Χρήστος Παππάς o «εγκληματίας» : Οδηγείται στις φυλακές Δομοκού ( Μήνυμα σε ελληνόφωνους: δεν εννοούσα αυτόν )

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος κρυβόταν επί περίπου εννέα μήνες σε ένα διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Η ΕΛ.ΑΣ. που καλύπτει αληθινές εγκληματικές οργανώσεις παράνομες δράσεις και δολοφονίες τους, εξέδωσε ανακοίνωση:Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία
(Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.».

Υπενθυμίζεται πως ο Παππάς είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 3 μηνών για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» χα χα χα .

Μάλλον έπαιξε ρόλο το μήνυμα που έστειλα στα γκοιμ των ελληνόφωνων προ ήμερων, πάντως αποκατέστησαν την κάπως απήχηση εχθές, από το 2015 διαπιστωθεί πως όσοι λενε για ναζι φασίστες και όλα αυτα τα παραμυθία περί ναζι κατακτητών που δηθεν σκότωσαν Έλληνες ειναι είτε ηλίθιοι είτε δικοί τους ,συμπεριλαμβανομένου κατι "πατριώτες" του ίντερνετ.

Κάτι που έγινε φανερό με το ίντερνετ το 2014 ειναι το γεγονός το πόσο εύκολα ελέγχονται οι μάζες ελέγχοντας άπλα τις πληροφορίες που έχουν, όλες αυτές οι έγκυρες και αγαπημένες τους πήγες με 500.000 και 700.000 like ανήκουν στους ίδιους, γιατί άπλα δεν αφήσουν αν ανεβεί καμια ανεξαρτητη σελιδα , όπως η δικιά μας που έχει μεινει στάσιμη εδώ και 5 χρόνια πάρα τα νεα Like καθε εβδομάδα και εκτός την ελάχιστη σκόπιμη απήχηση δηλαδή ελάχιστοι βλέπουν τα ποστ σε σχέση με δίκες τους .

Η συντριπτική πλειοψηφία ειναι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης και φαινεται εντόνα πχ στο facebook ασχετα ποσα πτυχια τους εδωσαν, και που έξω δεν τους βλεπεις ότι ειναι με νοημοσύνη κάτω του ορίου επειδή κάνουν συνηθισμένα πράγματα και λένε ότι τους έχουν μάθει,και όσο ανεβαίνεις πνευματικά αντί να πέφτεις σε αντίθεση με αυτούς τόσο περισσότερο βλέπεις οχι μονο την κατωτερότητα τους αλλά και πως έχουν ρίξε στο κατώτερο επίπεδο τους και ολους τους άλλους επειδή ειναι πολύ περισσότεροι ..

Ακόμη και οι δήθεν ψαγμένοι που διαβαζουν κάποιοι στο ίντερνετ ειναι κατα πολύ κατώτεροι των περιστάσεων , και αν ρωτήσεις τις ορδές που τους διαβάζουν τόσα χρόνια, τι έμαθαν προφανώς θα σου πουν τίποτα,ο άλλος σούπερ ερευνητής και συγγραφέας βάζει φώτο με Άστρο του Δαβίδ και συγκρίνει την σημερινή κατάσταση με τους κακούς Γερμανούς , τόσο του κόβει και αυτός ο τυπος έχει ορδές από θαυμαστές...Η πλειοψηφία της μάζας λειτουργεί ως αγέλη άβουλων προβάτων, χωρίς στοιχειώδες λογική,και υιοθετεί οτι της μάθουν, όσο παράλογα και αν ειναι, που ειναι όλοι αυτοι οι ραγιάδες Νεοέλληνες τύπου Αττικά νέα που έλεγαν οτι ειναι του συστήματος η Χ.Α? ένω απο το 2014 βλεπεις ελληνοφωνους με τα ορκ τους να κάνουν έπιθεση μονο σε αυτό το κόμμα ? .

Για δες κατι πράγματα οι ελληνόφωνοι μας παίρνουν πιο σοβαρά απο τους ραγιάδες Νεοέλληνες,και νόμιζαν ότι εννοούσα τον Παππά (την Κυριακή όταν είπα στα γκοιμ τους οτι κάποιος θα μάθει αυτά που δεν θέλουν αν δεν κάνουν αποκατάσταση απήχησης στο facebook)αφου εκαναν αποδόμηση της σελίδας και έδιωξαν κοιμισμένους οπως φάνηκε, ας κανουν αποκατάσταση την απήχηση ετσι και αλλιως δεν εχει νόημα να λέμε τα αυτονόητα πλέον σε ενα λαό που μονο με τις λέξεις και τον λόγο το κατευθύνουν ως χοιρινά προς σφαγήν οπως έλεγε ο ελληνόφωνος Βελουχιώτης, που μαλιστα δεν έχουν και λογική αυτά που λένε, (οχι τωρα με την πανούκλα τους αλλα εδω και χρόνια, άπλα τωρα ειναι πιο έντονο),και το πας στον γκρεμό και πηδάει στο κενό και μετα φωνάζει: αχ θεούλη σώσε με από το κακό που με βρήκε, ενώ μονοί τους πήδηξαν στο κενό επειδή έτσι τους είπαν..

Όλα αυτά εγιναν γιατί ξέρουν ότι ανήκω σε συγκεκριμένο γένος από οπού αντέγραψαν τα παντα και διαστρέβλωσαν, επίσης απο το ίδιο γένος έχετε την τεχνολογία και την επιστήμη σήμερα.Οπως εγω ξεχωρίζω τα γκοιμ τους απο την μοχθηρότητα τους και τον τρόπο που μιλάνε με καθοπρεπισμους και ευγένειες για να αποκρύψουν την ύπουλη φυλη τους, επίσης και τους κλασικούς Νεοέλληνες, έτσι και αυτοί ξεχωρίζουν όσους ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος /πνεύμα επειδή εχουμε άλλο τρόπο σκέψης απο τους κλασικούς Νεοέλληνες (γιαυτό και είμαστε εφευρετικοί ) και κατι οχι και τοσο σοβαρό: αντέγραψαν ακόμη και τον τρόπο που βάζαμε εικόνες και εκαναν το ίδιο στην φιδοφωλιά τους μονο οι ηλίθιοι που την διαβαζουν δεν ξερουν σε ποιους ανήκει,...Είχαν δει ηδη απο το 2015 , και ερχόντουσαν εδω και έγραφαν ανώνυμα σχόλια να πάω να βρω τους άριους, (οι νεοελληνες δεν εχουν ιδέα απο αυτα νομιζουν οτι ηταν δήθεν ναζιστική θεωρία όπως ναζιστική θεωρία ηταν οι πύραυλοι κτλ κτλ αρα ηταν οι ίδιοι ελληνόφωνοι),γιαυτό έκαναν ολόκληρο πολεμο συκοφαντίας της σελίδας και εντολες σε facebook google οπως σε καμια άλλη σέλιδα στην Ελλάδα, αφου όλοι αναπαράγουν και προπαγανδες τους και ψέματα τους και δεν έχουν ιδέα ούτε για το 5%, επειδή σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο ειναι πολύ χαμηλά και συνεπώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα , τυχαίο που κανένας τους δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος???

Τι ειναι αυτο? όπως είπε μια "μύθος" η ινδοευρωπαϊκή φυλη, επειδή έτσι είπαν οι ελληνόφωνοι που μιλάνε για γένος που δεν ανήκουν εκ του ασφαλούς (αφού το αποδεκάτισαν μεσω κομμουνισμου και έμεινα περισσότεροι οι κατώτεροι που κανουν δεδομένα οτι λενε αυτοι), αλλα αυτή πήγε ενα βήμα παρακάτω, δηλαδή οχι άπλα επειδή έτσι της είπαν οι ελληνόφωνοι μαζί με ορδες νεοελλήνων που κανουν δεδομένα ότι τους λένε οι πρώτοι, αλλα λόγω ηλιθιότητας είχε και πτυχία στο προφίλ της τύπου Χάρβαρντ(?), σε άλλη περίπτωση μιλάμε για άκρως ύπουλη που νόμιζε οτι μιλάει σε Νεοέλληνα η σε κανένα γκοιμ και είπε επειδή οι Ευρωπαίοι δεν ηταν Ινδοί (!) τι να απαντήσεις σε αυτό το ορκ ? ότι την έλεγαν ινδοευρωπαϊκή φυλη επειδή ηταν ενα κοινό γένος (πριν τις εισβολές των βάρβαρων ) σε όλη την Ευρώπη μεχρι την Ινδία και το Θιβέτ? δεν εχει νόημα ούτε να απαντήσεις. Όπως είπε και μια άγνωστη ευρωπαϊκού γένους στην ερωτηση γιατί τους έκαψαν στην Σμύρνη για να δω έχει πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων και αν τουλάχιστον ξέρει τα βασικά η απάντηση ηταν : γιατί ηταν πιο έξυπνοι από αυτούς! και τελικα οχι μονο ηταν ευρωπαϊκού γένους αλλα είχε και καταγωγή απο την Τραπεζούντα.

Οι ορδες ηλίθιων νεοελλήνων νομίζουν ότι τυχαία εκαναν πολεμο επιλεκτικά σε αυτή την σελιδα ήδη από το 2016!! ας πανε να μπολιαστούν τώρα, οι ίδιοι που ελεγαν για ναζι φασιστες ειναι πισω απο τα εμβολία ... Και πλέον δεν εχει νόημα ένας να λεει τα αυτονόητα όταν όλοι οι άλλοι λενε τα ίδια και έχουν ρίξει στο επίπεδο τους ακόμη και άλλους ευρωπαϊκού γένους ειδικά γυναίκες που ειναι και πολύ περισσότερες και δεν πάμε καν σε μεταφυσικές προεκτάσεις που εκεί ειναι οι αληθειες αλλα ελάχιστοι εχουν σχέση με τετοια θέματα (απόγονοι αρχαιων κατα αλλα που μονο για τέτοια μίλουσαν ) και γιαυτό δεν καταλαβαίνουν τίποτα ...

Ο ραγιάς Νεοέλληνας με σένα θα ασχολούνται ?? και ποιος είσαι ?? και ολα αυτα που λενε οι ραγιάδες Νεοέλληνες γνωστοί και ως μιγάδες της μεσογείου που έχουν την ύπουλο στοιχείο όποτε θα κοιτάξουν να μειώσουν κατι ανώτερο απο αυτούς, ραγιά Νεοέλληνα επειδή δεν είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι οπως σου έμαθαν στα σχολεια τους και το έκανες δεδομένο ακριβώς επειδή είσαι κατώτερος και δεν βλεπεις ότι αυτό δεν έχει καμιά λογική, επειδή με έχουν σύνδεση με αυτό το κόμμα αν και η έννοια του δόγματος ειναι άγνωστη , παραλίγο να κατεβάσουν και την σελίδα facebook ένα φεγγάρι εκτός το πόλεμο συκοφαντίας και εντολες σε facebook Google απο το 2016, επίσης άναρχο-μασόνος έλεγε κατα της σελιδας σε επίσημη σελιδα τους στο facebook τo 2017 , άρα είχαν μιλήσει σε μασονικές στοές σχετικά με αυτή την σελίδα, και πριν την δίκες της Χ.Α πήγα μια βόλτα απο τα γραφεία τους για τους δώσω μερικά στοιχειά σε κάρτα μνήμης που ανατρέπουν ότι ξέρετε για τον ίδιο το κόσμο οχι μονο για την ιστορία ώστε να τα χρησιμοποιήσουν στις δίκες μαζί με screenshot απο άναρχο-σελίδες τους και ανεξάρτητα βιντεο ντοκιμαντέρ που εξαφάνισαν απο το ίντερνετ που που ανατρέπουν οτι ξερουν οι μάζες και δείχνουν πολλά για την φύση τους και το τι ακριβώς κάνουν στο σήμερα (γιαυτό τα εξαφάνησαν ), αλλα αυτο δεν έγινε εφικτό διότι και στην Χ,.Α ειχαν μπει ραγιάδες τύπου Νεοέλληνες και πέταξαν την ευκαιρία να μην ξερουν απο να φύγουν οι φερόμενοι δικαστές/πράκτορες, αλλα οι ελληνόφωνοι προφανώς είδαν μεσώ κινητού οτι πήγα από εκεί και νόμιζαν οτι τελικα έδωσα στοιχειά και πήγαν και εκαναν άνω κάτω τα συγκεκριμένα Γραφεία της Χ.Α το ίδιο βράδυ η μια μέρα, τυχαίο και αυτό?

Τυχαίο που εξαφάνισαν μια άναρχο-σελιδα τους στο facebook το 2020 μονο και μονο επειδή την έστειλα στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που έκανε την πάπια ενω παραβιαζουν τους νομους τους? Τυχαίο που εξαφάνισαν μια άναρχο-σατανική ομάδα τους επίσης το 2020 επειδή την έστειλα σε ενα άτομο σε προσωπικό μήνυμα facebook επειδή σε αυτήν εμφανιζόταν άναρχο-συμμορίτης που παριστάνει τον ειδικό και τον σοβαρό στην γνωστη σπείρα τους να βάζει κατι γελοία του τύπου έχετε δει ξυρισμένη γάτα? που το είδαν αυτοι το μήνυμα facebook? και δεν ειναι η πρώτη φορά, παλιότερα κατέβασαν και μια εικόνα απο άναρχο-σελιδα τους που δείχνει πολλά για την φύση τους, ενώ ηταν εκεί πάνω απο ενα χρονο ξαφνικά την εξαφάνισαν μόλις την έστειλα σε ενα άτομο, δηλαδή παραβιάζουν και τα προσωπικά δεδομένα μεσώ facebook , και ποιους θα παρακολουθουν? τους ραγιάδες Νεοέλληνες που λενε τα ίδια με αυτούς η τους έξυπνους?

Για την ιστορία οι ελληνόφωνοι μόλις είδαν οτι υπάρχουν ακόμη έξυπνοι μεσώ ίντερνετ , μετα το 2010 , επειδή πριν δεν τους έβλεπαν , πανικόβλητοι επιτάχυναν τις ορδες λαθρο σε όλη την Ευρώπη, που δεν χρησιμεύουν μονο για αιμομιξίες και για να τους υπηρετουν (τυπου antifa κομμουνιστες κτλ ιδέες μοχθηρες ράτσες ειναι οι περισσοτεροι, οι γνησιοι κομμουνιστες ειναι σημιτικες φυλες ), αλλα και για να ρίχνουν το πνευματικό επίπεδο στο πάτο, οτι εκαναν δηλαδή μετα την διάλυση την Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ορδες βάρβαρων κατέκλυσαν την Ευρώπη και ήρθε ο μεσαίωνας του σκοταδισμού , 1500 χρόνια χρειάστηκαν για να καθαρίσει εν μέρη η Ευρώπη απο το μίασμα των βάρβαρων και αρχίσουν πάλι να εμφανίζονται ευρωπαϊκού γένους που έφεραν την τεχνολογία απότομα και την επιστήμη, αλλα ο Νεοέλληνας ραγιάς που νομίζει πως άλλοι ευρωπαϊκού γένους στην Ευρώπη ειναι εχθροί της Ελλάδας και ότι ο ίδιος ειναι απόγονος αρχαιων ενώ οι περισσότεροι οχι απλά μοιάζουν με άραβες αλλα έχουν και την ίδια ψυχοσύνθεση με αραβικές φυλές και λοιπες σημιτικές φυλές και τύπου γκοιμ , που να τα καταλάβει αυτά?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications