Άρχισαν συλλήψεις στην Κύπρο για την επίθεση  σε τηλεοπτικό σταθμό , αυτά γίνονται όταν κανουν τσιγκουνιές στους αεροψεκασμους

Αυτά γίνονται όταν κάνουν τσιγκουνιές στους αεροψεκασμους, αυτό το είχαν πει σε μασονική σελίδα facebook άλλα για τους Τούρκους το 2013 για το λένε αυτοί σίγουρα θεωρίες συνωμοσίας ηταν,αφού την περίοδο 2016-2018 στην Ελλάδα ξαφνικά έγιναν αρνάκια όλοι και έπεσε απότομα το πνευματικό επίπεδο, αυτό φάνηκε απο πολλά "σήμαδια" αλλα δεν ειναι του παρόντος,προφανώς και δεν έγιναν τυχαια οι αεροψεκασμοί, το τι ακριβώς περιείχαν ειναι άγνωστο , αλλα οι επιπτώσεις ηταν φανερές για όσους εχουν μια γενική εικόνα του πληθυσμού μεσώ ίντερνετ, καθώς μάτια έχουν όλοι (όπως τα ζώα) αλλα αντίληψη ελάχιστοι , σε αυτη την περίπτωση ίντερνετ εχουν όλοι (που βλεπεις μέχρι και ελληνόφωνους ) αλλα αντίληψη ελάχιστοι, και αντί να ξυπνήσουν με το ίντερνετ έγιναν ακόμη χειρότεροι..

Δικαστήριο στη Λευκωσία έθεσε τελικά υπό οκταήμερη κράτηση επτά πρόσωπα, σε σχέση με τη διαδήλωση έξω από το Προεδρικό αλλά και για την επίθεση στο τηλεοπτικό συγκρότημα ΔΙΑΣ (ΣΙΓΜΑ).

Δύο από τους συλληφθέντες αρνήθηκαν από την ώρα της σύλληψής τους προχθές, να υποβληθούν σε rapid test καθώς και ο δικηγόρος του ενός, με αποτέλεσμα Δικαστήριο,

Πρωτοκολλητείο και Αστυνομία να αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα. Ενώ ήταν προγραμματισμένη η προσαγωγή των εφτά υπόπτων στο Δικαστήριο να γίνει στις 11 το πρωί, μόλις στις 3.30 το απόγευμα έγινε εφικτή και ολοκληρώθηκε μετά τις 5μ.μ. Όταν η Αστυνομία πληροφόρησε το Δικαστήριο για τους δύο που δεν είχαν αρνητική εξέταση rapid test, άρχισαν επαφές με το Ανώτατο Δικαστήριο που εκδίδει και τους σχετικούς κανονισμούς για τον τρόπο λειτουργίας των Δικαστηρίων. Τελικά μετά από ώρες αποφασίστηκε όπως η διαδικασία της κράτησης των εφτά υπόπτων γίνει ερήμην των δύο όπως και χωρίς την παρουσία του ενός συνηγόρου που επίσης αρνείτο να υποβληθεί σε εξέταση για τον ιό.

Τελικά το Δικαστήριο αφού άκουσε τον ανακριτή της υπόθεσης, έκρινε ότι υπάρχει μαρτυρία ώστε οι εφτά ύποπτοι να τεθούν υπό κράτηση για οκτώ ημέρες. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν ως υποκινητές, δηλαδή ότι καλούσαν τους διαδηλωτές να παραβιάζουν τα διατάγματα περί λοιμοκάθαρσης. Ένας εκ των υποκινητών πιάστηκε και για τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Ως υποκινητής συνελήφθη και ο γνωστός επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης ο οποίος βρισκόταν στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής έξω από το Προεδρικό.

Ο γιατρός, ήταν ανάμεσα στους διοργανωτές της διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε, στον απόηχο των μέτρων της Κυβέρνησης για αναχαίτιση της πανδημίας, ενώ εξέφρασε πολλές φορές τη διαφωνία του με τα μέτρα, υποστηρίζοντας ότι ο κίνδυνος του κορωνοϊού είναι ελάχιστα μεγαλύτερος από αυτόν της γρίπης.

Ειδατε έσεις συλλήψεις για δέκαδες επίθεσεις αρχακομμουνιστών στο ελλαδιστων? για παράδειγμα επι σειρά ετών έγραφαν δημοσια κιόλας σε αναρχο-σελιδες facebook για επιθέσεις σε γραφεία της Χ.Α , αυτό δεν ειναι παράνομο με βάσει τους νομούς τους και δήμοσια υποκίνηση εγκληματικών ενεργειών ? δεν υποστήριζες Χ.Α και δεν σε ενδιαφέρει? το ότι από το 2013 γνώριζες ότι μασόνοι κυνηγούν αυτο το κόμμα πριν καν το μάθεις απο αστυνομικό που του είπαν να μην τολμήσει να βγει στα ΜΜΕ και να πει τι στα αλήθεια έγινε στην δολοφονία ενός αναρχο-κομμουνιστή απο άλλον αναρχο-κομμουνιστή που πήγε στην Χ.Α, σε ενδιαφέρει? το ότι οι ίδιοι σας έκλεισαν μέσα όλους δήθεν για την πανούκλα και επιβάλουν τα εμβόλια τους τώρα σας ενδιαφέρει? εγω αμφιβάλω και αν ειναι φυλακή ο Ρουπακιάς και δεν ειναι μόνιμα διακοπές σε εξωτικά νησιά με τα λεφτα που θα πήρε.. Η άλλη που μονο απο την φάτσα της φαίνεται τι ειναι (γιαυτό έβγαλε άναρχο-κομμουνιστή γιο εκ γενετής ) βγήκε στην lifo τους και έλεγε fake news δεν πήρε αποζημίωση απο το κράτος ειναι fake news επειδή άπλα το ειπε, πολύ έμπιστο άτομο, που έλεγε οτι επειδή ένας οπαδός του ΠΑΟΚ δολοφόνησε κάποιον όλος ο ΠΑΟΚ ειναι εγκληματική οργάνωση αυτο έλεγαν στην ουσία, ενώ ο ίδιος ο γιος της ηταν μέλος επίσημης ιουδαϊκής εγκληματικής οργάνωσης τύπου antifa ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications