Τέλος τα PCR test στις ΗΠΑ! – Αποδείχθηκε ότι έδιναν ψευδή στοιχεία

Έκθετη και εν απολογία στην κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες είναι πλέον η κυβέρνηση, καθώς αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλο αυτό το σκηνικό τρέλας και υγειονομικής παράνοιας που έχει στηριχθεί επάνω στα μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοΐού, το γνωστό PCR, που στήριξαν (και) το ελληνικό lockdown, πλέον αποσύρονται ως αναξιόπιστα από την υγειονομική Αρχή των ΗΠΑ (CDC) και την Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στο τέλος του έτους!

Η Αρχή «Κέντρο Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι αποσύρει από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τη σύστασή τους στην «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ για την παροχή «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στα «Real-Time RT-PCR».

Γιατί; Γιατί είναι προβληματικά και δίνουν ψευδή εικόνα, οδηγώντας ολόκληρες κοινωνίες στην φυλακή των lockdown! 

Το τεστ PCR απέτυχε στην πλήρη αναθεώρησή του και κατόπιν αυτού ανακαλείται η Εξουσιοδότηση Έκτακτης Ανάγκης «υπερβολικής συχνότητας ψευδώς θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων»!

Το FDA αναγνώρισε αυτό ως «ανάκληση 1ης Τάξεως» (δείτε εδώ), το πιο σοβαρό είδος ανάκλησης. «Η χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο», δήλωσε το FDA στον ιστότοπό του! Είπατε τίποτα;

Τα PCR χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρο από τον Φεβρουάριο του 2020 υποτίθεται για την «ανίχνευση» του ιού SARS-CoV-2.

Τώρα το CDC συνιστά τώρα στα κλινικά εργαστήρια και τους ιστότοπους δοκιμών που χρησιμοποιούν τεστ RT-PCR για τη «διάγνωση» της COVID-19 να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους επιλέγοντας ένα άλλο τεστ που έχει εγκριθεί από την FDA και προτρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο της υιοθέτησης μιας μεθόδου που να μπορεί να ανιχνεύει και να ξεχωρίζει τους ιούς SARS-CoV-2.

Το βασικό πρόβλημα των PCR test: Δεν ξεχώριζαν τον Covid-19 από τον κοινό ιό της γρίπης! 

Και τα αποτελέσματα που έβγαζαν αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό «γριπιασμένους» και όχι μολυσμένους από Covid-19 ασθενείς!

Φυσικά τα αποτελέσματα που έδιναν χρησιμοποιήθηκαν για να στηριχθούν τα lockdown παγκοσμίως!

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η γρίπη εξαφανίστηκε ως νόσος από όλο τον πλανήτη: Όλα τα κρούσματα γρίπης τα PCR test τα έδιναν ως… Covid-19!

Κάπως αργά το κατάλαβαν (η FDA εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση), αλλά μέσα σε αυτόν την μαζική επίθεση των περισσότερων κυβερνήσεων κατά της αλήθειας (τις οποίες κυβερνήσεις τις καθοδηγούσε εν πολλοίς το ιερατείο των «ειδικών» που ευθύνεται απόλυτα για ότι έχει συμβεί σε επίπεδο στέρησης δημοκρατικών δικαιωμάτων, της ελευθερίας των πολιτών και του θανάτου πολλών άλλων) και το ότι το εντόπισαν και το ανακοινώσουν και πάλι καλά…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, τα CDC θα αποσύρουν το αίτημά τους στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τη χορήγηση άδειας χρήσης ανάγκης (EUA) στο Real-Time RT-PCR για τη διάγνωση της COVID, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 μόνο για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2. Τα CDC δημοσιοποιούν αυτή την ειδοποίηση εκ των προτέρων στα κλινικά εργαστήρια ώστε να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από την FDA». 

Εν τέλει εντοπίστηκε ότι κανένα τεστ PCR δεν μπορεί να παράγει ποσοτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ένα συγκεκριμένο ιικό φορτίο. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το εγκεκριμένο από τα CDC πρωτόκολλο τεστ στηρίχθηκε για να δημιουργηθεί στον κόσμο η ψευδαίσθηση ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μολύνθηκαν με Covid-19!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications