Κάμερα  καταγράφει τη στιγμή που ένα UFO μπαίνει σε ενεργό ηφαίστειο στην Ινδονησία (vid)

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο αποτελούν σημαντική απειλή. Πρόσφατα, η νέα έκρηξη του ηφαιστείου Nyiragongo (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό) προκάλεσε τριάντα περίπου θανάτους, δεκάδες τραυματισμούς και πολύ σημαντικές υλικές ζημιές σε διάφορες περιοχές στην επαρχία Kivu.

Και η αλήθεια είναι ότι τα νέα δεδομένα θερμικής ακτινοβολίας από τους δορυφόρους Terra και Aqua της NASA είναι πραγματικά ανησυχητικά. Οι καθεστωτικοί "ειδικοί" λένε τα γνωστά παραμυθία ότι ο πλανήτης θερμαίνεται λόγω της κλιματικής αλλαγής που προκαλείται από τον άνθρωπο πιθανόν να συμβάλει στην αύξηση των εκρήξεων ηφαιστείων .

Ανεξάρτητα τι λένε αυτά τα πιόνια , αυτό που είναι σαφές είναι ότι η ηφαιστειακή δραστηριότητα αυξάνεται. Ευτυχώς κάποιοι (λίγοι) κοιτάνε πίσω απο την κουρτίνα και υπάρχουν και βίντεο, . Και ίσως η εξήγηση και η αίτια που ηφαιστειακή δραστηριότητα αυξάνεται να μην είναι από αυτόν τον κόσμο.

Κάμερα και φωτογράφος καταγράφει τη στιγμή που ένα UFO μπαίνει σε ενεργό ηφαίστειο στην Ινδονησία
Δημιουργώντας μια από τις πιο θεαματικές και σουρεαλιστικές σκηνές τα τελευταία χρόνια, ένα μυστηριώδες αντικείμενο απροσδόκητα έπεσε από τον ουρανό στο ηφαίστειο Merapi, στην Ινδονησία. Το ιστορικό γεγονός συνέβη στις 27 Μαΐου,το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην εγκατάσταση Megadata στο Kalitengah Kidul, στην πόλη Γιογκιακάρτα, όπου βρίσκεται το βουνό , και δεν ειναι η πρώτη φορά που τετοια περιστατικά έχουν καταγράφει δηλαδή ufo να μπαίνουν μέσα σε ενεργά ηφαίστεια .

Ενδεικτικά:

To ότι καθεστωτικά ΜΜΕ και έγκυρες πήγες τους δεν αναφέρουν τίποτα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν, το μονο εύκολο ειναι να λες ότι ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν fake news επειδή δεν σε βολεύει,όπως κάνουν οι διεθνές συμμορίτες εκμεταλλευόμενοι ότι οι περισσότεροι οχι άπλα δεν ερευνούν για τίποτα αλλα ζουν σε ενα είδος σπηλαίο του Πλάτωνα, και ήδη από τα σχολεια βλέπουν τις σκιές που μετακινούν οι συμμορίτες και νομίζουν ότι αυτός ειναι ο κόσμος, ποιοι γράφουν τα σχολεία βιβλία? σε ποιους ανήκουν ΜΜΕ και όλες αυτές οι δηθεν έγκυρες πήγες ? σε εμας πάντως δεν έδωσαν λεφτα να βάζουμε υπέρ της "πανούκλας" οπως έκαναν σε δίκες τους. Πάμε στο θέμα μας τώρα :

Ένας ντόπιος με το όνομα Gunarto Song έβγαλε επίσης φωτογραφίες του ηφαιστείου Merapi και κατέγραψε την πτώση του μυστηριώδους αντικειμένου. Μιλώντας αργότερα εξηγώντας την εμπειρία του, είπε ότι ήταν έτοιμος να φωτογραφίσει το βουνό με την πανσέληνο στο παρασκήνιο όταν είδε το παράξενο αντικείμενο. "Ξαφνικά, υπήρχε μια φωτεινή ακτίνα φωτός στην κορυφή του ηφαιστείου Merapi", δήλωσε ο Gunarto, ο οποίος χαρακτήρισε ολόκληρη την εκδήλωση "εξαιρετικά φωτεινή και γρήγορη", περίπου 4 δευτερόλεπτα .

Ο φωτογράφος, που τους τελευταίους μήνες φωτογράφισε το ηφαίστειο στο νησί της Ιάβας, βρισκόταν στην περιοχή και κατάφερε να τραβήξει μερικά στιγμιότυπα, τα οποία αργότερα μοίρασε στον λογαριασμό του στο Instagram . Οι εικόνες που τραβήχτηκαν τη νύχτα από το Batu Alien δείχνουν ένα ελαφρώς πράσινο φως που φαίνεται να πέφτει απευθείας μέσα στον κρατήρα, μια φωτεινή ακτίνα φωτός σαν να έπεσε από πάνω στο ηφαίστειο.

«Ήταν εξαιρετικά φωτεινό και γρήγορο», συνέχισε να εξηγεί ο Gunarto. "Αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία."

Γρήγορα, τόσο το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας όσο και τα στιγμιότυπα του Gunarto έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα στην Ινδονησία και οχι μονο. Και παρόλο που λένε ότι ήταν μετεωρίτης "κλασική δικαιολογία" εκτός και κάποιος "πυροβόλησε" απο το διάστημα μια πετρά σημαδεύοντας την τρυπά του ηφαίστειου , υπήρχαν πολλοί που διαβεβαίωσαν ότι ήταν ένα UFO που εισήλθε στο ηφαίστειο Merapi.

Είναι ενδιαφέρον ότι UFO έχουν παρατηρηθεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ηφαιστειακές εκρήξεις, ιδιαίτερα στη Λατινική Αμερική. Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο που δείχνουν περίεργα αντικείμενα που εισέρχονται και εξέρχονται από ηφαίστεια, ιδιαίτερα το Popocatepetl στο Μεξικό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη τεχνολογία όπως ελικόπτερα, αεροσκάφη και αεροπλάνα δεν μπορούν να πετάξουν κοντά ή να εισέλθουν η να εξέλθουν από ηφαίστεια λόγω υψηλών επιπέδων τέφρας και έντονης θερμότητας.

Μία από τις πιο γνωστές περιπτώσεις συνέβη το 1991. Εκατοντάδες γύρω από το ηφαίστειο Popocatepetl παρατήρησαν περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στην περιοχή: κυλινδρικά και ταχέως κινούμενα UFO που κινούνταν μέσα στο ηφαίστειο, σαν υπήρχε εκεί μέσα μια βάση. Το 1996, το Πανεπιστήμιο του Μπέργκεν στη Νορβηγία διερεύνησε αυτό το συγκεκριμένο ηφαίστειο για ντοκιμαντέρ στο Discovery Channel, αλλά τελικά δεν δημοσιοποιήθηκε η έρευνα και όλοι όσοι συμμετείχαν στο ντοκιμαντέρ είπαν ότι ήταν λογοκρισία, καθώς η μελέτη απέδειξε ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Το 2018, υπήρξε ανεξήγητη μείωση των παρατηρήσεων UFO.Αλλά το 2019, αυτό άλλαξε και άρχισαν ξανά να βλέπουν UFO να μπαίνουν και να βγαίνουν από το ηφαίστειο. Οι ειδικοί στον τομέα λένε ότι τα UFO παίρνουν κάπως ενέργεια από το ηφαίστειο, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ηφαίστεια παράγουν μια τεράστια ποσότητα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, κατι ανάλογο γίνεται και στον ήλιο, φαίνεται ότι από κατασκευής τους αντέχουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες απο υλικά που δεν υπάρχουν στην Γη και κάτι τέτοιο είχε αναφέρει και ο PHIL SCHNEIDER.

Αυτό δείχνει ότι αυτά τα παράξενα αντικείμενα προκαλούν αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο;
Δεν ξέρουμε αν σχετίζεται ή όχι, αλλά λίγες μέρες πριν είχαν εμφανιστεί στο όρος Νιραγκόνγκο, πριν χύθει λάβα που έκαψε σπίτια στην ανατολική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό χωρίς προειδοποίηση, αφήνοντας τουλάχιστον 15 άτομα νεκρούς εν μέσω χάους και καταστρέφοντας περισσότερα από 500 σπίτια. Η έκρηξη του όρους Nyiragongo ανάγκασε την εκκένωση περίπου 5.000 ανθρώπων από την πόλη Γκόμα, ενώ 25.000 άλλοι αναζήτησαν καταφύγιο βορειοδυτικά.

Και μετά έγινε ο σεισμός στα σύνορα Κονγκό-Ρουάντα, προκαλώντας φόβους ότι άλλο κοντινό ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά τρεις ημέρες μετά από αυτό στο Νιραγκόνγκο. Σύμφωνα με την επίσημη έκδοση, οι σεισμοί προκλήθηκαν από τις τεκτονικές πλάκες που προσπάθησαν να ανακτήσουν την ισορροπία τους μετά την έκρηξη, ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε μετά τις εκρήξεις του 2002 και του 1977.

Ωστόσο, όπως συνέβη στο ηφαίστειο Merapi στην Ινδονησία, είδαν ένα περίεργο φως να μπαίνει στο ηφαίστειο τρεις ήμερες πριν την έκρηξη στο όρος Νιραγκόνγκο . Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε αν το μυστηριώδες αντικείμενο στο ηφαίστειο Merapi θα προκαλέσει έκρηξη του ηφαίστειου το επόμενο διάστημα .©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications