Κεραμέως: Υποχρεωτικός εμβολιασμός φοιτητών - καθηγητών μέχρι Οκτώβριο

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας (φοιτητές, διδακτικό και λοιπό προσωπικό) ζήτησε επίμονα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως από τους πρυτάνεις όλων των ΑΕΙ κατά τη διάρκεια της Συνόδου τους η οποία έγινε στους Δελφούς και ολοκληρώθηκε χτες Σάββατο 17 Ιουλίου.

Η υπουργός επέμεινε επίσης και στην εφαρμογή για φέτος, της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα πανεπιστήμια λέγοντας ότι το υπουργείο δεν πρόκειται να υποχωρήσει στην απόφασή του.

Η υπουργός στηρίζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό επέμεινε στην ομιλία της προς τους πρυτάνεις στη θέση αυτή αποφεύγοντας όμως ν΄ αναφερθεί σε θέματα κυρώσεων για όσους δεν εμβολιαστούν.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να «στηθούν» εμβολιαστικά κέντρα μέσα σε όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και κατά προτίμηση στα campus τα οποία διαθέτουν τα ιδρύματα. Στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι τον Οκτώβριο να έχει επιτευχθεί ο εμβολιασμός φοιτητών και προσωπικού ώστε όλα τα πανεπιστήμια να ξεκινήσουν «πάση θυσία», τη διά ζώσης εκπαίδευση.

Άλλωστε και αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στον υποχρεωτικό στον υποχρεωτικό εμβολιασμό προαναγγέλλοντας ότι οι επόμενοι κλάδοι για τους οποίους θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις θα είναι οι εκπαιδευτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι που βρίσκονται σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής.

Την φώτο με την συμμορίτισσα Κεραμέως να κανει την κομμουνιστικη γροθιά ευχαρίστησης στο "Υποχρεωτικός εμβολιασμός φοιτητών - καθηγητών μέχρι Οκτώβριο " την έβαλαν σε αυτήν την έγκυρη πηγή με σήμα πιστοποίησης στο facebook (όπως όλες οι έγκυρες πήγες τους) γιατί ειναι τοσο ηλίθιοι αλλα ταυτόχρονα και μισάνθρωποι που μπορεί κατα λάθος να βγαλουν fake news από δίκες τους και να κανουν μείωση απήχησης , εχει γίνει και αυτό, και παραλίγο να σφαχτούν μεταξύ τους οι μισάνθρωποι, όποτε βαζουν αυτο το σήμα για να ξερουν ποιες ειναι δίκες τους, όπως διαπιστωθεί δεν ειναι ιδιαίτερα έξυπνοι άπλα ειναι μοχθηροί οι μάζες ειναι ηλίθιες, γιαυτό μόλις είδα οτι υπάρχουν ακομα πολλοι έξυπνοι μεσώ ίντερνετ κουβάλησαν ορδές λαθρο γιατί μονο σε εναν ηλίθιο λαό μπορουν να επιβληθούν :

Και το ερώτημα ειναι γιατί να λυπηθείς ολους αυτούς που διαβαζουν και υποστηρίζουν όλες αυτές τις έγκυρες μαρξιστικές πήγες μισάνθρωπων γέματες ψέμματα προπαγάνδα και παραχάραξη της ιστορίας, επειδή τους μπολιάζουν??? αφού ήδη έχουν διαλέξει οικειοθελώς το δρόμο του κακού και την καταδίκη τους.....Θα πει κάποιος οτι εχουν εξαπατηθεί πολλοι εξ αυτών... Αυτό αναιρεί το γεγονός οτι υποστηρίζουν το κακό ? φυσικά και οχι, ακομα και στο παραμύθι τους η Εύα δεν γύρισε στο παράδεισο επειδή εξαπατηθεί από το φίδι ...και αν το πάμε και άλλου οι περισσότεροι εξ αυτών υποστηρίζουν το κακό γιατι απο αυτο προέρχονται αλλιως ο κόσμος θα ηταν παράδεισος ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications