To άγαλμα της Αρτέμιδας στο Μαρούσι η επερχόμενη φυλή και σκοτεινοί αιώνες που ήδη έχουν αρχίσει

Η παλαιότερη φωτογραφία της κρήνης της Κασταλίας (πριν το 1922), πλαισιωμένη από Μαρουσιώτες (μιγάδες της μεσογείου) σε γαλλική καρτ-ποστάλ. Παρατηρήστε το αγγείο που υπήρχε πριν από την τοποθέτηση του αγάλματος της Αρτέμιδος και επίσης το ότι δεν είχαν τοποθετηθεί ακόμα οι κεφαλές των λεόντων στις βρύσες!

Και δίπλα η κρήνη της πλατείας Κασταλίας με το αγαλματίδιο της Αρτέμιδος στα μέσα της δεκαετίας του 1940 με τους νεοφύτευτους ευκάλυπτους .Ύστερα από 2000 χρόνια κάποιος θυμήθηκε το 1940 την Αρτέμιδα και είπε ας βαλουμε ένα άγαλμα της αυτοί που είχαν πεταμένα τα αρχαία αγάλματα επι αιώνες ?? η κάποιος γεννήθηκε από την αρχαία Ελλάδα πρώτη φορά ύστερα από 2000 χρόνια και είπε στα αναλώσιμα γκοιμ ας βαλουμε το άγαλμα της Αρτέμιδας ? στο πνευματικό κόσμο δεν υπάρχει χρόνος ....

To άγαλμα της Αρτέμιδας που υπήρχε εκεί το 1940 εξαφανίστηκε(!) άγνωστο πότε μάλλον ενοχλούσε τους τοπικούς συμμορίτες.Περισσότερα σχετικά με αυτό το οποίο έχει σχέση με ένα άλλο θέμα παρακάτω 31 ΜΑΪΟΥ, 2010:Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Πλατεία Κασταλίας

Τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος της Αμαρυσίας Αρτέμιδος, στην πλατεία Κασταλίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Μαΐου και ώρα 13:00, από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Το νέο άγαλμα θα τοποθετηθεί στην κρήνη, στη θέση που το 1925 ήταν το άγαλμα της Αμαρύσιας Αρτέμιδος, μαρμάρινο αντίγραφο ενός μπρούτζινου αρχαϊκού που είχε φιλοτεχνήσει ο Λεωχάρης. Είναι από χυτευμένο ορείχαλκο πατιρισμένο με άσπρο, αντίγραφο κατά τα 2/3 του φυσικού μεγέθους του αγάλματος που βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου. Η Αμαρύσια Άρτεμις παρίσταται με τόξο στο χέρι και ένα ελάφι,τι το βάλατε εκεί για να το παίζεται ότι είστε απόγονοι αρχαίων οι δημοκράτες ? η να πανε οι μογγολο-συμμορίτες και να το βάψουν? για να θυμηθούν τα παλιά (λίγο πριν την Τουρκοκρατία ) που γκρέμιζαν ναούς "ειδωλολατρών" και έκαναν κομμάτια αγάλματα?

Αμαρύνθια ή αργότερα Αμαρύσια ονομαζόταν μια αρχαία ελληνική γιορτή προς τιμήν της Άρτεμης αρχικά στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.H γιορτή αργότερα μεταφέρθηκε στον αττικό Δήμο του Άθμονος, προς τιμή της Αμαρυσίας Άρτεμης με το όνομα Aμαρύσια, απ' όπου προέρχεται και το σύγχρονο όνομα Aμαρούσιον (Μαρούσι).

Πάμε στα Χανιά Κρήτη έναν αιώνα πριν από το 1866 έως κάπου το 1950 αυτές φώτο δείχνουν πως ηταν ο ελλαδικός χώρος (και οχι μονο τα Χάνια) από το 1940 και πίσω η Παρακμή του ελλαδικού χώρου για πάνω από 1500 χρόνια μαζί με την Τουρκοκρατία :

Το Βερολίνο 1900 - 1914 σε σύγκριση με την Ελλαδα ,ακόμα και τότε ο ελλαδικός χώρος μοιάζει σαν ειναι τριτοκοσμική χώρα μπροστά στο Berlin του 1900 ,εις στο βίντεο από το Berlin του 1900 διακρίνεται και ένα παιδάκι σπορά των "αρχαίων θεών" και κάπως έτσι ήρθαν απότομα οι εφευρέσεις και βγήκε ο πλανήτης απο το μεσαίωνα απο το 1750-1800 άρχισαν να γεννιούνται :

Λοιπόν επειδή οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τίποτα από τα άνωθεν:Οι περισσότεροι ειναι ανακυκλώσιμοι σε τούτο τον Πλανήτη, τουτέστιν αυτούς που βλέπετε σήμερα με την κατώτερη ηλίθια νοοτροπία που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες συμμοριτών και εχουν περιορισμένη νοημοσύνη και αντίληψη ,οι ίδιοι ηταν και στον ελλαδικό χώρο το 1900 (!) και όταν λέμε οι ίδιοι εννοούμε οι ίδιοι που έχουν πεθάνει και έχουν ξανα γεννηθεί ανακυκλώσιμα κατώτερα πνεύματα .... αρκεί που τους είπε ο Ιουδαίο-Χριστιανισμός οτι μια φορά γεννιέσαι ..

Αυτό ειναι το πρώτο μέρος η συνεχεία στο επόμενο αύριο, διότι επιβεβαιώνονται κάποια πράγματα , και μέσα από ερευνά σε τρίτα άτομα (δεν γίνεται 3 άτομα ίδιου γένους να έχουμε το ίδιο αίσθημα ), παρανοϊκά για πολλούς περιορισμένης αντίληψης, όπως λένε οι συμμορίτες "παρανοϊκές θεωρίες συνωμοσίας" απο ψέκασμενους , το πρόβλημα ειναι ότι ίδιοι ακριβώς το ίδιο θα έλεγαν το 1850, αν έλεγες ότι μπορείς να φτιάξεις σιδερένιο πουλί να πετάει,όπως έλεγαν και το 30 για τους πρώτους πυραύλους στο κόσμο V-2 rocket , βλέπουμε λοιπόν ότι οχι άπλα ειναι κατώτεροι οι ίδιοι, αλλα επιβάλουν την κατωτερότητα τους και την κατώτερη νοοτροπία και αντίληψη στους πάντες με το στανιό,είναι σαν να ανεβαίνεις πνευματικά και οι δαίμονες σε τραβάνε κάτω , όπως έκαναν για 1500 χρόνια και σε έσφαζαν ως αιρετικό αν έλεγες κάτι διαφορετικό η έβλεπαν ότι είσαι έξυπνος και εφευρετικός.. Ποιοι έσφαζαν τους εφευρέτες ως αιρετικούς και οποία γυναικά είχε μυστικιστικές τάσεις τυπου Maria Orsic την βάφτιζαν μάγισσα και την έκαιγαν ζωντανή στην πυρά? οι ίδιοι μιλάνε για επιστήμη σημερα άκουσον άκουσον ενώ η επιστήμη ούτε από αυτούς ήρθε ούτε υπάρχει αληθινή επιστήμη όσο διδάσκουν δίκες τους ηλιθιότητες στα σχολεια και πανεπιστήμια.

Θυμίζουμε οτι προκάλεσαν το πρωτο παγκοσμιο πολεμο κατα της Γερμανίας (Γερμανική αυτοκρατορία τότε ) μόλις είδαν οτι ηταν η πρώτη περιοχή στην Ευρώπη που άρχισε η εκβιομηχάνιση, εφευρέσεις και πολλά αλλα που έβγαλαν την ανθρωπότητα από τους «σκοτεινούς αιώνες» τώρα ξανα πίσω με κληρονομιά την τεχνολογία που ούτε στα όνειρα τους είχαν δει οι θνητές φυλές,ήδη πνευματικά ειναι στο μεσαίωνα οι περισσότεροι, αυτός ειναι και ο βασικός λόγος που ενώ έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ειναι εκτός πραγματικότητας και ζουν όπως τα ζώα σε φάρμες σε όλη τους την ζωή, γεννημένοι δούλοι που προσκυνούν επίσης δούλους,ο άλλος ο γελοίος βουλευτής της ΝΔ τον έβαλαν να γράψει υπέρ του γνωστού μαύρου που προωθούν και ότι μας κάνει υπερήφανους εμάς τους Έλληνες (!) ταυτόχρονα έδωσαν εντολή στο facebook να εμφανίζει συγκεκριμένα αυτό σε όλους τους ακολούθους του (!) λες και ειναι αριστερός , τα αναλώσιμα γκοιμ που προσκυνούν ιουδαίους έγιναν άνθρωποι και εμφανίζονται αυτοί ως υπόδειγμα ανθρώπων και ως απόγονοι αρχαίων (!) εντάξει τι να πεις? και τα γελοία υποχείρια γνωστά και ως γκοιμ που ασχολούνται με μασοσο-ποδόσφαιρο και μπάσκετ σίγουρα θα τα κανει υπερήφανα, γιαυτό θα γίνει εκκαθάριση της Γης απο δαύτους στο μέλλον όταν έρθει η ώρα, και αυτή η ώρα θα ειναι όταν δεν υπάρχουν πλέον γνησίου ευρωπαϊκού γένους η θα υπάρχουν ελάχιστοι ,αν δεν τους ξεπαστρέψουν οι Ιουδαίοι για να μείνουν μονο αυτοί στο πλανήτη, και να τους κρατήσουν για δούλους οπως γράφουν σε κατι βιβλία τύπου Ταλμούδ θα τους ξεπαστρέψουν οι "αρχαίοι θεοί" μαζι με τους ιουδαίους για να αρχίσουν όλα από την αρχή , όσο αυτά τα γκοιμ αναγεννιούνται δεν υπάρχει πρόοδος το αντίθετο γίνεται, τελικά η πραγματικότητα ξεπερνάει και ταινίες επιστημονικής φαντασίας..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications