Με πιστοποιητικό Covid-19 και οι μετακινήσεις εντός Ελλάδας: Τελειώνει και ο εσωτερικός τουρισμός!

Αποφασισμένοι να καταστρέψουν οικονομικά ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να εμβολιαστούν οι Έλληνες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι «ειδικοί» θα εισηγηθούν σήμερα τη χρήση του πιστοποιητικού Covid-19 και στις εσωτερικές υπεραστικές μετακινήσεις με λεωφορεία ΚΤΕΛ και τρένα.

Η εισήγηση για τη χρήση του πράσινου πιστοποιητικού, για το οποίο χρειάζεται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ, θα προβλέπει και εξαιρέσεις για όσους μετακινούνται λόγω εργασίας μεταξύ νομών.

Οι «ειδικοί» αναμένεται να βασίσουν αυτή την εισήγηση την αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές όπως η Μύκονος, οι Σποράδες, η Ικαρία, το Ρέθυμνο, η Ρόδος και η Τήνος.

Τι σημαίνει όμως όλο αυτό για τον τουρισμό; Ότι πολύ απλά μετά το «μπλόκο» που έβαλε η ίδια η κυβέρνηση στους ξένους τουρίστες, μπαίνει «μπλόκο» και στον εσωτερικό τουρισμό.

Καθώς ένας Έλληνας που δεν έχει εμβολιαστεί και θέλει να πάει σε ένα νησί, ή κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα με ΚΤΕΛ ή τρένο θα πρέπει να υποβληθεί σε δύο (ένα για τον πήγαινε και ένα για το έλα) PCR τεστ, τα οποία έχουν κόστος περίπου 40 ευρώ το ένα! Μένει να δούμε εάν τελικά θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις και με rapid test, όπως συμβαίνει με την εστίαση κτλ. το οποίο έχει κόστος περίπου 20 ευρώ.

Πρόκειται για ακόμα μια πίεση από την κυβέρνηση προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν, καθώς με αυτό τον τρόπο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη (και ακριβή) η ζωή των ανεμβολίαστων.

Μας προκαλεί εντύπωση πως η «εξαγορά» των νέων με «150άρια» είχε δικαιολογηθεί και ως μέτρο για αυξηθεί ο τουρισμός...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications