Πελώνη: Επείγει ο εμβολιασμός των νέων μας που αποτελούν σήμερα τον κύριο όγκο των νέων κρουσμάτων

Αυτή είπαμε ειναι Ελληνίδα? άντε να καταπιείς οτι μπορεί να ειναι εκφυλισμένη φυλετικά (τοσα χρόνια αιμομιξίες βλέπεις) , το γεγονός ότι μιλάει όπως κάποια αλλη φυλη προς μέση ανατολή μεριά πως εξηγείται? οτι την εβαλαν ? άντε να το καταπιείς και αυτο, το γεγονός ότι βγάζει κατι το μοχθηρό οσες φώτο της και να δεις σαν τους οι ομοϊδεάτες της πως εξηγείται? αυτο δεν καταπίνεται,φαντάσου να την δει και από κοντά , κατι σατανο-αναρχο-συμμορίτες θυμίζει που αμέσως νιώθεις το μοχθηρό και το κακό χωρίς καν να σου μιλήσουν , βεβαία για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεται να πας στο Θιβέτ 5 χρόνια για να κανεις αποτοξίνωση απο την αρνητική επιρροή τους, αρκεί μονο να μην έχεις κανένα είδος πάρε δώσε με αυτούς πουθενά συμπεριλαμβανομένου να μην βλεπεις τηλεόραση και να μην διαβάζεις έγκυρες πήγε τους ! συμπέρασμα? 40 χρόνια ψηφίζουν τους την ίδια φυλή και τους ίδιους που παριστάνουν τους εχθρούς και δήθεν διαφορετικά κόμματα (εκτός την νοθεία που κάνουν σε εκλογές ) ..

Ακολουθούν μέρος απο σημιτικές ασυναρτησίες αν αυτά σου φαίνονται οικεία και εντελώς φυσιολογικά , δυο ενδεχόμενα υπάρχουν : είτε είσαι απο δίκες τους φυλές οπως πχ άραβες, είτε έχεις μετατραπεί σε νοητικό υποχείριο τους, λέξη που έλεγαν οι ίδιοι σε κατι άναρχο-σελίδες facebook

Είναι η ώρα που η ευαισθησία στους γονιούς, στην παρέα, στη δουλειά μας, ακόμη και στην πορεία της χώρας μας, ταυτίζεται με την προστασία της υγεία μας και γίνεται πράξη με το προνόμιο του εμβολιασμού. Είναι ώρα συνένωσης δυνάμεων και προσπαθειών στον ίδιο σκοπό” .

Για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα είπε ότι επιβάλλει αυξημένη επαγρύπνηση, καθώς την περασμένη εβδομάδα παρατηρήθηκε εκθετική αύξηση των νέων κρουσμάτων σε 64 από τις 74 περιφερειακές ενότητες.

Η διάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων παρέμεινε στα 26 χρόνια, ενώ το 80% των νέων κρουσμάτων αφορούσε συμπολίτες μας ηλικίας μικρότερης των 39 ετών. Χαρακτηριστικό, επίσης είναι το γεγονός ότι ένας στους δυο νοσηλευόμενους είναι κάτω των 54 ετών, ενώ στο τέλος Μαρτίου, επτά στους δέκα ήταν ηλικίας μεγαλύτερης των 55 ετών» είπε προσθέτοντας ότι «ιδιαίτερη αύξηση κρουσμάτων παρουσιάστηκε στις περιφερειακές ενότητες Μυκόνου, Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και στους Δήμος Ίου, Θήρας και Πάρου.

Για το λόγο αυτό, από το περασμένο Σάββατο, οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στην εστίαση και τις τουριστικές επιχειρήσεις των περιοχών αυτών υποχρεούνται να υποβάλλονται σε έλεγχο δύο φορές την εβδομάδα (μια φορά με self test και μια με rapid).Ανάλογη υποχρέωση έχουν και τα μη εμβολιασμένα μέλη των πληρωμάτων επιβατηγών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων».

Επιπλέον, είπε ότι από το περασμένο Σάββατο μέχρι την επόμενη Δευτέρα 26/7, απαγορεύτηκε στη Μύκονο -λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας- η κυκλοφορία από τη 01:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, καθώς και η μουσική καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications