Λοβέρδος:  Μετονομασία του κόμματος σε ΠΑΣΟΚ - Πρώτο κόμμα θα βγει στην χώρα άναρχο-Μογγόλων

Πρωτοβουλία για την μετονομασία του ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε απόψε στην Πάτρα.

«Δεν μπορούμε να είμαστε αιχμάλωτοι των χαμηλών ποσοστών. Απουσιάζει μία προοδευτική παράταξη, η οποία θα είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και αναζητείται ο προοδευτικός πρωταγωνιστής στην Ελλάδα του 2021».

εκλογές, με στόχο η παράταξη αυτή να μην είναι συμπλήρωμα κανενός και να καταργηθεί στην πράξη το απαξιωτικό ερώτημα ''με ποιον θα πάτε"» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω πάρει μία πρωτοβουλία για τη μετονομασία του κόμματος σε ΠΑΣΟΚ και για τον υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, πρόσθεσε ότι «στόχος είναι να είμαστε μία δύναμη εξουσίας, με μία συλλογική προσπάθεια και με μία δυνατή πορεία».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου περί αναφορών ότι η ΝΔ καλοβλέπει την εκλογή του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε μεταξύ άλλων ότι «ο πρώτος που τόλμησε να το ξεστομίσει αυτό, είναι ο Αλέξης Τσίπρας σε μία συνέντευξη που έδωσε και πήρε από μένα την απάντηση που του έπρεπε», προσθέτοντας:

«ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν συμβιβάζονται. Ο χώρος μας έχει δύο αντιπάλους. Ιδεολογικό, παραδοσιακό αντίπαλο τη Νέα Δημοκρατία και υπαρξιακό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς η προοπτική που θέλω να δώσω εγώ στο ΠΑΣΟΚ, είναι να γίνει η αξιωματική αντιπολίτευση και μετά η δύναμη εξουσίας, δηλαδή κυβέρνηση».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, αν δηλαδή εκτιμά ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, ανέφερε ότι «η δική μου εκτίμηση είναι ότι αποκλείω να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μία τέτοια απόφαση», προσθέτοντας παράλληλα ότι «αυτά τα ξέρει μόνο ο πρωθυπουργός».

Όπως τα λες άναρχο-συμμορίτη! μονο που οι "αμόρφωτοι" ειναι μορφωμένοι και αυτοί έφεραν ότι έχετε σημερα, ο ίδιος ο Tesla παράτησε τα σχολεία σας από τότε,σήμερα ούτε απο έξω δεν θα περνούσε (και τα σχολικά βιβλία σας ειναι λες και τα έχει γράψει ο ίδιος ο Βελζεβούλ ), και αυτούς που έσεις λέτε μορφωμένους ειναι ενα μάτσο γίδια με πτυχία που βελάζουν οτι ψεμματα τους έχετε μάθει ως δεδομένα , αυτοί ειναι οι μορφωμένοι για εσάς! ο άλλος έλεγε οτι το παιδομάζωμα 1940-1950 το εκαναν Τούρκοι επειδή έτσι του έμαθαν στο σχολείο (!)όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι μαζί και οι έγκυρες πήγες τους αλήθεια λένε μονο όταν θελουν να πάνε να κατουρήσουν , φαντάσου πως ειναι στην ζωή τους, για αυτο πάει κατα διαόλου η κοινωνία (στην κυριολεξία) μονο που υπάρχουν μέσα σε αυτήν... ειναι τοσο δαιμονικά αδίσταχτοι που όποιος πει αλήθεια σε κατι τον συκοφαντούν με λέξεις και φράσεις που εχουν επινοήσει ενώ δεν σημαίνουν τίποτα, οπως εδώ πχ που λενε ψεμματα 3 έγκυρες πήγες τους αλλα αν δεν είσαι γκοιμ να τα έχεις κανει δεδομένα είσαι ναζι φασίστας (!)

Η χώρα άναρχο-Μογγόλων για αυτο όλοι οι άναρχο-αριστερο-κομμουνιστες ειναι ενα συνονθύλευμα μεταξύ σημιτικών φύλων (συμπεριλαμβανομένου αράβων) και Μογγόλων :

Βάζουν και τα "ανεξάρτητά" δήθεν Ελληνικά Hoaxes που δεν ειναι αριστεροί σε άναρχο-αριστερή σελίδα τους (!)και που δηθεν δεν εχει σχέση με αλλα ΜΜΕ ενώ όλοι τους εκεί ηταν σε αριστερές σελίδες τύπου lifo lupen κτλ, οι δηθεν ασχετοι σχολιαστες εκτος τα ψευτικα-προφιλ ειναι αναρχο-κομμουνιστες μελη εγκληματικων οργανωσεων antifa,οι ομοϊδεάτες τους τζιχαντιστές ίδιας ρατσας με αυτούς ειναι αγγελούδιαμ και που αν παρουν εντολη απο ελληνοφωνους θα σφαξουν και την μανα τους(τοσο καλα), λέτε να βγαλουν fake news απο δίκες τους σελίδες οτι τελικα δεν ηταν προπαγάνδα των ναζι οι ορδες Μογγόλων κομμουνιστών της Σοβιέτ αλλα δικιά τους και να κανουν και μείωση απήχησης στην Μηχανή του Χρόνου στο 0 στο facebook οπως κανουν σε μη δίκες στους σελίδες????...

Η τελευταία φώτο δείχνει οτι οι κατώτεροι δεν ειναι άπλα εγκληματικά στοιχειά και βάρβαροι και μοχθηρο, αλλα έχουν και τάσεις προς τον σατανισμό ... αφού από το κακό προέρχονται ,ζουν ανάμεσα σας, ειναι δυνατόν κάποιος κάλος θεούλης να έφτιαχνε μοχθηρούς και αδίσταχτους? προφανως και οχι, άρα ο δημιουργός τους ειναι αυτο που ξέρετε ως σατανάς....βασικά ειναι δημιουργία μοχθηρών εξωγήινων με θανάσιμο φυλετικό μίσος στο γνήσιο ανθρωπινού γένος και αυτοι και τα αφεντικά τους,και όπως έλεγαν και οι "κακοί ναζι" Γερμανοι τοτε (ευρωπαϊκού γένους γιατι σημερα εγινε σαν την Ελλαδα η Γερμανια που ψάχνεις με τα κιάλια να βρεις κανέναν ευρωπαϊκοί γένους ), έχουν εντολή να μετατρέψουν την Γη σε ενα είδος κόλασης ...Φυσικά ουδείς μπορεί να τα καταλάβει αυτά αφού έχουν ρίξει τις μάζες σε ζωώδες επίπεδο , και ο καθε συμμορίτης εξαπάτα ακόμη και συγγενείς του στο facebook ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications