Άρτα: Λήγουν τα εμβόλια και θέλουν να «εξαντλήσουν το απόθεμα» – Μηνύσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Μετά την Θεσσαλονίκη και την Θεσσαλία, στην ΄Ήπειρο, ο παιδίατρος του Γ.Ν. Άρτας, Γιάννης Πασιάς, μαζί με άλλους εργαζόμενους του Γ.Ν. Άρτας ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για να κινηθούν νομικά, μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των υγειονομικών.

Ο κ. Πασιάς μίλησε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης για την πρωτοβουλία αυτή, κεντρικό σύνθημα της οποίας αποτελεί η φράση “οι υγειονομικοί που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν δεν είναι ούτε αρνητές ούτε ψεκασμένοι, αλλά ελεύθεροι Έλληνες κι όχι υποταγμένοι!” Ο κ. Πασιάς μίλησε “έξω από τα δόντια” για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, οι οποίες είναι κατευθυνόμενες κατά τη γνώμη του από άλλες παγκόσμιες δυνάμεις, πίσω από τις οποίες κρύβονται κίνητρα και στόχοι που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο ίδιος ως γιατρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια, επισημαίνοντας ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δεν είναι καν εμβόλιο!

Αναλυτικά, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, εργαζόμενοι του Γ.Ν. Άρτας αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης της κυβέρνησης επικοινωνώντας με γνωστούς δικηγόρους των Τρικάλων και της Αθήνας, οι οποίοι τους προέτρεψαν να περιμένουν να βγει η ΚΥΑ και να είναι σε ετοιμότητα συγκεντρώνοντας όσο πιο πολλές υπογραφές γίνεται.

“Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι στις 14 Αυγούστου λήγουν τα εμβόλια της Pfizer ενώ των άλλων εταιρειών λήγουν τον Οκτώβριο, γιαυτό η κυβέρνηση με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό θέλει να εξαντλήσει το απόθεμα.

Με την συγκεκριμένη απόφαση καταλύεται το Δίκαιο, ενώ απολύσεις δεν μπορούν να γίνουν, παρόλο που η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόλυσης όσων δεν εμβολιαστούν”, δήλωσε ο κ. Πασιάς και συνέχισε “Η συγκεκριμένη απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών είναι αντίθετη με τις Διεθνείς Συνθήκες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού:

1) Κώδικας της Νυρεμβέργης (1947), 2) Διακήρυξη της Γενεύης για γιατρούς (1948), 3) Δήλωση του Ελσίνκι (1996), 4) Σύμβαση του Οβιέδο (1997), 5) Απόφαση Salvetti (2002), 6) Ψήφισμα Συμβουλίου Ευρώπης (2021) όπου με το άρθρο του 731 οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός κι ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί, ενώ με το άρθρο 732 του ίδιου ψηφίσματος τονίζεται ότι διασφαλίζεται πως κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού λόγω δυνητικού κινδύνου για την υγεία, επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί”.

Μέχρι στιγμής ο κ. Πασιάς έχει συγκεντρώσει περίπου 140 υπογραφές από υγειονομικούς μόνο από το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στις 230 από το νοσοκομείο, μιας που τόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο Γ.Ν.Άρτας, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι σε αυτούς θα προστεθούν και όσοι υγειονομικοί από τα Κέντρα Υγείας του νομού και από άλλες δομές υγείας θελήσουν να στηρίξουν τη δράση αυτή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στόχος είναι και στην Άρτα, όπως και σε άλλες πόλεις, να δημιουργηθεί ένα ρεύμα αντίστασης στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, μιας που “ο καθένας είναι ελεύθερος”, όπως τονίζει ο κ. Πασιάς, “να ορίζει το σώμα του όπως ο ίδιος επιθυμεί. Ο εμβολιασμός είναι υπόθεση καθενός μας, ο καθένας μπορεί να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει, αλλά ο εκβιασμός είναι υπόθεση όλων μας. Δεν είμαστε κατά των εμβολιασμένων, ίσα ίσα είμαστε μαζί τους και απευχόμαστε να βγουν αληθινά στο μέλλον για αυτούς, όσα έλεγαν τόσο καιρό επιστήμονες που είχαν φιμωθεί αλλά τώρα τα βλέπουμε να επαληθεύονται”.

Ο κ. Πασιάς, θέλησε ο ίδιος ως γιατρός, πέραν από Πρόεδρος του Συλλόγου, να εκφράσει τις δικές του απόψεις για τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά της Covid, μιλώντας για τους κινδύνους από τις παρενέργειες, που έχει δει από περιστατικά σε πανελλαδικό επίπεδο:

«Αυτή τη στιγμή, περίπου το 55% των υγειονομικών του Γ.Ν. Άρτας έχουν εμβολιαστεί, ενώ το υπόλοιπο 45% , περίπου 230 υγειονομικοί του Γ.Ν. Άρτας παραμένουν ανεμβολίαστοι, το ποσοστό αφορά μόνο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Άρτας, χωρίς τα Κέντρα Υγείας και τις άλλες δομές. Πρώτη φορά βλέπουμε αρρώστια που χρειάζεται τεστ για να καταλάβεις ότι είσαι άρρωστος, και θεραπεία που αρρωσταίνει τους υγιείς (εμβόλιο) για να μην κολλήσουν από τους αρρώστους! Τί εμβόλιο είναι αυτό που όταν το κάνεις, κινδυνεύεις εσύ από αυτόν που δεν το έχει κάνει; Και αντίστροφα, κινδυνεύει και αυτός που δεν το έχει κάνει από εσένα που το έχεις ήδη κάνει;

Πρωτοφανές και ύπουλο…Το εμβόλιο αυτό δεν παρέχει καμία ανοσία, οι εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους έχουν τα ίδια αντισώματα. Περισσότερα αντισώματα έχουν μόνο όσοι έχουν φυσικά νοσήσει. Ενώ όσον αφορά τις παρενέργειες, αυτές προκαλούν ακόμη και το θάνατο. Τα άλλα φάρμακα, όταν βλέπουμε ότι προκαλούν παρενέργειες σοβαρές τα αποσύρουμε, εδώ έχουμε εμβόλια που σκοτώνουν κόσμο κι όμως συνεχίζουμε να τα κάνουμε; Γιατί; Τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστά μας εμβόλια τα οποία κάνουμε εμείς οι παιδίατροι στα παιδιά από τη γέννησή τους, διότι τα εμβόλια στην ιατρική αποτέλεσαν επανάσταση που έδωσε ώθηση στη μακροβιότητα των ανθρώπων και τους προστάτεψαν από μικροβιακές λοιμώξεις και από το θάνατο. Κανένας δεν αρνείται τα εμβόλια και τη σπουδαιότητά τους.

Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκαν τα εν λόγω “εμβόλια”, γρήγορα γρήγορα, ενώ ακόμη βρίσκονται σε πειραματική φάση, δεν κάνει κανέναν μας να νιώθει ασφαλής. Αυτά δεν έχουν καταγεγραμμένες τις παρενέργειές τους ακόμη, όπως σε όλα τα υπόλοιπα φάρμακα, μέχρι στιγμής υπάρχουν στην Ευρώπη 18 χιλιάδες θάνατοι από τα εμβόλια, κι όμως αντί να αποσυρθούν, συνεχίζουν να διατίθενται κανονικά στους πολίτες. Στις οικογένειες των εμβολιασμένων υπάρχουν ήδη θύματα από τα εμβόλια και γι’ αυτό αρχίζουν και οι ίδιοι και αναρωτιούνται τώρα τί συμβαίνει…Τον κορονοϊό τον έφτιαξαν για να φτιαχτεί και το εμβόλιο.

Το εμβόλιο έχει συγκεκριμένη αλληλουχία, έχει ως στόχο την καταστροφή του ανθρώπου και τη μείωση του πληθυσμού, και το λέω ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει εμβόλιο και σε τέσσερα χρόνια θα δούμε τα αποτελέσματα. Οι εμβολιασμένοι μιλούν για ελευθερία, αλλά στην πραγματικότητα καμαρώνουν για τις γυαλισμένες τους αλυσίδες. Σκλάβοι είναι, έχουν μέσα τους ουσίες που αλλοιώνουν το DNA. Ενώ υπάρχει η αρχή ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους τον ιό και οι μεταλλάξεις προέρχονται από τους εμβολιασμένους, αφού ο ιός για να επιβιώσει αναγκάζεται να μεταλλαχτεί. Το 99% των μεταλλάξεων προέρχονται από τους εμβολιασμένους. Τα εμβόλια είναι άχρηστα, αφού ο ιός στην αρχική του μορφή όπως την ξέραμε έχει μεταλλαχτεί κατά το 80%.

Η κυβέρνηση θα έχει πολύ σύντομα απέναντί της όχι μόνο τους ανεμβολίαστους, αλλά και τους εμβολιασμένους! Είπε ότι θωράκισε τεσσεράμισι εκατομμύρια Έλληνες, με χάρτινες ελπίδες, με ψευδή αίσθηση ασφάλειας, και τώρα όλοι αυτοί θα στοιβαχτούν σε λίγο καιρό στα νοσοκομεία με μοναδικό διέξοδο να κάνουν μια τρίτη δόση ακόμη. Φέτος, ακόμη και ιός Η1Ν1 να ήταν, χρεωνόταν από το τεστ ως κορονοϊός. Πόσα άτομα πέθαναν φέτος από τον Η1Ν1 γιατί δεν τους δόθηκαν αντιικά φάρμακα, αφού τον θεωρούσαν κορονοϊό; Και πόσοι άνθρωποι θα χαθούν την επόμενη διετία από ασθένειες που δεν διαγνώστηκαν λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στα νοσοκομεία… Ξέρω γυναίκες που έχουν όγκο, καρκίνο και διαγνώστηκαν τώρα, μετά από τόσον καιρό. Σταμάτησαν τα χειρουργεία, σταμάτησαν τα πάντα σε μια προσπάθεια να καλλιεργηθεί από την κυβέρνηση ο φόβος και να χαρακτηριστεί ως σανίδα σωτηρίας το εμβόλιο, ενώ δεν είναι!” επεσήμανε κλείνοντας ο κ. Πασιάς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications