«Η αξία των εμβολίων είναι θεμελιωμένη μέσα στην Αγία Γραφή» – Μανιφέστο υπέρ των εμβολιασμών στους ναούς – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους γιατρούς. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να στηθεί ένα τείχος ασφάλειας και υγεία» σχολίασε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των Μητροπολιτών πρόκειται να εμβολιαστεί.

Αναφέρθηκε στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου για τα εμβόλια που θα μοιραστεί και θα διαβαστεί την ερχόμενη Κυριακή σε ΟΛΟΥΣ τους ιερούς ναούς της χώρας.

Σε αυτή την εγκύκλιο, σύμφωνα πάντα με τον κ. Αθηναγόρα, περιλαμβάνονται και οι «θεωρίες συνομωσίας» σχετικά με τα τσιπάκια:

«H aξία του εμβολίου είναι θεμελιωμένη μέσα στην Αγία Γραφή. Ο Θεός δίνει τους γιατρούς και τα φάρμακα, δηλαδή στους ανθρώπους την δυνατότητα να εφεύρουν τα φάρμακα και στις δύσκολες στιγμές της ζωής τους, να μπορούν να προστατευθούν.

Τα ερωτήματα που στείλαμε στον κ. Τσιόδρα και απαντήθηκαν έχουν σχέση με συνωμοσιολογίες. Όπως πχ αν το εμβόλιο περιέχει νανοσωματίδια ή τσιπάκι».

Ξεκαθάρισε ότι η επίσημη εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τους πολίτες που διαδηλώνουν κρατώντας σταυρούς και ελληνικές σημαίες.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές διαδηλώσεις κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων δήλωσε:

«Τα φαινόμενα που βλέπω κι εγώ στην τηλεόραση, προέρχονται από ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία. Είναι παραπνευματικές παραφυάδες και βλέπουν με άλλο τρόπο την κατάσταση. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις παρεισφρέουν τέτοια στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, της οποίας οι πιστοί έχουν άλλο τρόπο για να εκφράσουν μια διαφορετική άποψη.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ακόμα και μέσα στην εκκλησία, που ακόμα και αν πειστούν για κάποια πράγματα δεν θα πειστούν. Γιατί στο μυαλό τους έχουν μια συνωμοσιολογία για τα πράγματα ή ότι κατέχουν την αλήθεια περισσότερο από τους άλλους».

Και συνέχισε επιβεβαιώνοντας τη σύμπλευση Εκκλησίας και ειδικών:

«Ο ρόλος της εκκλησίας είναι η συνεργασία με την επιστήμη και η πειθώ. Ο λόγος είναι αυτός που μπορεί να πείσει κάποιους ανθρώπους. Αν πειστούν».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications