Ο Phil Schneider που μίλησε για τη συνωμοσία συνεργασίας  με εξωγήινους και δολοφονήθηκε  μετά από αυτό

Το 1995, ο προηγουμένως άγνωστος γεωλόγος-μηχανικός Phil Schneider έδωσε μια μεγάλη διάλεξη στην οποία μίλησε για τις μυστικές υπόγειες βάσεις στις οποίες η αμερικανική κυβέρνηση δαπανά ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού της.

Ο Phil Schneider ήταν γεωλόγος και μηχανικός και σύμφωνα με αυτόν, εργάστηκε για 17 χρόνια στα λεγόμενα «μαύρα» (ταξινομημένα) έργα των ΗΠΑ, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους πληροφοριοδότες στην ιστορία για αυτα που ούτε καν έχουν διανοειθεί οι μάζες που στην κυριολεξία ζουν σε ένα matrix και εχουν την εντύπωση ότι όλα αυτά τα θέματα ειναι άπλα θεωρίες συνωμοσίας όπως έχουν περάσει στα μυαλά τους αυτοί που τον δολοφόνησαν (!) και εχουν πολύ στενή σχέση με εξωγήινους, αλλα αυτά ειναι άπλα θεωρίες συνωμοσίας άρα δεν υπάρχουν(!) άκουσον άκουσον, με μια φράση ακυρώνουν ενα γεγονός η μια πληροφορία και εκατομμύρια των εκατομμυρίων νοητικά ειναι πλήρως ελεγχόμενοι με λέξεις και φράσεις τους ελέγχουν, ούτε ρομπότ να ηταν...

Τι και αν δεν υπάρχει ανθρωπινή λογική σε αυτά που τους έχουν κάνει να πιστεύουν, τοσο πολύ ειναι ελεγχόμενοι νοητικά ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνονται και σκέπτονται (αν σκέπτονται ) εκατομμύρια των εκατομμυρίων ( τώρα όμως έχουν και άλλους είδους επιπτώσεις ακριβώς επειδή ειναι ελεγχόμενοι νοητικά τύπου Lockdown).

Στη δεκαετία του 1990, ο Σνάιντερ αποφάσισε να ενημερώσει το κόσμο για όλα όσα κρύβουν οι αρχές των ΗΠΑ και το πλήρωσε με την ζωή του επειδή το κοινό λειτουργεί ως αγέλη,μονο που τωρα φαίνεται έντονα αυτο με το ίντερνετ πόσο εύκολα ελέγχουν τους πολλούς αφου αυτοι οι πολλοι διαβαζουν μονο δίκες τους πήγες. Το 1995, έκανε μια ομιλίας στο Preparedness Expo, μιλώντας για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τους δεσμούς της αμερικανικής κυβέρνησης με τους εξωγήινους.

Λιγότερο από 6 μήνες μετά από αυτήν την ομιλία του, ο Phil Schneider βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με μια χορδή πιάνου τυλιγμένη στο λαιμό του. Οι φήμες εξαπλώθηκαν αμέσως ότι ήταν εκτέλεση στρατιωτικού τύπου. Επίσης, το σώμα του Φιλ ήταν σε μια κατάσταση που οι άνθρωποι που ήταν κοντά στην έρευνα είπαν ότι ο Φιλ βασανίστηκε βάναυσα πριν από το θάνατό του. Ταυτόχρονα, η δολοφονία του ονομάστηκε επίσημα ως αυτοκτονία ως αιτία θανάτου.

Παρεμπιπτόντως, ο Phil Schneider υποψιάστηκε από την αρχή ότι θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν . Επανειλημμένα είπε στην οικογένεια του και τους φίλους του ότι αν σας πουν ποτέ ότι αυτοκτόνησα, θα ειναι ψέμα και ότι με δολοφόνησαν .

Στην έκθεσή του, ο Σνάιντερ είπε ότι είχε εργαστεί για πολλά χρόνια για να δημιουργήσει βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, στις οποίες, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε εξωγήινος εξοπλισμός. Ο Schneider διαβεβαίωσε ότι οι αρχές των ΗΠΑ γνωρίζουν την ύπαρξη εξωγήινων από το 1909 και κάνουν ό, τι μπορούν για να κρύψουν αυτές τις πληροφορίες από το κοινό.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια διατίθενται ετησίως σε μυστικά έργα που ασχολούνται με εξωγήινα ζητήματα. Και ότι το 28% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος των ΗΠΑ δαπανάται για την κατασκευή υπόγειων βάσεων. Αυτός ο «μαύρος προϋπολογισμός», όπως το ονόμασε, είναι εντελώς κρυμμένος από το Κογκρέσο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα έργα συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Ακολουθούν 8 βασικά μηνύματα από την ομιλία του Phil Schneider το 1995:

Σύμφωνα με τη Schneider, μέχρι το 1995 υπήρχαν 131 ενεργές μυστικές υπόγειες βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 1.477 υπόγειες βάσεις παγκοσμίως. Κάθε βάση κόστισε κατά μέσο όρο 17-19 δισεκατομμύρια δολάρια (σε χρήματα του 1995) και χρειάστηκε 1-2 χρόνια για την κατασκευή χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της υαλοποίησης και της τήξης βράχων με λέιζερ.

Τα Magnetic Levitation Trains συνδέουν όλες τις βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα τεράστιο σύστημα μεταφοράς ικανό για απίστευτα υψηλές ταχύτητες. Ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος κάτω από αυτόν, γεμάτος με ανθρώπους και εξωγήινες μορφές ζωής.

Η περιοχή 51 είναι στην πραγματικότητα ένα συγκρότημα με 9 βαθιές υπόγειες βάσεις, όπου στεγάζονται περισσότεροι από 18.000 εργαζόμενοι, των οποίων η ζωή είναι πολύ ρυθμισμένη και πλήρως ταξινομημένη.

Το 1954, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υπέγραψε συμφωνία με εξωγήινους, δίνοντάς τους άδεια να πραγματοποιήσουν πειράματα σε ανθρώπους και ζώα με αντάλλαγμα την τεχνολογία. Αυτή η συμφωνία, γνωστή ως Συνθήκη της Γρενάδας, είναι ένα καλά τεκμηριωμένο γεγονός.

Υπάρχουν 11 διαφορετικοί εξωγήινοι στη Γη. ΜΟΝΟ Δύο από αυτά τα είδη είναι καλοπροαίρετα.

"Η νέα παγκόσμια τάξη και τα εξωγήινα σχέδια ειναι ένα και το αυτό." Ο Schneider περιγράφει το εξωγήινο πρόγραμμα ως «μια πλήρη κατάληψη αυτού του πλανήτη, με αποτέλεσμα τον θάνατο 5/6 έως 7/8 του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2029». Προφανώς θα δημιουργηθεί μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, αυτό θα είναι το τέλος της ελευθερίας.

Τουλάχιστον 9 φυλές ξένων όντων βλέπουν τους ανθρώπους ως πηγή τροφής. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι κανίβαλοι. Αντί να καταναλώνουν πραγματικά ανθρώπινη σάρκα, χρησιμοποιούν τις εκκρίσεις των αδένων ανθρώπων και ζώων για να προετοιμάσουν ένα μείγμα βιταμινών που προστίθενται στο φαγητό τους, και ορισμένες εξωγήινες φυλές τρέφονται με την αδρεναλίνη.

Δεκαέξι ημέρες πριν από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ο Σνάιντερ δέχθηκε επίθεση από κάποιον που τον αναγνώρισε ως πράκτορα του FBI, προσπάθησαν τουλάχιστον 11 φορές να τον σκοτώσουν, είπε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι κυβερνητικοί πράκτορες προσπάθησαν να απαγάγουν την κόρη του, αλλά αυτές οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς λόγω των ηρωικών πράξεων της πρώην συζύγου του.

Άντε πες τωρα σε αυτούς που παπαγαλίζουν ως παπαγάλοι (προφανώς με μυαλό παπαγάλου ), το μασονικό "θεωρίες συνωμοσίας" οτι αυτό το "η νεα τάξη πραγμάτων" που ακούν οχι μονο έχει άμεση σχέση με εξωγήινους, αλλα και πολλά αλλα που ούτε σε ταινίες επιστημονικης φαντασίας δεν έχουν δει ενώ τα στοιχειά ειναι παντού γύρο τους, και δεν βλέπουν τίποτα αφού ακυρώνουν τα σημάδια με το θεωρίες συνωμοσίας , δεν έχουν αναρωτηθεί καν γιατί κάποιοι που ζουν αναμεσα τους ως "φυσιολογικοί άνθρωποι " ονομάζονται επαναστάτες και νομιζουν ότι το θέμα άφορα μερικούς χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους (τα ορκ τους) ούτε την αφύσικη συμπεριφορά τους δεν βλέπουν (!)...με την βλακώδες αντίληψη που έχουν οι περισσότεροι και με τις έγκυρες πήγες που διαβάζουν (των ερπετών ) , οχι άπλα δεν βλέπουν τα αυτονόητα, αλλα δεν ξέρουν ότι αυτά τα έχουν πει και οι ίδιοι πριν το Phil Schneider το 1900, και ότι αυτοι προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πόλεμους για να κατακτήσουν την Γη εκ των έσω και οχι οπως βλέπουν σε ταινίες,ενώ εχουν μάθει τον όχλο απο τα σχολεια τα ακριβώς αντίθετα και ότι οι κακοί ηταν εχθροί τους που ήξεραν στα αληθεια τι ειναι και την φυσή τους ...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications