Αστυνομικοί εισβάλλουν σε χωράφι αγρότη για να κατεβάσουν πανό κατά Κ.Μητσοτάκη!

O Κ.Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στους Γαργαλιάνους το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου ζήτησε απο τα γκοιμ να κατέβουν πανό, και μάλιστα με καταπάτηση από πλευράς της αστυνομίας ιδιωτικού χώρου αγρότη όπως καταγγέλεται, γιατί απλά δεν έγραφαν αυτά που ήθελε!

Σύμφωνα με την καταγγελία, αστυνομικοί κατέβασαν πανό που είχε αναρτήσει κάτοικος, μέσα στο χωράφι του και τα οποία έγραφαν «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μ…κες;». Το πρώτο αφορά το θρυλικό πλέον βίντεο, όπου μία γυναίκα, εντελώς τυχαία στο Παγκράτι περπατά στο δρόμο, τον βλέπει και αναφωνεί «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;»!

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», και κατέβασαν τα δύο πανό.

«Για την ιστορία..ανέβηκε ένα πανό που έγραφε τι ψηφίσατε ρε μαλακες και αμέσως έσπευσαν άνθρωποι της φρουράς του Μωυσή να το σκίσουν γιατι μας είπαν ότι έχει τη λέξη μαλακα που απαγορεύεται..στη συνέχεια ανεβάσαμε ένα πανό που έγραφε καλέ τι γκόμενος εισαι εσύ που δεν έβριζε κανέναν και πάλι μας είπαν να το κατεβάσουμε αλλά εμείς αρνηθηκαμε γιατί στο δεύτερο πανό δε βρίζουμε κανέναν..τελικά πήδηξαν την περίφραξη και μπήκαν παράνομα σε ιδιωτικό χώρο για να κατεβάσουν και το δεύτερο πανό..ειμασταν δύο άτομα και κάναμε χαβαλε και βρεθηκαμε απέναντι σε καμμιά τριανταριά λυσσασμένα μπατσοσκυλα..συμπέρασμα .. απαγορεύεται να εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου απέναντι στην κυβέρνηση των αρίστων, είσαι υποχρεωμένος να είσαι ευχαριστημένος σε όλα..και είμαστε και τυχεροί που δε φάγαμε ξύλο ...»

Τονίζεται στη σχετική ανάρτηση στην οποία δημοσιεύονται και βίντεο με τους αστυνομικούς να κατεβάζουν τα πανό, το ψεκασμένοι που λέει αυτός λες και ειναι σε άναρχο- σελίδες τους παρέα με ορδές άναρχο-συμμορίτες δεν ειναι βρισιά??.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications