Ψευδό-Πολίτες τύπου υπέρ-παράγωγες  «λεύκα κράνη» δήθεν δυσφορούν επειδή ΔΕΝ τους ελέγχουν!  ΒΙΝΤΕΟ

Η κινητικότητα από και προς τα νησιά ανεβαίνει μέρα τη μέρα- κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι οι διεθνείς αφίξεις επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα ήταν 42% κάτω από το επίπεδο του 2019 και 130% πάνω από το 2020.

Κόσμος μπαίνει στα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο με αρνητικό τεστ Covid-19. Για την ακρίβεια, με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εφόσον έχουν περάσει δεκατέσσερις ημέρες ύστερα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου), με επίσημη βεβαίωση νόσησης, με αρνητικό αποτέλεσμα PCR test 72 ωρών ή με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test 48 ωρών. Για τα παιδιά γίνεται δεκτό self test , ενώ άπαντες συμπληρώνουν το ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας.

Και για το ταξίδι της επιστροφής από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα; Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις αρνητικό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό που ισχύει μέχρι σήμερα είναι η ισχυρή σύσταση για self test.

Και κάποιοι νομίζουν ότι απλοί δήθεν άσχετοι πολίτες στα αλήθεια δυσφορούν επειδή ΔΕΝ τους ελέγχουν!

Είναι σαν τους δήθεν άσχετους σχολιαστές σε καθεστωτικές σελίδες που έτσι και σχολιάσει κάποιος καμιά αλήθεια εμφανίζονται από πουθενά ορδές σχολιαστές και προσπαθούν να τον πείσουν οτι εχει άδικο και ως απόδειξη λενε τα γνωστά παραμυθία και βάζουν link απο αλλες δίκες ιστοσελίδες με προπαγάνδες, αυτό γινόταν απο το 2014 σε ιστοσελίδες τους, στο facebook το πήγαν σε άλλο επίπεδο, ορδές άναρχο-troll ακομή με ψεύτικα προφίλ σχολιάζουν δηθεν ως άσχετοι πολίτες βλέπε Ελληνικά Hoaxes :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications