Κούβελας: Αφού όποιος θέλει κάνει το εμβόλιο, ΓΙΑΤΙ να διαχωρίσουμε τους ανθρώπους;;; ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και ποιοι όχι...

Υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού αλλά όχι σε όλες τις ομάδες εμφανίστηκε ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7, ενώ, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε τον λόγο για τον οποίο εμβολιάζονται, όσοι το θέλουν, λόγος, ο οποίο δεν αιτιολογεί τον διαχωρισμό των ανθρώπων.

Ο κ. Κούβελας τόνισε πως “δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στη συζήτηση αν είμαι εναντίον ή όχι των εμβολιασμών. Με ενοχλεί που όλοι οι άλλοι μπαίνουν στη δουλειά μου. Εξ ορισμού είμαι υπέρ όλων των φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά δεν δίνουμε σε όλους όλα τα φάρμακα”, σχολίασε.

“Είμαι σαφέστατα υπέρ των εμβολίων αλλά έχουν και παρενέργειες”, ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να εμβολιαστούν και οι νεότερες ηλικίες, ο κ. Κούβελας είπε: “Ένα παιδάκι που δεν πρόκειται να νοσήσει ποτέ δεν χρειάζεται να το κάνει το εμβόλιο” και συμπλήρωσε, “υπάρχουν ομάδες που πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και αυτούς αν μπορούσα θα τους εμβολίαζα με βελάκια”.

“Πρέπει να εμβολιαστούν οι μεγάλοι”, δήλωσε. “Άνθρωποι κάτω των 20 ετών να το κάνουν μόνο κάτω από ειδικές περιστάσεις. Μέχρι 35 ετών όμως πρέπει να τους ψάξουμε για να δούμε ποιος το χρειάζεται και ποιος όχι”, ανέφερε.

Μιλώντας δε σε τηλεοπτικό σταθμό επανέλαβε πως ο διαχωρισμός των πολιτών άπτεται βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων.

«Δεν κινδυνεύει ο εμβολιασμένος από τον ανεμβολίαστο. Ούτως ή άλλως για αυτό έχει κάνει το εμβόλιο. Ο ανεμβολίαστος προφανέστατα δέχεται έναν κίνδυνο να κολλήσει, εν γνώσει του. Άρα λοιπόν γιατί να τους διακρίνω», ξεκαθάρισε αναφορικά με την μεγάλη αλήθεια που ισχύει και κατέληξε:

Θα πάει η Πολιτεία να υποκαταστήσει το δικαίωμα κυκλοφορίας;;; Δεν νομίζω ότι είναι σωστό πράγμα και αυτό ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου, παραβιάζοντας βασικά συνταγματικά δικαιώματα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications