Βασιλακόπουλος: Μεγάλη προσοχή στους εμβολιασμένους με την πρώτη δόση - Ο κίνδυνος μεταλλάξεων

"Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι δεν τελείωσε η επιδημία στην Ελλάδα ακόμα. Είμαστε κοντά στο να τελειώσει, ελπίζουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα το πετύχουμε αυτό, αλλά δεν έχουμε τελειώσει για να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε να κάνουμε πανηγύρια και πάρτι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον, δεν είμαστε ακόμα εκεί”.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

"Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή τα ανοίγματα που γίνονται”, πρόσθεσε ο κ. Βασιλακόπουλος και εκτίμησε ότι κάποια από αυτά "θα μειώσουν τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους καθώς θα οδηγήσει σε μείωση των συναντήσεων σε σπίτια”.

Τι να προσέχουν όσοι έχουν κάνει την α' δόση του εμβολίου
Αναφερόμενος σε εκείνους που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση χωρίς να έχουν κάνει καλή ανοσολογική απάντηση, είπε ότι "προφανώς έχουν μια μερική προστασία, όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν, ενώ υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση τη παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού. Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε”.

Ξεκάθαρος ο Γώγος: Εχουμε αφήσει πίσω μας τα lockdown - Θα έχουμε πολύ στενή επιτήρηση
Ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε ότι "επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα του στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα. Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος, το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας, άρα θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια.

Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω. Τα μεταλλαγμένα στελέχη θεωρούμε ότι παρήχθησαν εν πολλοίς σε ανθρώπους ανοσοκατασταλμένους που επί μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν τον ιό μέσα τους κι ενώ είχαν αντισώματα δεν ήταν πολλά έτσι ώστε να μπορέσουν να τον νικήσουν”.

Ο Βασιλακόπουλος το 2019 ο "ειδικός" δεν ξέρει τι ειναι ο κομμουνισμός άλλα ξέρει όλα τα άλλα :

Μέχρι που κόλλησε ο ίδιος οπως φαίνεται και άρχισε να συμπεριφέρεται ο ίδιος σαν τους άκρως επικίνδυνους σχιζοφρενείς κομμουνιστές ...Για να μην ζοριζεσαι Βασιλακόπουλε στείλε μήνυμα θα σου πούμε έμεις χωρις πτυχια γιατρου που ξέρουμε γιατι τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια και δεν τους ήθελαν οι "κακοί ναζι" στην κοινωνία, οπως και γιατι έβγαλαν την λέξη ρατσιστής, μικρή βοήθεια: και τα δυο που αναφέρεις επίσης ειναι και μολυσματική και κληρονομική οχι ασθένεια ακριβώς, οσο αφορα τα χρήσιμα γκοιμ αυτό, γιατί οι γνήσιοι κομμουνιστες ειναι φυλή..Επίσης να σε στείλουμε να κανεις και μερικές υγειονομικές εξετάσεις (αν βρεις κανένα νοσοκομείο να τις κάνει πως θα έλεγαν για ρατσιστές και φασίστες? ), για να δεις αν έχεις μολυνθεί με το λεγόμενο κομμουνιστικο μίασμα η με κομμουνιστικη πανούκλα κατα τους ¨κακούς¨ Γερμανούς που ηταν και 100 χρόνια μπροστά οχι μονο σε τεχνολογικό επίπεδο αλλα και πνευματικά και ηθικά ,γιαυτό έβλεπαν την μοχθηρή συμπεριφορά των λεγόμενων κομμουνιστών , και έκαναν το αυτονόητο: άπλα έπιασαν μερικούς απο δαύτους και εκαναν εξετάσεις για δουν τι τους κανει τοσο μισάνθρωπους, τα αποτελέσματα ηταν πολύ άσχημα για την ίδια την ανθρωπότητα, έτσι εβγαλαν τους κώδικες της Νυρεμβέργης οι συμμορητες για λένε σημερα οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι και οτι χωρίς λόγο και αίτια οι "κακοί ναζι" δεν τους ήθελαν στην κοινωνία επειδή άπλα ηταν "ρατσιστές" ! έτσι πιστεύουν εκατομμύρια επειδή ετσι τους είπαν οι συμμορίτες που συνηθίζουν να βγάζουν λέξεις ταμπέλες σε έναν κόσμο ηλίθιων που τις παπαγαλίζει , με αυτά και με αυτά διαπιστώνεις πόσο κατώτεροι ειναι οι περισσότεροι σήμερα ,εξάλλου μονο σε ενα τέτοιο κόσμο θα μπορούσαν να επικρατήσουν οι περισσότεροι ειναι απογονοι του Homo erectus ανεξάρτητα ποσά πτυχία τους έδωσαν, το ότι φαινομενικά ειναι όλοι άνθρωποι δεν σημαίνει οτι ειναι άνθρωποι και πνευματικά, γιαυτό έσφαζαν όσους άνηκαν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος, οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι που έχουν απομείνει είτε έχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ , είτε ειναι οι κακοί, φασίστες ρατσιστές συνομωσιολογοι ψεκες και λοιπες μασονικές ταμπέλες ώστε τα γκοιμ να συκοφαντούν ολους αυτούς και να στρέφονται κατα τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications