Οι «ειδικοί» «γκρεμίζουν» το τείχος ανοσίας: «Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από τη μόλυνση» λέει ο Ν.Τζανάκης (βίντεο)

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης ομολόγησε το πρωί της Δευτέρας πως τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την μόλυνση, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως είναι αδύνατον να εξαφανιστεί ο ιός (όπως ονειρεύονται κάποιοι).

Ο καθηγητής «γκρέμισε» με τις δηλώσεις του το τείχος ανοσίας, καθώς εάν ένας εμβολιασμένος μολύνεται κανονικά (και μεταδίδει όπως είναι γνωστό) δεν θα αποτραπεί η μετάδοση του κορωνοϊού στην κοινότητα, και άρα ο μαζικός εμβολιασμός των μη ευάλωτων είναι ανούσιος.

Και εδώ δημιουργούνται ερωτήματα, διότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τους μη εμβολιασμένους, ενώ παράλληλα θα ανακοινώσει και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ώστε (σύμφωνα με όσα λέει) να αποτραπεί η μετάδοση της νόσου.

«Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από τη μόλυνση, αλλά από τη βαριά νόσηση», είπε χαρακτηριστικά ο Ν.Τζανάκης. Ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορονοϊού απάντησε ότι «είναι υπό συζήτηση καταρχήν σε άτομα ευάλωτα. Τα εμβόλια αφήνουν σχετικά μεγάλη ανοσία για μεγάλο διάστημα. Αναμένουμε τις οδηγίες από τις ρυθμιστικές αρχές».

Από εκεί και πέρα ο Ν.Τζανάκης ανέπτυξε τρία σενάρια όσον αφορά την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA η κορύφωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας στην Ελλάδα αναμένεται στις 20 Αυγούστου.

«Το πολύ ευμενές σενάριο μιλάει για μέσο όρο 3.000 κρούσματα ημερησίως, που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε και 2.500 αλλά και 4.000. Σε αυτό το σενάριο έχουν ενταθεί οι εμβολιασμοί και έχουν τηρηθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα» είπε αρχικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

«Το δεύτερο σενάριο που ίσως υλοποιηθεί μιλάει για 4.000 κρούσματα, σε αυτό βαδίζουμε, αλλά υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουμε προς τα κάτω» πρόσθεσε.

«Στο δύσκολο σενάριο η μετάλλαξη Δέλτα επικρατεί, έχουμε πτώση εμβολιασμού και μη εφαρμογή μέτρων. Μιλάμε για 6.000 κρούσματα μέσα στον Αύγουστο. Με την τελική δυναμική του κύματος εφόσον εξελιχθεί έτσι να είναι άγνωστη ακόμα» κατέληξε όσον αφορά τα σενάρια.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη τα πολλά κρούσματα θα συμβάλλουν στο χτίσιμο της ανοσίας. «Μας περιμένει ένα δύσκολο φθινώπορο αλλά αυτό εξαρτάται από τη ανοσία, φυσική ή τεχνική, θα έχουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Κάτι που σημαίνει πως η ανοσία της αγέλης θα επιτευχθεί κυρίως από τα πολλά κρούσματα που θα υπάρξουν -και έχουν υπάρξει- και όχι μέσω των εμβολιασμών.

Κατά τον ίδιο «το επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζουμε την επίδραση των κρουσμάτων τους σκληρούς δείκτες. Θα δούμε αν οι νεαροί που νοσούν τώρα όταν μεταφέρουν τη νόσο σε ανεμβολίαστους γονείς και παππούδες τι θα δώσουν αυτοί από πλευράς διασωληνώσεων και θανάτων».

Τα ίδια και και ένας άλλος Σωτηριάδης: "Τα εμβόλια δεν προστατεύουν καλά την μόλυνση και μετάδοση", όλοι αυτοί οι "ειδικοί" στα αλήθεια νομίζουν ότι ο λόγος που γίνονται τα εμβόλια ειναι αυτός που τους λένε, αφού σε όλη τους την ζωή έχουν εκπαιδευτεί σε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης ώστε να ελέγχονται και λειτουργούν εντελώς μηχανικά ακόμα και πως σκέφτονται,θα μου πεις εδώ εκατομμύρια πιστεύουν οτι πράγματι υπάρχει πανούκλα αλλα δεν πέθανε κανένας στο δρόμο οπως γίνεται σε πανδημίες αλλα πεθαίνουν μονο στα νοσοκομεία όλως τυχαίως,διαστρέβλωση οχι μονο των λέξεων αλλα και της ίδιας κοινής λογικής κλασικά χαρακτηριστικά "ερπετών" που ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας για τους άσχετους τοσο γελοίες θεωρίες συνωμοσίας που κατάργησαν και μια συγκεκριμένη εξέταση απο τα νοσοκομεία που τους πρόδιδε, ουπς! υπαρχει και απάντηση κρατικού νοσοκομείου σε email στην ερωτηση αν πράγματι έχει καταργηθεί η συγκεκριμένη εξέταση χωρίς καν να ειμαι γιατρός , και "ειδικός" :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications