17χρονος με καρδιακό πρόβλημα μετά το εμβόλιο – Δραματικά λόγια από τον πατέρα του, vid

Την ώρα που στην Ελλάδα έχει ανακοινωθεί ο εμβολιασμός μαθητών 15-17 ετών, με προοπτική τα εμβόλια να γίνουν και σε μικρότερες ηλικίες, 17χρονος μαθητής στις ΗΠΑ ανέπτυξε συμπτώματα καρδιακής πάθησης περίπου μία εβδομάδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου COFID του Pfizer και στην συνέχεια διαγνώστηκε με καρδιακό πρόβλημα, δήλωσε ο πατέρας στο « Fox & Friends. “

Ο έφηβος είχε ήδη COVID και είχε ανακάμψει, αναπτύσσοντας φυσικά τα απαραίτητα αντισώματα, αλλά ήταν υποχρεωμένος να κάνει το εμβόλιο για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του εφήβου, Fabio Berlingieri, είπε ότι ο γιος του εμβολιάστηκε στις 15 Ιουνίου και περίπου μια εβδομάδα αργότερα άρχισε να παραπονιέται ότι «η καρδιά του πονάει κάθε φορά που είχε καρδιακό παλμό».

Στην αρχή, ο Berlingieri πίστευε ότι ο γιος του είχε μυϊκό πρόβλημα λόγω του αθλητισμού. Αλλά όταν τα συμπτώματα επέμειναν, τον πήγε σε μια κλινική. Οι γιατροί, σε πρώτη φάση, δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα, αλλά συνέστησαν στο παιδί να δει έναν καρδιολόγο την επόμενη μέρα. Ο καρδιολόγος έκανε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα, στο οποίο και πάλι δεν εμφανίστηκε τίποτα, και στην συνέχεια ο νεαρός έκανε εξετάσεις αίματος.

Τα αποτελέσματα ήταν άσχημα!!! «Κάλεσαν και μου είπαν: ο γιος σου πρέπει να μπει στα Επείγοντα άμεσα», είπε ο Μπερλινγκέρι. «Τους είπα: σήμερα έχει τον χορό αποφοίτησής του, μπορεί να πάει αργότερα; Και απάντησαν «όχι, πρέπει να φύγει τώρα».

Τα επίπεδα τροπονίνης του γιου του ήταν «εκτός των διαγραμμάτων», εξήγησε ο Berlingieri, προσθέτοντας ότι ο γιος του νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες.

Ο γιος του Berlinigieri έχασε τον χορό αποφοίτησης και τώρα δεν μπορεί να κάνει «όλα τα πράγματα που αγαπά να κάνει», συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου και του σερφ.

«Αυτό που συνέβη, υποθέτω, είναι ότι το οξυγόνο δεν εισέρχεται σε συγκεκριμένες περιοχές», δήλωσε ο Berlingieri, υπογραμμίζοντας: «Πρέπει λοιπόν αυτό να επουλωθεί. Επομένως, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο γιος μου, ώστε να μην κάνει τίποτα επίπονο, με συνέπεια ο καρδιακός ρυθμός του να αυξάνεται και να τον θέτει σε κίνδυνο καρδιακής προσβολής».

Πράγματι σοκαριστικά λόγια!

Υπενθυμίζεται πως ερευνώνται αρκετά περιστατικά μυοκαρδίτιδας σε νέους όπως και άλλες παρενέργειες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications