Ο Πετράκος στο κόμμα του Τράγκα: «Είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος» - που άλλου θα πήγαινε ?

Στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι εντάχθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και οι ευχαριστίες μαζί με το καλωσόρισμα ήταν θερμές:

Ο γνωστός Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.

Μπορεί να πάει στο "Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο" με το γελοίο σύνθημα "Δημοκρατία τώρα" ενώ η δημοκρατία κατέστρεψε τα πάντα τα ίδια και στην αρχαία πόλης-Κράτος της Αθηνάς και κυνήγησε τους μύστες γνωστοί ως φιλόσοφοι και εκφύλισε τα πάντα , ιδρυτής κάποιος Δημήτρης Καζάκης κατι αναμεσα σε κομμουνιστή και πατριώτη μαλλον αραβικής ράτσας γιαυτό και το μένος του προς τους κακούς ναζι (ευρωπαϊκό γένος )και πως έτρωγαν βελανίδια ενώ αυτοι ίδρυσαν τα πρώτα σχολεια στην Ελλαδα μετα την τουρκοκρατια και έμαθαν να μιλάνε ελληνικά που οι μισοί ούτε καν ελληνικά μιλούσαν τότε στο ελλαδικό χώρο , αλλα ξαφνικά όλοι έγιναν απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA (συμφωνα με έγκυρες πήγες)για γέλια και για κλάματα , και όταν οι Γερμανοί έψαχναν την αρχαία γνωστή την κληρονομιά των αρχαίων άριων και εισόδους προς τον Άδη που πήγε ο κάλος Ιουδαίο-χριστιανισμος και τις έκλεισε με εκκλησιές, στο ελλαδισταν δεν ηξεραν την τύφλα τους , και νόμιζαν οτι έψαχναν για θησαυρούς οι "κακοί" και να λεηλατήσουν τα αγάλματα που ούτως πετάμενα να ειχαν οι Νεοέλληνες, και έλεγε οτι οι ξανθοι Γερμανοί είχαν μογγολική καταγωγή (προπαγάνδα αγγλομασονων το 30)ενώ δεν υπάρχει ξανθός Μογγόλος, και όλοι μαζί να λένε για ναζι φασίστες και πως θα σωθουμε απο αυτους, και για (ναζιστική) Γερμανία ( εγω δεν είδα καμια σβάστικα να κυματίζει πάντως και οι κακοί ναζι ήσαν φιλέλληνες αν και απο τοτε έλεγαν για μιγάδες της μεσογείου τύπου Καζάκη),που επιβάλει μετρά την Ελλάδα ενω ειναι υπο κατοχη επισημα σαν μην εχει τελιωσει ο πολεμος απο το 1945 (!) και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια για ηλίθιους, και έπισης οι σημερινοί Γερμανοί ειναι τουρκικής καταγωγής στην πλειοψηφία τους δηλαδή σαν πολλούς Νεοέλληνες μετα την Τουρκοκρατία, που πήγαν κατα χιλιαδες στην άδεια απο αντρες πλέον Γερμανία το 1950 και έπεσαν σαν ύαινες στις Γερμανίδες για να γεννήσουν μειωμένης νοημοσύνης νέο-Γερμανούς, ως εκ τούτου μονο ναζι δεν μπορεί να ειναι αντίθετα προσκυνούν ιουδαίους πυρηνική φυσική αυτα για πολλούς Νεοέλληνες ...

...Για να βγαίνει ο κάθε Νεοέλληνας που ακολουθεί όλους αυτούς και να λέει ενα σορό ηλιθιότητες, όπως η Γερμανία κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη και επέβαλε μνημόνια στην Ελλάδα, και του λέω λογική δεν έχετε καθόλου ? σου φαίνεται λογικό που στο ίντερνετ το 2014 παρουσίαζαν την Γερμανία ως ναζιστική Γερμανία κιόλας και οτι επιβαλει μετρά στην Ελλαδα ενώ οι ίδιοι έλεγαν για ναζι ρατσιστές? αν ηταν ναζιστική η Γερμάνια υπήρχε περίπτωση να μπει λαθρο στην Γερμανία? δεν βλέπετε οτι δεν έχουν λογική αυτά που σας λένε και δεν συμβαδίζουν μεταξύ τους ?

Του λέω τι σελίδες διαβάζεις στο ίντερνετ? μου λέει εγώ διαβάζω μονο πατριωτικές. Γιαυτό λες αυτές τις χαζομάρες? και αυτό με την Γερμανία που το έλεγαν στο πόπολο οι συμμορίτες αρχικά και μετα οι "πατριωτικές σελίδες" , ώστε ο ηλίθιος να το συνδυάσει με τους "κακούς ναζι" άρα και με την Χ.Α δεν ειναι τίποτα μπροστά σε αλλα... Κατάλαβες που ειναι το πρόβλημα? ότι οι πατριωτικές σελίδες που διαβάζεις ειναι σαν εσένα αλλίως δεν θα τις ήξερες καν απο το 2014 κυνηγούν ανεξάρτητες σελίδες έξυπνων και οχι νεοελλήνων που λενε τα δικά τους! συνεπώς και αυτοι που υποστηρίζεις ειναι σαν εσένα κοινός δεν ξέρουν την τυφλα τους! οχι γιατί δεν μπορούν να τα βρουν αλλα γιατί δεν σκέφτονται με την λογική, αυτοι θα σας σώσουν?

Θα πει κάποιος έξυπνος και σε ποιο κόμμα να πάει? να μην πάει σε κανένα από αυτά γιατί μαζί του παίρνει ορδές που τον ακολουθούν ως κοπάδι και πέφτουν πάλι στην παγίδα να υποστηρίζουν Νεοέλληνες οπως κάνουν 40 χρόνια, που ετσι και πάει ο συμμορίτης και τάξει λεφτα θα πουλήσουν και την μάνα τους... Και γίνεται το ίδιο πράγμα που γίνεται στο ίντερνετ σελίδες νεοελλήνων που δεν προσφέρουν τίποτα θάβουν ανεξάρτητες σελίδες και ιδού τα αποτελέσματα, οι μάζες αντί να ξυπνήσουν με το ίντερνετ τόσα χρόνια έγιναν χειρότερες οχι μονο επειδή διαβαζουν καθεστωτικές σελίδες αλλα και πατριωτικές τύπου Τράγκα, κοινός οι μάζες υποστηρίζουν παντού λάθος άτομα ,και έρχεται μετά η καθε ηλίθια εδώ και λέει όλοι λενε τα ίδια και ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις οτι δεν ειναι ετσι, και της λέω αυτο ακριβώς το πρόβλημα οτι παπαγαλίζουν όλοι τα ίδια και τα ίδια,οτι και να τους ρωτήσεις ολα τα ξερουν ενώ άπλα παπαγαλίζουν ηλιθιότητες που τους εχουν μάθει , κανένας δεν λεει δεν ξέρω, για αυτο μείνατε πρόβατα ,και αν ρωτήσεις 1000 νεοελληνίδες (μη ευρωπαϊκού γένους ) γιατι έκαψαν την Σμύρνη? απάντηση : .......άκρα του τάφου σιωπή ! στην καλύτερη να σου πουν τα γνωστά παραμυθία, αν ρωτήσεις μια ευρωπαϊκού γένους που δεν εχει πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων : γιατι ηταν πιο έξυπνοι απο αυτούς! κατάλαβες που ειναι η διάφορα Νεοέλληνα και την σημασία του γένους?? και ο καθε έξυπνος εχει γίνει φίρμα στο youtube λέγοντας απλά αυτα που θελει να ακούσει ο όχλος χαμός οι ακόλουθοι που νομιζουν οτι βρηκαν τον φωστήρα,το youtube που κατέβασε απο ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ με αληθινή ιστορία έως ολόκληρα κανάλια, και προωθεί κανάλια συμμοριτών ..

Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι ειναι λίγο αργά για δάκρυα,αυτούς που έπρεπε να υποστηρίξουν οι μάζες δεν τους υποστήριξαν , ηταν βολεμένοι τωρα ξεβολεύτηκαν και ενοχλήθηκε η τσεπούλα τους θυμήθηκαν να ξεσηκωθούν αυτα γίνονται όταν έχεις να κανεις με ραγιάδες Νεοέλληνες που το μονο που ενδιαφέρει ειναι τα λεφτα και το ποδόσφαιρο , το μονο θετικό σε ολα αυτα ειναι οτι κατάλαβα οτι πολλοι στο ελλαδικό χώρο ουδεμιά σχέση εχουν με το ευρωπαϊκό ευγένος γένος (οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων ) και πως πρέπει να τους μιλάς στην γλωσσά των μοχθηρών με ευγένειες και καθοπρεπισμους και να τους λες ότι λένε όλοι οι άλλοι για να σε υποστηρίζουν, του τύπου οτι αλήθεια ειναι μονο οι σκιές στο σπηλαίο του Πλάτωνα,δηλαδή εξ ορισμού πρέπει να είσαι υποκριτής και μοχθηρός να λες αυτα που θελουν να ακούσουν (ακριβώς ότι κάνουν οι συμμορίτες οι δαίμονες που προσκυνούν τον Μπαφομετ εμφανίζονται ως άγγελοι ), αλλιως δεν σε υποστηρίζουν πάρα μονο ελάχιστοι,και αυτο ισχύει παντού οχι μονο στο ίντερνετ . θα τους σώσει ο Τραγκας που ετσι και τους μιλήσεις για θέματα μυστικισμού όπως ο Πλάτωνας θα σου πει τι χαζομάρες λες και τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές!εκτός οτι μόνιμα κανει κομμουνιστικη προπαγάνδα υπό την σημαία του πατριώτη χειρότερος και απο τους συμμορίτες, απο τέτοιους Νεοέλληνες γεμάτη η Ελλαδα είδατε προκοπή? τέτοιους θελουν οι συμμορίτες ώστε να μαζεύουν τον κόσμο σε αυτούς και να μένουν στην άγνοια ,αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοι οι ψευδό-πατριώτες να μαζεύουν αυτούς που δεν διαβαζουν καθεστωτικές σελίδες στο ίντερνετ, ποιους θα διάβαζαν? για τους συμμορίτες ειναι προτιμότερο να διαβαζουν τέτοιους ραγιάδες Νεοέλληνες πάρα σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης που βαζουν και θέματα μυστικισμού ,και κάπως ετσι οι μάζες αντί να υποστηρίζουν τους έξυπνους που θα μάθουν κατι απο αυτούς υποστηρίζουν και στο ίντερνετ δούρειους ίππους και γιαουριδες που δεν λενε τίποτα απο απο αυτα που λενε οι μπαρμπάδες στα καφενεία, ακομα και στην εποχη πριν το 2017 που δεν έλεγχαν οι συμμορίτες τι θα βλέπεις στο facebook , και ύστερα ήρθε η πνευματική φτωχιά και η πανούκλα (!) τωρα οτι βάζεις στο facebook πρώτα το τσεκάρουν οι συμμορίτες και μετα εμφανίζεται στο facebook έτσι και γράψεις κατι έξω απο το κουτί άπλα δεν το εμφανίζει σε κανέναν σαν να μην το έβαλες στο facebook αφου προηγούμενος συκοφαντούσαν ώστε να διώξουν αυτούς που δεν περιμένουν τι θα τους βγάλει το facebook, και έδωσαν εντολή στην google να εξαφανίσει απο την αναζήτηση ενοχλητικές σελίδες που πλέον οι περισσότερες έχουν κλείσει , ανεξάρτητες σελίδες που υπήρχαν το 2015 σημερα δεν υπάρχουν πλέον...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications