1000 χρόνια πίσω :παρομοίασαν τους σκεπτόμενους που αποκαλούν  “αρνητές” με τους αυτόχειρες! – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως και το μεσαίωνα οι έξυπνοι ηταν "αιρετικοί" (απο ταμπέλες άλλο τίποτα) και στην ιερά εξέταση , η ιστορία επαναλαμβάνεται από τους ίδιους ,και τότε μια μικρή κλίκα το ιερατείο έλεγχε εκατομμύρια , διότι η δουλειά πάει στο αυτόματο χρησιμοποιώντας άπλα τους χρήσιμους ηλίθιους και τα αγρίμια που νομιζουν οτι έγιναν άνθρωποι επειδή τους έδωσαν πτυχία, στο μεσαίωνα λόγω την πνευματικής φτωχιάς 10-20 συμμορίτες συγκεκριμένης ράτσας έκαναν κουμάντο πάντου και οι υπόλοιποι έκαναν ότι τους έλεγαν οι πρώτοι πάνω από 1500 χρόνια μετά την διάλυση της Ρωμαϊκής αυτοκρατοριας εκ των έσω, ακριβώς το ίδιο γίνεταί τώρα, και ειναι αρχή ακάμα μιας νέας εποχής σκοταδισμού, το γεγονός δε που τωρα βλεπεις του συμμορίτες και στο ίντερνετ από το 2015 και οι μάζες να ζουν στο κόσμο τους στην κυριολεξία με 0 αντίληψη, δείχνει οτι το πνευματικό επίπεδο των πολλών ειναι οχι τύπου μεσαίωνα αλλα ακόμη χειρότερο, εξάλλου δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο παγκόσμια αν δεν είχαν εκφυλίσει και αποχαυνώσει το πληθυσμό.

Για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, που είπε ότι στη συνεδρίαση της Επιτροπής θα συζητηθούν το θέμα της μάσκας και άλλα, μετά την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θέση της για τα γuμναστήρια, καλώντας ουσιαστικά αρκετούς να…γuμνάζονται με μάσκα!!!

«Είχα αντιδράσει όταν άνοιξαν τα γυμναστήρια. Η αερόβια και το τρέξιμο να γίνεται εκτός γυμναστηρίου ή με μάσκα. Να συζητήσουμε πάλι τα κέντρα αισθητικής και άλλα».

Αναφορικά με την λειτουργία των μπαρ και με αφορμή τα 100 κρούσματα που διαγνώστηκαν μετά από πάρτι στην Παραλιακή, είπε πως «δεν αναφέρθηκε εκτός από τα 150 ευρώ ότι ‘θα είστε ελεύθεροι, αλλά 15 μέρες μετά τη 2η δόση. Δεν δόθηκε καθόλου σαν μήνυμα’ και πρότεινε να δίνεται ενημερωτικό φυλλάδιο στους νέους που εμβολιάζονται.

«Οι νέοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για να προφυλαχθούν, να προστατευθούν», απάντησε, διευκρινίζοντας πως το ζήτημα δεν είναι το να προφυλαχθούν άλλες ηλικιακές ομάδες και εξήγησε πως «κάναμε τα εμβόλια πρώτα στους μεγαλύτερους γιατί είχαν περισσότερες πιθανότητες. Τώρα πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε ακάλυπτους επειδή θα νοσήσουν λίγοι».

«Η νόσος μεταδίδεται, πιθανότατα επειδή το περνάνε πολύ ελαφριά τα παιδιά, τα κρούσματα να μην είναι 200, αλλά 2000» στους νέους είπε και προκάλεσε «όποιον μπορεί να πάρει το ρίσκο να πεθάνουν νέοι άνθρωποι, ας το πει».Σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων επιβεβαίωσε πως «ισχύει ότι για κάποια στελέχη μπορεί να είναι μικρότερη η αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Ούτως ή άλλως η προστασία είναι διαφορετική η προστασία για κάθε εμβόλιο».

Ενώ για τη μετάλλαξη Δέλτα, πως είναι «πολύ πιθανό να φτάσουμε στα 3000 γιατί είναι πολύ μεταδοτικό αυτό το στέλεχος και ξεκινάμε με το 60% του πληθυσμού ακάλυπτο».

Κι όταν ρωτήθηκε αν θα ληφθούν τα ίδια μέτρα, σε αυτή την περίπτωση είπε πως «μερικά από αυτά τα μέτρα το ξέρουμε ότι δεν είχαν αποδώσει», αναφερόμενη ειδικά στην απαγόρευση της κυκλοφορίας το βράδυ. Πρότεινε δε, ότι, «καλό είναι να πάρουμε μέτρα τώρα που είναι αρχή, να επαναφέρουμε τη μάσκα, να κρατάμε τις αποστάσεις, να πηγαίνουν δυο τρεις οικογένειες μαζί διακοπές, να τρώνε στα εστιατόρια την ώρα που δεν έχει πολύ κόσμο».

Για αυτούς που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, τέλος, είπε πως «πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με πολλή αγάπη. Όταν ανεβαίνει κάποιος στον 8ο για να πέσει, δεν του λέμε ‘θα σε συλλάβουμε’, πάμε με ψυχολόγο, κάνουμε ό,τι μπορούμε να τον σώσουμε. Τώρα που κάποιος δεν εμβολιάζεται, δεν μπορείς να τους πεις ‘θα σε απολύσω’».

ΥΓ: πρέπει να είσαι γκοιμ για να νομίζεις ότι αυτοί που κάνουν λογοκρισία και στο ίντερνετ και δίνουν και εντολες στο facebook ηδη απο το 2017 να μην έχουν απήχηση ελάχιστες πραγματικά ανεξάρτητες σελίδες θελουν το κάλου σου, επιβάλουν δηλαδή ακόμα και τι θα διαβαζουν οι μάζες στο ίντερνετ, οχι άπλα πως θα ζουν....... ΥΓ2 : έχουν δώσει εντολή σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ειδικούς να μην απαντούν σε πραγματικά έξυπνους, και φαίνεται πόσο κατώτεροι ειναι που άπλα εκτελούν εντολές, ταυτόχρονα βαζουν τα ορκ τους να χλευάζουν τους έξυπνους παντού..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications