Η Κίνα απειλεί επίσημα με  πυρηνικό βομβαρδισμό  την Ιαπωνία - Άλλαξε το δόγμα  μη πρώτης χρήσης

Εκτός ελέγχου βγαίνει η αντιπαράθεση Κίνας με ΗΠΑ/Ιαπωνία για την Ταιβάν με το Πεκίνο να εξαπολύει τρομαχτικές απειλές για “πυρηνικό ολοκαύτωμα”.

Το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου είναι ανατριχιαστικό: To Πεκίνο ορκίζεται να πλήξει την Ιαπωνία με πυρηνικά αν τολμήσει να υπερασπιστεί έστω και ένα στρατιώτη την Ταϊβάν.

“Η Ιαπωνία θα δεχτεί καταιγισμό πυρηνικών βομβών”
Τηλεοπτικό κανάλι του Κινεζικού Στρατού δημοσίευσε βίντεο στέλνοντας μήνυμα τόσο σε ΗΠΑ όσο και στην Ιαπωνία. Η Κίνα απειλεί πως “αν η Ιαπωνία στείλει έστω και έναν στρατιώτη ένα πλοίο ή ένα αεροσκάφος στην Ταϊβάν, το Πεκίνο θα ανταποκριθεί με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.

Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε από Επιτροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Συγκεκριμένα η Επιτροπή Baoji του Κ.Κ.Κ. δημοσίευσε το βίντεο στην πλατφόρμα Xigua που μοιάζει με το YouTube.

Στο βίντεο των 5 λεπτών, ο παρουσιαστής ζητά “συνεχείς πυρηνικές επιθέσεις εναντίον της Ιαπωνίας εάν επιχειρήσει να υπερασπιστεί την Ταϊβάν από μια κινεζική επίθεση”.

“Αν η Ιαπωνία “τολμήσει να παρέμβει με χρήση ισχύος” όταν η Κίνα “απελευθερώσει” την Ταϊβάν, τότε η κομμουνιστική χώρα θα ανταποκριθεί με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας.

Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) θα χτυπήσει πρώτα με πυρηνικές βόμβες και θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί έως ότου η Ιαπωνία παραδοθεί άνευ όρων «για δεύτερη φορά».

“Εξαίρεση της Ιαπωνίας από το δόγμα “μη πρώτης χρήσης” πυρηνικών”
Αφού υπερηφανεύεται για τα 60 χρόνια ανάπτυξης πυρηνικών όπλων, ο παρουσιαστής ανακοινώνει ότι «προωθήσαμε επίσημα τη« Θεωρία Εξαίρεσης της Ιαπωνίας», προφανώς υποδηλώνοντας ότι η Ιαπωνία αποτελεί πλέον εξαίρεση στην πολιτική “μη πρώτης χρήσης” (NFU-“no first use” ) πυρηνικών όπλων. Πρόκειται για δόγμα της Κίνας με ισχύ από το 1964.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής δίνει ένα μάθημα ιστορίας σχετικά με τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τους Ιάπωνες στρατιώτες εναντίον των Κινέζων κατά τη διάρκεια των δύο Σινο-Ιαπωνικών πολέμων και προειδοποιεί ότι εάν ξεσπάσει ένας τρίτος τέτοιος πόλεμος, ο κινεζικός λαός θα “εκδικηθεί για τα παλιά και τα νέα αποτελέσματα.”

Επισημαίνει ότι η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που υπέστη πυρηνική επίθεση, επομένως, η απελευθέρωση πυρηνικών όπλων πάνω στην Ιαπωνία “θα αποδώσει διπλάσιο αποτέλεσμα με τη μισή προσπάθεια.”

“Θα διασπαστεί η Ιαπωνία” – Ρωσία και Κίνα θα ιδρύσουν φρουρές
Στο δεύτερο βίντεο, ο παρουσιαστής επικεντρώνεται στην αριθμητική υπεροχή και τη μαχητική βούληση των δυνάμεων του PLA (Κινεζικών ΕΔ) σε σύγκριση με τους Ιάπωνες.

Το βίντεο ισχυρίζεται επίσης ότι μετά την ήττα της Ιαπωνίας, η Κίνα θα χωρίσει τα τέσσερα κύρια νησιά της σε ανεξάρτητες χώρες υπό την «επίβλεψη» της Κίνας και της Ρωσίας, οι οποίες θα ιδρύσουν εκεί στρατιωτικές φρουρές.

Ο αφηγητής προσθέτει ότι η Οκινάουα θα χωριστεί από την Ιαπωνία και είτε θα την διαχειρίζεται η Κίνα είτε θα γίνει ανεξάρτητη χώρα.
Το βίντεο ολοκληρώνεται με έναν όρκο τιμωρίας του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Yoshihide Suga, του πρώην πρωθυπουργού Abe Shinzo, και του αναπληρωτή πρωθυπουργό Aso Taro ώστε να αναγκαστεί το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα και τα ιαπωνικά δεξιά κόμματα και οργανώσεις να πληρώσουν «βαριές πολεμικές αποζημιώσεις».

Στο βίντεο γίνεται λόγος για “απελευθέρωση” της Ταϊβάν… Οι Κινέζοι πλέον το “φωνάζουν” και δεν κρύβονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications