Θρίλερ στη Ρωσία: Αγνοείται αεροπλάνο με 28 επιβαίνοντες - Χάθηκε κάθε επικοινωνία

Θρίλερ στη Ρωσία, καθώς ένα αεροσκάφος An-26 με 28 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε πάνω από τη ρωσική περιοχή της Καμτσάτκα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το πρακτορείο TASS, το αεροπλάνο έχασε κάθε επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί.

Σύμφωνα με τηλεγραφήματα του ρωσικού πρακτορείου Sputnik και του Γαλλικού Πρακτορείου, που επικαλούνται πληροφορίες του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων, οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο είναι 28 (22 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, και έξι μέλη πληρώματος).

«Υπάρχουν έξι μέλη του πληρώματος και 22 επιβάτες (συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού) στο αεροσκάφος An-26. Ένα ελικόπτερο και στρατεύματα από το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης προετοιμάζονται για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Οι μετεωρολόγοι σημείωσαν ότι υπήρχε ένα χαμηλό σύννεφο στην περιοχή, αλλά η ορατότητα ήταν σε σχετικά φυσιολογικά πλαίσια.

Το αεροσκάφος An-26 εκτελούσε πτήση από το Πετροπαβλόφσκ προς την Παλάνα και τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή της Καμτσάτκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών, «όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν και στάλθηκαν για να εξετάσουν τη διαδρομή του αεροσκάφους. Δύο ελικόπτερα και ένα ειδικό αεροσκάφος ερευνούν την περιοχή. Τα στρατεύματα διάσωσης είναι έτοιμα να μετακινηθούν από την Παλάνα στο σημείο ανίχνευσης του αεροσκάφους».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη ξεκίνησε ποινική έρευνα λόγω παραβίασης των κανόνων ασφαλείας αφού τα ίχνη του αεροσκάφους έχουν χαθεί.

«Οι ανακριτικές αρχές της Διεύθυνσης Ερευνών της Άπω Ανατολής της Ρωσίας κίνησαν ποινική υπόθεση λόγω εγκλήματος που σχετίζεται με το μέρος 3 του άρθρου 263 του ποινικού κώδικα της Ρωσίας [παραβίαση των κανόνων για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και τη λειτουργία της αερομεταφοράς]» ανέφεραν οι Αρχές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications