Κούβελας για εμβολιασμούς παιδιών: «Αυξάνουμε τον κίνδυνο θρομβώσεων - Θα έχουν πρόβλημα για την υπόλοιπη ζωή τους»

Ρε τον "φασίστα συνομωσιολόγο" που κάθετε και λέει "θεωρίες συνωμοσίας", δεν βλέπει ότι όλοι "φροντίζουν" για το κάλο του πληθυσμού? που μόλις είδαν με το ίντερνετ (κάπου το 2010) ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί έξυπνοι επιτάχυναν την λαθρο-εισβολή σε όλη την Ευρώπη με διπλό όφελος, ε λοιπόν αυτοί θέλουν το κάλο σας, αν κρίνεις ότι κάτι σελίδες τους τύπου lifo luper και "Μηχανή του χρόνου" έχουν από 700.000 like δεν προκαλεί εντύπωση, η κάθοδος και η πνευματική παρακμή ήρθε σταδιακά, σίγα μην εκαναν ολο αυτο το θεατρο του παραλογου αν οι μαζες δεν ηταν τοσο ηλιθιες, και ειναι οι ίδιοι πισω απο αυτες τις σέλιδες που δίνουν εντολες στο facebook μεσω Ελληνικά Hoaxes να έχει μηδαμινή απήχηση αυτη η σέλιδα επειδή δεν εισαι γκοιμ , και για τους πιστούς:

Δεν θα σας σώσει κανένας θεός όταν σου λεει ο πονηρός/δαιμονικός πηδά στο γκρεμό και δεν θα πάθεις τίποτα και το πιστεύεις επειδή είσαι ηλίθιος, δεν θα έρθει να σε σώσει ο κάλος θεουλής επειδή είσαι εσύ ηλίθιος και πιστεύεις τους δαίμονες όπως και τους πατάς like και λες τα ίδια με αυτούς περί ναζι φασίστες, που τα ηξεραν απο τοτε τι θα γίνει αν πάρουν την εξουσία, και βγαίνει το άλλο το γκοιμ και λέει ότι τους Γερμανούς του πλήρωναν μασόνοι,ναι πλήρωσαν τους εχθρούς τους(!) γιατί δεν μπορείς να κανεις μια χωρα υπερδύναμη άπλα καταργώντας μασονικές τράπεζες και το μασονικό σύστημα, απορίας άξιο ειναι ότι πολλοι θεωρούνται άνθρωποι ενώ λειτουργούν όπως τα ζώα,έχουν κανει δεδομένα πράγματα που δεν έχουν λογική ακομα και αν δεν ξέρεις αληθινή ιστορία ,και ενώ αυτα που λενε δεν εχουν στοιχειώδες λογική ειναι και σίγουροι κιόλας ότι ειναι σωστοί, όπως είπε και κάποιος κάποτε "το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση" με τετοια ηλιθιότητα και κατωτερότητα που επικρατεί στο κόσμο έδω και χρόνια λογικό ειναι να κάνουν ότι θέλουν, σε εναν τέτοιο κόσμο ηλίθιων θα μπορούσαν να επικρατήσουν :

Νέα παρέμβαση από τον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών να ανάψει το «πράσινο φως» για εμβολιασμούς παιδιών 15 έως 18 ετών.

Όπως τόνισε ο καθηγητής Δ.Κούβελας «ο κορωνοϊός έχει πολύ χαμηλή θνητότητα στο παιδιά. Αν μου ζητούσαν να κάνω πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν θα το σταματούσα, θα το ενίσχυα, αλλά στις κατηγορίες εκείνων που το χρειάζονται (δηλαδή στις ευπαθείς ομάδες)», είπε ο κ. Κούβελας, συμπληρώνοντας ότι «η παχυσαρκία είναι μια από τις καταστάσεις που μας αλλάζουν πολύ την εικόνα που έχουμε για την νόσο».

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ είπε ότι λανθασμένα, κατ΄ εκείνον, «το πρόγραμμα εμβολιασμού απευθύνεται στα παιδιά για να χτιστεί τείχος ανοσίας. Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν, αλλά αντίθετα τους αυξάνουμε τον κίνδυνο θρομβώσεων που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην υπόλοιπη ζωή τους».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο λεγόμενο τείχος ανοσίας τονίζοντας πως «τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν έχουν κατασκευαστεί για να μην κολλάς και να μην μεταδίδεις. Αυτός που εμβολιάζεται δεν προστατεύεται από την μόλυνση, αλλά από την κακή μόλυνση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο εμβολιασμένος να μεταδώσει τον ιό. Μεταδίδει, αλλά ίσως λιγότερο, όπως λέμε και για τα παιδιά ότι μεταδίδουν λιγότερο τον ιό».

«Τα εμβόλια δεν ξέρουμε πόση ανοσία μας αφήνουν. Μας είπαν 6 με 9 μήνες», σύμφωνα με τον κ. Κούβελα, προσθέτοντας «ο πατέρας μου είναι 91 ετών και εμβολιάστηκε τον Γενάρη. Τον Ιούνιο είναι ακάλυπτος; Θα πρέπει να τον εμβολιάσω ξανά τον Σεπτέμβριο; Θα πρέπει να κάνουμε μια έρευνα, μια χημική έρευνα αντισωμάτων για να δούμε τα αποτελέσματα».

«Ο ανεμβολίαστος πείθεται από τον γιατρό του. Δεν θα ακούσει κανένας έναν δημοσιογράφο στην τηλεόραση. Αυτό δεν έγινε καθόλου. Ο πολίτης βλέπει τον γιατρό του πολύ συχνά. Αν του πει “θα πάρεις αυτό το χάπι για την πίεση και θα κάνεις και το εμβόλιο”, τότε θα το κάνει. Αλλά δεν δόθηκε βάση, από καμία κυβέρνηση στην Ελλάδα, από κανένα κόμμα, η πρωτοβάθμια υγεία».

Ο Κούβελας ανέφερε ακόμη πως «δεν υπάρχει πανδημία χωρίς θανάτους. Το ζήτημα είναι τους περιορίσουμε στο ελάχιστο. Δεν πήραμε μέτρα προστασίας άμεσα, δεν έχουμε οικογενειακούς γιατρούς», ενώ σε άλλο σημείο της συζήτησης με τον Γιώργο Παπαδάκη είπε ότι «το τείχος ανοσίας δεν μπορεί να γίνει με αυτά τα εμβόλια, δεν είναι τα “παλιά εμβόλια”».

Όπως είπε ο κ. Κούβελας, απαντώντας σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως «αρνητή των εμβολίων», «εγώ έχω εμβολιαστεί, έχω εμβολιάσει τον πατέρα μου, έχουν εμβολιαστεί όλοι οι φίλοι μου που έχουν μια σωματική διάπλαση συγκεκριμένη».

Σημείωσε ακόμη πως «έχουμε ενδοιασμούς για το κατά πόσον πρέπει να γίνουν εμβολιασμοί σε γυναίκες νεαρότερης ηλικίας, 20, 30, 40 ετών, οι οποίες προστατεύονται από τα οιστρογόνα».

Σχετικά με τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους στην Εστίαση, ο Δ.Κούβελας είπε «διαφωνώ κάθετα στα μέτρα για την εστίαση. Δεν γίνεται να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα σε ανθρώπους. Δεν τηρούνται τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έβαζε ο γιός μου μια φόρμα και έλεγε πάω για τζόκινγκ. Που ξέρω που πήγαινε και με ποιους ερχόταν σε επαφή; Αν θέλαμε να απαγορεύσουμε την κυκλοφορία, θα έπρεπε να κλείσουμε το Μετρό. Δεν μπορούμε να παίρνουμε μέτρα χωρίς να κάνουμε προσέγγιση με βάση τον άνθρωπο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications