Παρέλαση υποτακτικών  για  να κάνουν προπαγάνδα  σε ορδές που τους ακολουθούν και όλοι λένε το ίδιο παραμύθι

Μάινας: «Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές»

Ο γνωστός ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Secret των Παραπολιτικών πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον COVID-19 το παράξενο θα ηταν να έλεγε κατα.

«Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο», τονίζει ο Στέλιος Μάινας.

«Εγώ δυστυχώς έχασα από κορωνοϊό από κορωνοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορωνοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο».

«Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές», καταλήγει ο Στέλιος Μάινας.

Όλοι το ίδιο παραμύθι, και ακριβώς τα ίδια λένε και τα άναρχο_troll, έχουν επιστρατεύσει τηλερπερσόνες ηθοποιους τραγουδιστές , και όσους έχουν πολλους ακολουθους, και όλοι εχασαν δικούς μου ανθρώπους, άλλα κανένας δεν λέει ονόματα και ποιοι πεθάναν,όπως τα άναρχο-τρολ που έτσι και τους πεις ποιος συγγενής σου πέθανε από κορωνοϊό ? δείξε χαρτί κηδείας οχι ότι πέθανε από κορωνοϊό αλλα ότι όντως πέθανε κάποιος συγγενή σου ! εκεί κάνουν την πάπια καθώς δεν φημίζονται για την έξυπνα τους!

Ο Μάινας και όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε το παραμύθι για να τους δώσουν ρόλους , ας βγάλει λοιπόν όνομα τόπο και που πεθάναν οι δικοί του άνθρωποι από κορωνοϊό όπως ισχυρίζεται δημόσια, άπλα ότι πεθάναν με αποδείξεις, αλλα οι ορδές που ακολουθούν όλους αυτούς τους διάσημους σιγά μην ζητήσουν αποδείξεις , δεν καταλαβαινουν καν οτι αυτούς χρησιμοποιούν οι συμμορίτες για να κάνουν προπαγάνδα στους ακολούθους τους, οι οποίοι ακολουθούν ηθοποιούς λες και ειναι συγγενείς τους ένα πράγμα (!), ποιους θα βαλουν να λένε τα παραμυθία τους? την θεία Ευλαμπία που εχει 200 φίλους στο facebook και δεν την ξέρει κανένας εκτός απο συγγενείς της?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications