Πετράκος κατά Λιάγκα: Σχολιάζεις για μένα ενώ δεν είμαι εκεί – Πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο”

Ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτησή του στο Facebook προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να τον καλέσει για μία ζωντανή και τετ-α-τετ συνέντευξη για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και να μην γίνεται δέκτης σχολίων ενώ απουσιάζει.

Παράλληλα στρέφεται κατά των ΜΜΕ που του ασκούν κριτική χαρακτηρίζοντάς τα «πετσωμένα κυβερνητικά site» και ότι «βγάζουν αφρούς από το στόμα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω.

Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει…

Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;;

“Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”….

Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;;

Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας…

Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματα μας!!!

Αυτη είναι η διαφορά μας…

Γι αυτο βγάζετε αφρούς…

Καλό Σαββατοκυριακο!».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications