Επίθεση στον Κούβελα : Γιατί το κράτος του προσφέρει μισθό και τίτλο;

Μετά την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία χαρακτήρισε επικίνδυνες τις απόψεις του καθηγητή Φαρμακολογίας, Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος δεν απορρίπτει τα εμβόλια, εμβολιασμένος ο ίδιος, αλλά θεωρεί πως δεν πρέπει να εμβολιαστούν οι νέοι, αλλά μόνο όσοι έχουν άμεση ανάγκη να πάρουν το πειραματικό εκείνο σκεύασμα, σειρά πήραν κονδυλοφόροι ζητώντας την κεφαλή του επί πίνακι.

Τώρα, κονδυλοφόροι, άσχετοι με το αντικείμενο της επιστήμης, αναρωτιούνται «γιατί το κράτος προσφέρει μισθό και τίτλο σε έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν ξέρει τι λέει αλλά λέει και πράγματα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία;».

Αδιανόητα τα όσα συμβαίνουν.
Την είδηση με τον χλευασμό στο πρόσωπό του ανήρτησε στο facebook ο κ. Κούβελας, καθώς πλέον όποιος διαφωνεί με την κρατικό ψευδο-επιστημονικό αφήγημα στοχοποείται θυμίζοντας εποχές Ιεράς Εξέτασης, όπου Εκκλησία και περίγυρος «ορμούσαν» στον όποιο «αιρετικό».

Από την θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βουλαρινο για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει, μάλλον, να ασχολείται μαζί μου. Η βαθειά επιστημονική του κατάρτιση, η τεράστια μόρφωσή του και η κολοσιαία ερευνητική του σταδιοδρομία, του παρέχουν όλα τα εχέγγεια για την καλοπροαίρετη δημόσια κριτική που ασκεί στην ταπεινότητά μου.
Εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει μακροημέρευση και οι εργοδότες του ευζωία, που βοηθάει την επιστήμη να προοδεύει, το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο να εξελίσσεται και το ανθρώπινο πνεύμα να εξυψούται!
Πραγματικά θα φροντίσω ώστε ο μεστός και καλοπροαίρετος λόγος του να με βελτιώσει στο δυνατότερο εφικτό!

Athens voice η αδελφή της lifo και των ellhnika hoaxnes που δήθεν δεν έχει σχέση με αλλα ΜΜΕ ενώ οι δήθεν ειδικοί των fake news εμφανίζονταν σε αλλες δίκες τους συμπεριλαμβανομένου lifo- Athens voice, και μεσώ αυτής κανουν πολεμο συκοφαντίας οχι μονο σε ενοχλητικούς αλλα και σε ανεξάρτητες σελίδες εδω και χρόνια με συνεργασία facebook και επίσημα πλέον, αν δούλευε ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων και οι τρεις θα είχαν κλείσει (μαζι με κάμια 20αρια άλλες αριστερό-μαρξιστικες που παίρνουν κρατική χρηματοδοτησή ένω ανήκουν σε αλλή χώρα (μάντεψτε σε ποια), αν μπορεις να το πεις έτσι, βασικα ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλη που δεν έχει χώρα, συμπεριλαμβανομένου της ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παρακλάδι της ΕΡΤ που παιζει τα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της ιστορίας ) , γιατί νόμος περί πρακτόρων ξένου κράτους δεν θα υπαρχεί θα τον έχουν καταργήσει .

Ο Κούβελας προφανώς δεν έχει ιδέα ποιοι έβαλαν αυτά τα ορκ να λένε κατα του, και εμείς δεν ξέραμε το 2016 που ο δηθεν ιδρυτής των ellhnika hoaxnes συκοφαντούσε την σελιδα μας, αλλα το καταλάβαμε σε σύντομο χρονικο διάστημα και έτσι βγήκαν αλλα στην επιφάνεια που οι μάζες ούτε έχουν διανοηθεί αλλα εξηγούν πολλά, όπως γιατι δεν τους ήθελαν στην κοινωνία οι Γερμανοί που ηταν 100 χρόνια μπροστά , τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια, ο αληθινός λόγος που έβγαλαν την λέξη ρατσιστής κτλ κτλ,δηλαδή οχι μονο δεν σε έριξαν στο σατανικό επίπεδο τους αλλα βοήθησαν να καταλαβεις περί τίνος πρόκειται πάρα τον ψυχολογικό πόλεμο που έκαναν μεταξυ αλλων, πρέπει αν έχεις και ένα πνευματικό επίπεδο με αρετές και ηθική για να τα καταλάβεις, να γιατι εκαναν εφευρέσεις οι "κακοί" Γερμανοί εκτός οτι ηταν γνησίου ευρωπαϊκού γένους , οι βάρβαροι και μοχθηροί δεν θα καταλάβουν, γιαυτό πρέπει να κρατούν την μαζα σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο και η κοινωνία να ειναι γεμάτη βάρβαρους ώστε να συνηθίζουν το κακό απο μίκρα και να μην βλέπουν την διάφορα ..

Το πρόβλημα ειναι πολύ μεγαλύτερο απο αυτο που νομίζουν οι πολλοί : Επικρατεί τετοια πνευματική φτωχιά και παρακμή που έχουμε φτάσει στο σημείο οι μοχθηροί να βγαίνουν δημοσια σε δεκάδες σελίδες στο ίντερνετ (όλες στην πρώτη θέση) και να μην καταλαβαίνει κανένας πως η ίδια η συμπεριφορά τους παραπέμπει σε αυτο που ξερουν ως δαίμονες επειδή μιλάνε ευγενικά, ενώ και το φίδι ευγενικά μίλησε στην Εύα και την εξαπάτησε το παραμύθι τους, ο αλλος στα ellhnika hoaxnes που ειναι γεματο απο δαυτους πιανει και κουβεντα με αναρχο-τρολλ που μονο το Μπαφομετ δεν έχει στο προφιλ του, νομίζοντας οτι μιλάει με φυσιολογικό άνθρωπο, τι και αν προσπαθεί να τον εξαπατήσει κάνοντας το μαύρο άσπρο δεν καταλαβαίνει το μοχθηρο και το κακο , το ότι εξαπατούν για πλάκα γυναίκες ούτε συζήτηση και τις μετατρέπουν είτε σε γυναίκες τους για να βαλουν τα αυγά του φιδιού είτε σε π@ρνες αριστερές κομμουνιστρίες φεμινίστριες και δεν συμμαζεύεται. Αυτούς υποστιριζουν οι μάζες και στο ίντερνετ και ύστερα απορούν γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο. Ακόμα και οι ψευδό-πατριώτικες σελίδες που υποστηρίζουν στο ίντερνετ οι μάζες οι περισσότεροι ειναι λαμόγια που τους ενδιαφέρει μονο να έχουν κόσμο και δηθεν οτι τους ενδιαφέρει η Ελλαδα...Σε μια χώρα που απο άναρχο-σατανιστές έως άναρχο-πράκτορες της mossad που για να δικαιολογήσουν την στρατιώτου τύπου ταυτότητα που έχουν λενε οτι ειναι δηθεν ειναι απόστρατοι του στρατού, βγαίνουν και σε συκοφαντούν με λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτα επειδή έλεγες το δίκαιο και το σωστό το 2016 και οι μάζες παίρνουν το μέρος του κακού μην περίμενε σωτηρία οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι και οι ιδιοι που συκοφαντουσαν την σελιδα μας το 2016 τωρα τους λενε τα παντα ολα fake news και θεωριες συνομωσιας για τα μπολιασμα μονο οτι σας λεμε εμεις εμεις ειναι αληθεια (!). .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications