Πολίτες διαδηλώνουν κατά του safe pass και οι συμμορίτες ύπουλα λένε ότι οι «θεωρίες συνωμοσίας» φταίνε !

Πεδίο μάχης η Κύπρος. καθώς πολίτες που διαμαρτύρονται για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εισέβαλαν νωρίτερα στο κτίριο ΔΙΑΣ, το οποίο στεγάζει τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, ενώ αυτή την ώρα σημειώνονται επεισόδια έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Οι δρόμοι έξω από το Προεδρικό μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο, με την αστυνομία και την Πυροσβεστική να βρίσκονται επί ποδός, ενώ από την πλευρά τους οι διαδηλωτές ρίχνουν μολότοφ και πέτρες. Σύμφωνα με το κυπριακό «offsite» τραυματίστηκαν αστυνομικοί από τα επεισόδια έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα σε διαμαρτυρία, η οποία ξεκίνησε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής πλήθος κόσμου, με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και την εφαρμογή του Safe Pass.

Τα αιτήματα της παγκύπριας πορείας ήταν:
Άμεση κατάργηση του παράνομου και αντισυνταγματικού “SafePass” .
άμεση δήλωση/δέσμευση του Π.τ.Δ. και όλων των κομμάτων και των εργοδοτών ότι το rapid test δε θα χρεώνεται στους εργαζόμενους/πολίτες σε καμία περίπτωση.
άμεση δέσμευση για κατάργηση του rapid test ανά 72 ώρες.
άμεση δήλωση/δέσμευση και διακήρυξη του Π.τ.Δ. και όλων των κομμάτων και των εργοδοτών ότι ο εμβολιασμός για το Covid-19 ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτικός
να σταματήσει άμεσα ο διαχωρισμός και η διάκριση των πολιτών σε ανεμβολίαστους και μη
να σταματήσει άμεσα ο εκφοβισμός, εκβιασμός, απειλές απόλυσης κατά εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τον λόγο ότι αρνούνται να εμβολιαστούν.
άμεση κατάργηση των παράνομων και αντισυνταγματικων διαταγμάτων
άμεση διακήρυξη του προέδρου ότι το lockdown είναι παράνομο και αντισυνταγματικό
ενίσχυση των νοσοκομείων και γενικά της υγείας με όλα τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τα άχρηστα rapid test.
άμεση αύξηση κλινών Μ.Ε.Θ με την διοχέτευση όλων των εκατομμυρίων που πετάγονται άσκοπα σε άχρηστα rapid test είτε δίνονται παράνομα υπό μορφή “κινήτρων” σε πολίτες για να εμβολιαστούν
μεγαλύτερη προστασία και μέτρα στήριξης και φροντίδας των ευπαθών ομάδων για άμεση περίθαλψη τους σε περίπτωση ανάγκης..

Ελληνόφωνοι οι «θεωρίες συνωμοσίας» φταίνε που έκαναν επίθεση στα κανάλια τους που κάνουν μόνιμα διασπορά ψεύτικων ειδήσεων και παραπληροφόρηση γιατί αυτή την φορά ο όχλος δεν ειναι δικός τους δηλαδή απο δεκάδες εγκληματικές οργανώσεις τους τύπου antifa όπως ηταν στην Αμερική δικοί τους δήθεν υποστηριχτές του Tραμπ :

Μίλανε αυτοί που οι ιδιοι κάνουν παραπληροφόρηση, συκοφαντουν τους πάντες, βγάζουν δηθεν fake news και δηθεν θεωρίες συνωμοσίας οτι ενοχλεί και επίσης μεσώ facebook κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες.... Το 2016 που συκοφαντουσαν αυτην την σελιδα κανενας δεν καταλαβε σε ποιους ανηκει .. οπως όλες που λενε για κακους ναζι και βαζουν ιστορικά ψέμματα , με εξαίρεση κατι Νεοέλληνες που αναπαραγουν τους πρώτους βλεπε makeleio attika nea και λοιπες τετοιες "πατριωτικές σελίδες" νεοελλήνων που φέρουν μεγαλη ευθύνη για την άγνοια των μαζών επειδη σε πολλα λενε ακριβως τα ιδια ψεμματα με τους συμμορητες λες και εισαι σε σελιδα αναρχο-κομμουνιστων ..

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Το "ασφαλές διαβατήριο" είναι ένα οικονομικοπολιτικό και πολιτιστικό έγκλημα. Έχω βρει δουλειά στην χώρα σας, και είμαι από Ελλάδα, όμως το σκέφτομαι αν θα έρθω, εξαιτίας των μέτρων. Δεν θ' αργήσουν να γίνουν και στην Ελλάδα τα ίδια. Από πού κι ως πού θα μου ζητήσεις εμένα διαβατήριο εισόδου, για να μπω σε λεωφορείο, στο οποίο πληρώνω με τα δικά μου χρήματα, σε μια δημόσια υπηρεσία, που την πληρώνω από τα δικά μου χρήματα, για να παρέχει τις υπηρεσίες της, και σε ό,τι άλλο δημόσιο, ή δημόσιου χαρακτήρα; Από πού κι ως πού δεν θα μπορώ να επισκεφθώ κομμωτήριο, ινστιτούτο αισθητικής, ή ακόμα και ιατρείο, που αφορά την προσωπική μου υγεία, και πολλές φορές αποτελεί και επαγγελματικό ζήτημα; Σε πολλές δουλειές πρέπει πάντα να είσαι περιποιημένος. Η απάντηση είναι: αν θέλετε να είστε ελεύθεροι, να πάτε να κάνετε το εμβόλιο. Ο Κ. Βαθιώτης το είπε όπως ακριβώς είναι. Όταν προσκυνάς ένα επιστημονικό προϊόν, αυτό δεν λέγεται πλέον επιστήμη, αλλά θρησκεία.

Γιώργος
Ελλάδα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications