Πατέρας 42χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο AZ: Έπαθε τρία απανωτά εμφράγματα και είχε αιμορραγία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου, μίλησε ο πατέρας της Θέκλας Δημητρίου.

Η 42χρονη πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Για τον θάνατό της έγινε αναφορά στο Υπουργείο Υγείας και υπάρχει καταχώρηση κίτρινης κάρτας εξαιτίας του ότι η γυναίκα είχε κάνει εμβόλιο της ΑΖ.

«Η Θέκλα εμβολιάστηκε με το Astra Zeneca 28 Απριλίου. Στις 2 Ιουνίου εμφανίστηκε πάνω στο χέρι της ένα σημάδι. Όταν το είδα εγώ της είπα να πάει γιατρό.

Κάτι δεν μου άρεσε. Αυτή μου είπε ότι μπορεί να ήταν δάγκωμα. Μετά από 1 βδομάδα περίπου πήγε στον προσωπικό της γιατρό ο οποίος της είπε ότι πρέπει να πάει αμέσως στις Πρώτες Βοήθειες. Την πρώτη φορά που πήγαμε δεν την δέχθηκαν, της έβαλαν ορό και της είπαν πήγαινε σπίτι. Μετά έκανε ξανά εισαγωγή και την κράτησαν μέσα. Κάποια νοσοκόμα εκεί μάλιστα της είπε γιατί βιάζεστε εννά πεθάνετε;», είπε εισαγωγικά ο πατέρας της Θέκλας.

«Μετά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ. Στην Εντατική πήραμε μια ανακούφιση. Ότι θα ήταν ζωντανή. Εντός λίγων ημερών της έδωσαν τηλέφωνο να μας μιλά. Για 3 με 4 μέρες μιλούσαμε μια χαρά. Είχα και προσωπική επαφή μαζί της. Πήγαινα εκεί και της μιλούσα.

Όταν μπήκα μια Παρασκευή μπήκα μέσα άκουσα νοσοκόμες να φωνάζουν βοήθεια και να μπαίνουν στο δωμάτιο της κόρης μου. Είχε πάθει τρία απανωτά εμφράγματα και είχε αιμορραγία», είπε ο πατέρας της 42χρονης. Μέχρι την περασμένη Κυριακή που πέθανε δεν είχε επαφή», είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Λάζαρος Δημητρίου.

Πιο κάτω αυτούσια η παρέμβαση του κ.Δημητρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications