Πάτρα: Συνεχίζεται το δράμα για την 27χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson

Η νεαρή κοπέλα εμβολιάστηκε πριν 13 ημέρες, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή.

"Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο", εξηγεί μιλώντας στο tempo24.news o κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η ζωή της 27χρονης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι επιπλοκές είναι σοβαρές.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο κ. Συμεωνίδης όσο και οι συνάδελφοί του έχουν σκύψει πάνω από τις εξετάσεις και τη θεραπεία της 27χρονης.Όπως αναφέρει: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας".

Οι θεράποντες ιατροί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι ώρας, περιμένοντας να δουν την ανταπόκριση του οργανισμού της νεαρής κοπέλας στη θεραπεία που λαμβάνει.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Συμεωνίδης, "Από την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο και την κλινική μας, έχει σημάνει συναγερμός και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι από πάνω της."

Post A Comment:

1 comment

Να της Κάνετε και την επόμενη δόση για να συνέλθει μια και κσλή χε χε χε και ξανά χε χε γιατί το χρειάζεται αυτή και όλοι σαν αυτή . Γίνομαι κυνικός και το ξέρω , αλλά μα τον Δία ή τον άλλο μέγιστο χε χε χε δεν ήξερε ……….. δεν ρώταγε το δύστηχο .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications