και «ειδικούς» στην Ελλάδα αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών και με μία φράση, η οποία προκάλεσε το… «σατανικό» χαμόγελο« της κας Μπάιντεν, αποκάλυψε πως «πλησιάζουμε στο σημείο που θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή κάνουμε τώρα μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μελέτες που εξετάζουν αυτό που αποκαλούμε από-κλιμάκωση ηλικίας! Παιδιά από 12 έως 9 ετών και στην συνέχεια 9 έως 6 ετών, 6 έως 2 ετών. Ελπίζουμε ότι καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του έτους, θα μπορούμε να εμβολιάσουμε παιδιά όλων ηλικιών.

Κοντεύουμε να το καταφέρουμε», είπε ο Fauci με την «πρώτη κυρία» του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ να χαμογελά και ενώ ακούγεται ξανά με χαρά η φράση «Κοντεύουμε να το καταφέρουμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications